"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 90

• 31 802
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Ивенце, на мен ми потънаха гемиите като ни свърши сериала и нещо не ми се пише, но ви чета с кеф, нали сте ми любимите дружки за свободното време  Heart Eyes

# 376
Как може да ми подминавате поста,обиждате ме Графиня дьо ЗиЗи a.k.a ВлъхоУсойница,моля оплачете се от мен първо  Mr. Green
Вашите чувства мила, изобщо не ме касаят.

Отново и за последно...Лека вечер и умната Mr. Green
лека и сладка  Mr. Green,колко умна,за трето висше нямам акЪл  Mr. Green

# 377
Ивенце, на мен ми потънаха гемиите като ни свърши сериала и нещо не ми се пише, но ви чета с кеф, нали сте ми любимите дружки за свободното време  Heart Eyes

еее, и на нас ни липсва сериала, ама не ни пречи да продължим да си пишем.  Hug Hug Hug Чакаме те!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 378
Валее  Hug Hug Hug,на мен много добре ми действа,като пиша тук,връща ме в хубавите петъчни вечери,даже от понеделник започвам да гледам сериала от начало  Heart Eyes

# 379

Как ще ти потънат гемиите? Whistling Whistling  И без нови епизоди си се забавляваме Party Party Party Joy Joy Joy Joy

# 380
Валее  Hug Hug Hug,на мен много добре ми действа,като пиша тук,връща ме в хубавите петъчни вечери,даже от понеделник започвам да гледам сериала от начало  Heart Eyes

Може и аз да гледам с теб  Party Party Party Party

# 381
А вие пишетееее ли, пишетеееее, не се запирате, бре, мн жар поддържате у огъньо, наесен ще сте се размножили  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 382
ейййй Аниии,супер  Hug Hug Hug,дори и по различно време да е,поне да има с кой да си коментирам  Heart Eyes
някой друг ,няма ли да може да успее  Crazy

# 383
А вие пишетееее ли, пишетеееее, не се запирате, бре, мн жар поддържате у огъньо, наесен ще сте се размножили  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

Ама вярно аз очаквах да замре работата, пък то гледай какво стана  Joy Joy Joy Joy Joy

# 384

много сте права,на изпита по кормуване се качих на кръговото  Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 385

Peace Peace Peace Peace Peace
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 386
ейййй Аниии,супер  Hug Hug Hug,дори и по различно време да е,поне да има с кой да си коментирам  Heart Eyes
някой друг ,няма ли да може да успее  Crazy

Аз.  newsm47 newsm47

А вие пишетееее ли, пишетеееее, не се запирате, бре, мн жар поддържате у огъньо, наесен ще сте се размножили  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 387

много сте права,на изпита по кормуване се качих на кръговото  Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
така си беше Ивчо ,то има и продължение ,ама няма смисъл  hahaha Joy Joy

# 388
А като ще гледате, което и аз мисля да направя впрочем, откъде ще вземате серийките  newsm78
Че аз съм една дълга отпуска и съм планирала гледане, обаче от торентите съм си свалила 7-8 серии, а останалите откъде да ги намеря като не работи Vikito  newsm78 newsm78 newsm78

# 389
Еййй Ивеееееее,верно ли и ти с нас
 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm44
значи пак ще е супер яко и забавно
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт