"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 91

• 27 010
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Здравейтееее  Hug Hug Hug Hug

Прибрах се,имах проблеми с Мамата,ама лесно не се отказвам  Naughty Naughty Naughty
Много ми липсвахте  Peace Peace Peace  Много се забавлявах,докато  ви четях,но нямах възможност да пиша  Heart Eyes
Красота и любов и в новата ни тема  Party Party Party
Ани  Hug Hug Hug
И за всички останали   love001  love001  love001
Да се включа в спомените за 1 епизод  Grinning

Новите братчета....то Мерт като че ли е чакал точно Яман-липсвал му е точно той досега  Thinking

# 31
  • Яко в Матрицата...
Много си е хубав Яман! Naughty Точно с това бритонче, с опърпаните обувки и нахакано-несигурно поведение! Трудолюбив, честен и не се плаши от предизвикателствата на живота. Даже напротив - сякаш ги привлича с магнит, за да докаже, че е истински мъж на фона на лигльовците в богаташкото кварталче.

# 32

И уж празнуваха рожденият ден на аби,а какво стана след това  Mr. Green
Охх,сега като гледам-точно когато са снимали тези сцени-било е 21 градуса  Wink Wink Wink добра температура за високите скорости   ooooh! ooooh! ooooh!

Мамчето дойде,оплака се колко й е трудно с децата й и почти се отказа от Яман  #Crazy #Crazy #Crazy е още оттука не ме грабна  Sick

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 14:55 от Niky Kotceva

# 33
Оййй колко е красив на партито,ииии тия лисици как лакомо го гледат  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
а Мирка поглежда през рамото на Оркун  Whistling Flutter Heart Eyes
Еда и Ейлул не подминаха и те  #Cussing out,аз да бях там те ще видят  #2gunfire
на модното ревщ припадам,как се гледат ,майко и Селим засече погледите им  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 34
Здравейтееее  Hug Hug Hug Hug

Прибрах се,имах проблеми с Мамата,ама лесно не се отказвам  Naughty Naughty Naughty
Много ми липсвахте  Peace Peace Peace  Много се забавлявах,докато  ви четях,но нямах възможност да пиша  Heart Eyes
Красота и любов и в новата ни тема  Party Party Party
Ани  Hug Hug Hug
И за всички останали   love001  love001  love001
Да се включа в спомените за 1 епизод  Grinning

Новите братчета....то Мерт като че ли е чакал точно Яман-липсвал му е точно той досега  Thinking
Ники и ти липсваше  Hug Hug Hug
Обаче и Яман веднага прие Мерт с всичките му странности. Видя му се интересен и забавен и нито веднъж не погледна на него с насмешка, а винаги с обич и уважение.

# 35
# 36
Вени  Hug Hug Hug

Даниии Hug Hug Hug
Ейлюлката му метна веднага няколко белтъка на Яманко,то кое ли момиче не го направи  hahaha hahaha hahaha  щото инфото е такова-генч от Ню Йорк е дошъл у Серезови  Joy Joy Joy

# 37
Мерт е много силен,когато Яман е с него и веднага се съгласи да иде на партито,но Яман усеща ,че Ейлул е глезла и изобщо не държи на Мерт  Peace,дори прехваща намеците и ,но той е мъж на място   Naughty и верен приятел  Peace

# 38
Много си е хубав Яман! Naughty Точно с това бритонче, с опърпаните обувки и нахакано-несигурно поведение! Трудолюбив, честен и не се плаши от предизвикателствата на живота. Даже напротив - сякаш ги привлича с магнит, за да докаже, че е истински мъж на фона на лигльовците в богаташкото кварталче.
newsm10 И Мира се влюби точно в това момче. Аз затова я харесвам толкова много, защото оцени Яман, разбра какъв прекрасен човек се крие под прословутата броня и не спря да се бори за любовта им. Както и Селим и Мерт.  Peace
Единствено Ендер се люшкаше между приемането и отхвърлянето. И тя хареса Яман, но искаше да му намери място в своя аквариум и да остави всичко свързано с предишния му живот отвън.

# 39
Извън кадър от сета тогава  Grinning

# 40
Оркун у Хален яма смисъл и да ги коментирам  Sick Sick Sick,егати наглия тип,държи Мира за авторитет,а Хале за леглото  #Cussing out,мразя двулични мъже,направо ги плюя ,за какъв се мисли  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ей нащо момче как ги усеща нещата бе  Heart Eyes
Фарук,колко жалък изглежда  Rolling Eyes,но Ендер е много тактична  Peace
Мерт много глупаво обиди и унижи Яман пред всички  Peace,поне Мира разбра,че още при първата им среща той не я е излъгал  Peace,но флорците веднага метнаха косите и влязаха навътре  Peace

# 41

Не е случил на баща и майка милият  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Но пък съдбата го срещна със Селим  Hug Hug Hug

# 42
еии а тия  пикльовци,ако ги под пукам ша ги скъсам от бой  #2gunfire #2gunfire,като видяха #2gunfire Мерт сам и пиян,се прават на мъже и ще го бият,а наааа колко ме е яд на такива  #Cussing out
Яман как ги прибира първо Мерт,после и Мира  Heart Eyes
а тия са ебаси приятелките,зарязаха я пияна,сама на земята,като мръсно куче,аз на такива повече няма и да проговора  Crossing Arms

# 43
# 44
 wavey wavey wavey wavey

Никиии, трупай тези гифчета от 1-ва серия тук, а аз ще ги добавя тук http://medcezir-ca.blogspot.com/2014/03/medcezir-1ep.html още преди време бях започнала да правя нещо, ама после нямах време и така си остана само с 1-ва серия.  Joy Joy Joy Имах идея да направя за всички серии, ама ...
Давайте и за втора  Party Party за да продължим  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт