"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 91

• 26 799
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Аниии  Hug Hug Hug
и края,немога да го гледам тоя Оркун  #2gunfire #2gunfire #2gunfire,никога не застава лице в лице с Яман,винаги е с някой и винаги е подмолен  #Cussing out

даааа, никога не се изправя сам срещу Яман.  Peace Защото е страхливец!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

нИдей,ч е ей сега ще дойдат фенките му да кажат колко е сладък  hahaha hahaha hahaha
Много е сладък  newsm47 newsm47 newsm47 smile3534 smile3534

Party Party newsm47 newsm47 newsm47

Party Party Party Crazy Crazy Crazy Crazy  Party Party

# 226
# 227
Ади, мина ми, няма да рИва днес повече Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Пропуснах 2 епизод,  Whistling  но сезона - тц  Naughty Naughty Mr. Green

# 228
# 229
Относно новината - всеки вярва в каквото иска.  Joy Joy Joy В същите сайтове се писаха и новини, че са заедно. Тогава някои им вярваха, други не.  Joy Joy Сега пише в същите сайтове: Дали се разделиха ...?  Joy Joy Joy и пак някои им вярват, други не.  Joy Joy само, че невярващите изведнъж започнаха да вярват.  hahaha hahaha hahaha на същите сайтове.  hahaha hahaha hahaha

Серенай е писала това:

С кого по-напред да се занимаваме. Остави.

Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 230
Вении  Hug Hug Hug от теб момчетата от мен момичетата  Peace

# 231
Здравейте, златни, Hug Hug Hug
и аз си пуснах 2 еп. и изгледах трогателната сцена с разказа на Яман.  ooooh!Сега обаче погледнах на поведението на Мерт и Ендер по друг начин. Thinking И двамата възприеха историята като уникална и разтърсваща. Мерт сравни Ямановия живот с легендите за супергероите - нормално, защото той не познава различен живот освен своя, не познава и др. хора, с които би могъл да сравни страданието на Яман. Реакцията му беше на искрено и чистосърдечно състрадание.  Stop При  Ендер обаче  според мен сълзите й показаха идеята за аквариума и лицемерното състрадание на богатите. Те  са си изградили помпозния свят на лъскавия квартал и изобщо не желаят да надничат извън него. Всички тези приеми, благотворителни търгове и пр. са поза, лустро.  Ендер е  покъртена от историята, защото и тя не познава друг живот, освен своя, но не защото е неопитна, а защото не иска да го познава.  newsm12
По Яман е полепнал прахът на Тозлудере, а Ендер е покрита със златния прах на блясъка и егоизма на богатите, които се самоизолират в тузарските си квартали, за да не виждат гадостите на истинския живот. Т.е. според мен Едже продължава линията на закърнялата чувствителност от 1 епизод. Може би разликата между Ендер  и баща й е само присъствието на Селим, който я приземява и вкарва човещина в отношението й към околните.
Не знам, дано не я съдя прекалено строго newsm78

# 232
Ани да направиш една тема само за мен  hahaha Joy Mr. Green Mr. Green

# 233
това е от мен,за сега де  Mr. Green

# 234
Хубаво е че Ендер иска да помогна на Фарук,ама незнам защо скри от Селим...нали са семейство,тези неща трябва да се споделят,но нали парите са нейни ...и сметна че не държи сметка да каже на мъжа си ли?  newsm78

Според мен Едже имаше идея в началото да засълбае по тази линия Ендер/Фарук  newsm78 но посе явно реши друго.  Joy Joy
Ани и аз си го помислих по едно време наблегна много на двамата  Peace

# 235
Как стееее  Hug Hug Hug
Още ли рИвете  Party Party Party
2 епизод сте захванали,че и попривършили  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дании  Hug Hug Hug
Здравейте, златни, Hug Hug Hug
и аз си пуснах 2 еп. и изгледах трогателната сцена с разказа на Яман.  ooooh!Сега обаче погледнах на поведението на Мерт и Ендер по друг начин. Thinking И двамата възприеха историята като уникална и разтърсваща. Мерт сравни Ямановия живот с легендите за супергероите - нормално, защото той не познава различен живот освен своя, не познава и др. хора, с които би могъл да сравни страданието на Яман. Реакцията му беше на искрено и чистосърдечно състрадание.  Stop При  Ендер обаче  според мен сълзите й показаха идеята за аквариума и лицемерното състрадание на богатите. Те  са си изградили помпозния свят на лъскавия квартал и изобщо не желаят да надничат извън него. Всички тези приеми, благотворителни търгове и пр. са поза, лустро.  Ендер е  покъртена от историята, защото и тя не познава друг живот, освен своя, но не защото е неопитна, а защото не иска да го познава.  newsm12
По Яман е полепнал прахът на Тозлудере, а Ендер е покрита със златния прах на блясъка и егоизма на богатите, които се самоизолират в тузарските си квартали, за да не виждат гадостите на истинския живот. Т.е. според мен Едже продължава линията на закърнялата чувствителност от 1 епизод. Може би разликата между Ендер  и баща й е само присъствието на Селим, който я приземява и вкарва човещина в отношението й към околните.
Не знам, дано не я съдя прекалено строго newsm78
 bouquet  bouquet  bouquet

# 236
# 237
Валя  Hug Hug Hug,незнам дали я съдим правилно,може и ако сме от нейната страна ще мислим по друг начин,знам ли  newsm78
Никиии  Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,златна си ми ,любимото ми "tamam prenses"
Ивее  Hug Hug Hug,зайо гледа принцеса София първа и не мига днес,като и сложа рокличка все ми вика:"мамо,сега съм пинцеса,ама кой ми е плинц"  hahaha Joy

# 238
Момичета и момчета, толкова ми е хубаво в нас ,да си гледам на спокойствие филма да си свалям снимчици,като се сетя че от понеделник се почва пак работа и ми се реве,сигурно по къснините чак ще успявам да гледам епизодите  Rolling Eyes ooooh!

# 239

Пошеснайствам го това, но не мога да се въздържа, оф, бееее, красотааааа! 

Общи условия

Активация на акаунт