"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 91

• 26 832
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Мимиии  Hug Hug Hug,кога ще си починеш бре  Heart Eyes
Ники  Hug Hug Hug аз вече съм гласувала  Peace
Прегръдки на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
и нали ви казах ,че днес се развихрих в кухнята ,почерпка  Heart Eyes
Скрит текст:

да ви е сладко!  Heart Eyes

# 257
Аниии  Hug Hug Hug
и края,немога да го гледам тоя Оркун  #2gunfire #2gunfire #2gunfire,никога не застава лице в лице с Яман,винаги е с някой и винаги е подмолен  #Cussing out

даааа, никога не се изправя сам срещу Яман.  Peace Защото е страхливец!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

нИдей,ч е ей сега ще дойдат фенките му да кажат колко е сладък  hahaha hahaha hahaha
Много е сладък  newsm47 newsm47 newsm47 smile3534 smile3534

Аз казах ли ти Дани?  hahaha hahaha hahaha hahaha ама е много сладък, чак да си догади от сладост  Sick Sick Sick

# 258

Ендер пак ме ядоса,какво щяло да стане с нея сега  ooooh!,тя да се радва че всички са добре,както Фарук и казва,че няма пострадали  Crossing Arms,ах Селим прекрасен,държи ръката на Яман,и този път няма да го остави  Peace
финал,надявам се че не ви надух главите  Mr. Green,сега малко фотки от 1 и 2 епизод  Heart Eyes

дааа, на втори прочит май някои от нас ще погледнат на Ендер с други очи.  Joy Joy Аз вече не я харесвам хич  ooooh! ooooh! ooooh!

# 259
Ади, мина ми, няма да рИва днес повече Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Пропуснах 2 епизод,  Whistling  но сезона - тц  Naughty Naughty Mr. Green

аз мислех, че цяла година ШЪ рИвеш  hahaha hahaha hahaha hahaha Бях приготвила кърпчики и големи кърпи да попиваме водата да не се наводним.  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 260
Здравейте, златни, Hug Hug Hug
и аз си пуснах 2 еп. и изгледах трогателната сцена с разказа на Яман.  ooooh!Сега обаче погледнах на поведението на Мерт и Ендер по друг начин. Thinking И двамата възприеха историята като уникална и разтърсваща. Мерт сравни Ямановия живот с легендите за супергероите - нормално, защото той не познава различен живот освен своя, не познава и др. хора, с които би могъл да сравни страданието на Яман. Реакцията му беше на искрено и чистосърдечно състрадание.  Stop При  Ендер обаче  според мен сълзите й показаха идеята за аквариума и лицемерното състрадание на богатите. Те  са си изградили помпозния свят на лъскавия квартал и изобщо не желаят да надничат извън него. Всички тези приеми, благотворителни търгове и пр. са поза, лустро.  Ендер е  покъртена от историята, защото и тя не познава друг живот, освен своя, но не защото е неопитна, а защото не иска да го познава.  newsm12
По Яман е полепнал прахът на Тозлудере, а Ендер е покрита със златния прах на блясъка и егоизма на богатите, които се самоизолират в тузарските си квартали, за да не виждат гадостите на истинския живот. Т.е. според мен Едже продължава линията на закърнялата чувствителност от 1 епизод. Може би разликата между Ендер  и баща й е само присъствието на Селим, който я приземява и вкарва човещина в отношението й към околните.
Не знам, дано не я съдя прекалено строго newsm78

Валеееееееееее  Hug Hug Hug Hug Hug За Ендер и за всичко, но най-вече за нея.  Peace Всичко е поза, всичко ... благотворителност, бля-бля  ooooh! ooooh! Не можем да я виним, така е възпитана, но пък нали правихме паралел между нея и Мира .. Мира е доста по-различна в това отношение или засега така изглежда.  Mr. Green

# 261
Как стееее  Hug Hug Hug
Още ли рИвете  Party Party Party
Скрит текст:
2 епизод сте захванали,че и попривършили  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дании  Hug Hug Hug
Здравейте, златни, Hug Hug Hug
и аз си пуснах 2 еп. и изгледах трогателната сцена с разказа на Яман.  ooooh!Сега обаче погледнах на поведението на Мерт и Ендер по друг начин. Thinking И двамата възприеха историята като уникална и разтърсваща. Мерт сравни Ямановия живот с легендите за супергероите - нормално, защото той не познава различен живот освен своя, не познава и др. хора, с които би могъл да сравни страданието на Яман. Реакцията му беше на искрено и чистосърдечно състрадание.  Stop При  Ендер обаче  според мен сълзите й показаха идеята за аквариума и лицемерното състрадание на богатите. Те  са си изградили помпозния свят на лъскавия квартал и изобщо не желаят да надничат извън него. Всички тези приеми, благотворителни търгове и пр. са поза, лустро.  Ендер е  покъртена от историята, защото и тя не познава друг живот, освен своя, но не защото е неопитна, а защото не иска да го познава.  newsm12
По Яман е полепнал прахът на Тозлудере, а Ендер е покрита със златния прах на блясъка и егоизма на богатите, които се самоизолират в тузарските си квартали, за да не виждат гадостите на истинския живот. Т.е. според мен Едже продължава линията на закърнялата чувствителност от 1 епизод. Може би разликата между Ендер  и баща й е само присъствието на Селим, който я приземява и вкарва човещина в отношението й към околните.
Не знам, дано не я съдя прекалено строго newsm78
 bouquet  bouquet  bouquet

спряхме да рИвем  Joy Joy Joy Joy Joy  като изелзне пак такава новина тогава ще продължим  Joy Joy Joy Този път и аз ще си порИвЪ  hahaha hahaha hahaha

# 262
Момичета и момчета, толкова ми е хубаво в нас ,да си гледам на спокойствие филма да си свалям снимчици,като се сетя че от понеделник се почва пак работа и ми се реве,сигурно по къснините чак ще успявам да гледам епизодите  Rolling Eyes ooooh!

Трябва и да се работи малко, Даниииии  Hug Hug Hug То хубаво отпуска, ама ако трябва да вися вкъщи дълго време и ще ми писне.  Joy Joy Joy

# 263

Пошеснайствам го това, но не мога да се въздържа, оф, бееее, красотааааа! 

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 264
И пак да кажа за Мерт, много го харесвам, във втори епизод, когато Ендер отбеляза, че Яман бързо се пали,Мерт зададе въпрос на Ендер и Селим, ако те са вътре в историята на Яман как ли биха реагирали. Това значи, че не е толкова повърхностен за важните неща. newsm03

Е, той вижбда много неша и ги преценява добре ситуациите, нооо като малко дете иска все някой друг да е снего когато трябва да се прави нещо.  Joy Joy Joy На моменти малко на егоизъм бие.  Joy Joy Joy

# 265
# 266
Привет,прекрасни!

newsm09 Леле,ама какво става тука,какви са тези новини?!!! smile3555 Нашите сладури се наиграли и приключили.Много бързо ве,кога се влюбиха..., кога се разделиха?   Joy
 NaughtyВярно,че имах някои съмнения след пеперудите ,че са зациклили ,обаче  не очаквах да е  сериозно.Ще чакаме да видим игрички ли си играят или не?   Party

Hug Hug Hug Викиии,  Joy Joy Joy истината е, че трябва да се съмняваме в турските медии  Joy Joy Joy винаги и по всяко време.  Joy Joy Joy Ето статията се пейстна навсякъде .. както става обикновено.  Joy Joy Утре ще излезне някоя друга и пак така. Но кое е вярно? Само Чачо и Серенай си знаят и хората около тях.  Peace

# 267
Peace Peace Peace
Ами гласувайте тогава  Wink Wink Wink щото Енгинчо много води  Grinning

Ники, Мими  Hug Hug Hug аз съм гласувала вече тук.  Mr. Green Да води който си иска. Хайде да не цитирам пак някои руски мъдри мисли.  Joy Joy Joy

# 268

това ново ли е?  newsm78 Че тя нали напоследък Серенай прави демонстрации на прически из нета  newsm78 newsm78 newsm78

# 269
Мимиии  Hug Hug Hug,кога ще си починеш бре  Heart Eyes
Ники  Hug Hug Hug аз вече съм гласувала  Peace
Прегръдки на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
и нали ви казах ,че днес се развихрих в кухнята ,почерпка  Heart Eyes
Скрит текст:

да ви е сладко!  Heart Eyes

ама си мноого пъргава яяяяяяяяяя  Party Party Party и серия и баница и детето гледаш. Браво на теб!  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт