"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 91

• 26 854
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
 Hug Hug Hug Hug Hug Добро утрооооооо  Hug Hug Hug Hug Hug

# 631
  • близо до брега на морето
Иха Hugтоя генч у лево не ми писва да го гледам бре Laughing

# 632
Скрит текст:
Сери в инстаграм "happy" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
била в Мармарис  Hug Hug Hug

Joy Joy Joy разправят, че били нови   newsm78 newsm78 ама Чачко вярно изглежда депресиран  hahaha hahaha hahaha hahaha Серенай, обаче не.  Mr. Green Това ещ да е заради невидимия  Joy Joy Joy Joy Joy

Много хубави  Party Party Party Party
Ама Ча ми изглежда напомпан  Naughty Naughty Naughty Heart Eyes
Хайде сега да разберем-снимката на Ча-дали и тя е от същото място.... Whistling Whistling Whistling
Снимката на Ча е от 14 юли или преди това, когато е бил засечен на маса с девойките  Peace http://www.magazinkafe.com/cagatay-ulusoy-ile-serenay-sarikaya-ayrildi-mi/
Като гледам обаче то си е по светло  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Изпили са по едно кафе вероятно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet видял е, че го снимат и гледа страшнУУУУУ.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 633
Скрит текст:

Joy Joy Joy разправят, че били нови   newsm78 newsm78 ама Чачко вярно изглежда депресиран  hahaha hahaha hahaha hahaha Серенай, обаче не.  Mr. Green Това ещ да е заради невидимия  Joy Joy Joy Joy Joy

Хайде сега да разберем-снимката на Ча-дали и тя е от същото място.... Whistling Whistling Whistling
Снимката на Ча е от 14 юли или преди това, когато е бил засечен на маса с девойките  Peace http://www.magazinkafe.com/cagatay-ulusoy-ile-serenay-sarikaya-ayrildi-mi/
Като гледам обаче то си е по светло  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Изпили са по едно кафе вероятно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
аааа,то затова са приятелките-приятел в депресия се познава  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha приятелките са много важни, мнооого  Joy Joy Joy Joy

# 634
Скрит текст:

Peace
Е,щом тази е стара,значи онази с водолазния екип би трябвало да е нова?  Thinking
Сигурно притаен под водата следи как вървят снимките на каталога. newsm62  newsm62 newsm62

hahaha hahaha hahaha hahaha дебне го оня лепкавия  hahaha hahaha hahaha

# 635

Ееее,какъв е този бееее,с голям шлем  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

голям шлем  Joy Joy Joy Joy

# 636
Добро утрооо  Hug Hug Hug
След малко почвам преговора на 5 епизод  Heart Eyes,ще ядем кюфтенца  Mr. Green

Party Party Party Даниии, нямам много гифчета от 5-та серия, но все пак ще надничам да видя докъде си стигнала  Hug Hug Hug

# 637
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

започвам  Mr. Green

# 638
приготвям си патроните по използвачката Ейлул  #2gunfire

# 639
голяма обич  Mr. Green Heart Eyes

# 640
красотичката ми  Heart Eyes

# 641
еее много сладко яде тоя човек,лигите да ти потекат,само докато го гледаш  Crazy Crazy Crazy

# 642
# 643
Много мъжкар и пич е Яман,направо ме кефи как свива Крачола всеки път  hahaha Joy

# 644
хей,при всичките проблеми които имат семейството на Мира,Оркун,вместо да е до нея,той е при Хале  ooooh!
Суде е на ръба на нервна криза,завалийката,ами ако им вземат къщата,парите,унизена е,ако се наложи да се върне към стария си начин на живот,неее никога  Naughty,тя е способна всичко да направи но никога няма да стане както преди  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт