154 Американски Летни Глезотии

• 45 857
  • 537
  •   1
Отговори
# 465
Аз не харесвам кафето и неговите производни в Старбъкс, но много харесвам пашън тий лимонада със сплаш малина, Агент Simple Smile

О, Бенс и аз искам да знам повече за кучето. Казах ли ви, че се срещнахме с мис Бенсън? Много красива, мила и усмихната! Беше голямо удоволствие Heart Eyes.

миз, чета те на един дъх и поклащам глава с усмивка  Hug

Фей, ще взимаш ли куче пак?

Мишки, ама много е меден Спас Heart Eyes

Аз ще подновя тичането рано сутрин (4:30ам). Вечер не ми достига времето и ми е по- уморено.

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 20:22 от Ванх

# 466

Аз ще подновя тичането рано сутрин (4:30ам). Вечер не ми достига времето и ми е по- уморено.

Завиждам!

Маратонът в Ню Йорк Сити мина под прозорците ми в неделя. Видях всички състезатели - и в количките, и в елитните и всички други ентусиасти. Шапки им свалям.

За Коледа аз ще кърмя и ще се радвам някой да ме нахрани в леглото. Ако смогнем и една малка елха, бомба ще е. Хелоуин смятам да го игнорирам докато повече не е възможно.

Имам въпрос: ако бебето Гошко е момиче, можем ли да го запишем с "а" в края на фамилията? И ако може, в какъв филм се хвърляме down the road?

# 467
Хиър, можете да добавите "а", можете да дадете каквато си поискате друга фамилия без значение дали е момиче или момче.

# 468
Единственият проблем е, че мъж ти периодично ще го титуловат Mr. Ivanova или както там  Mr. Green, друго няма.

# 469
Хиър, имай предвид, че каквото украсите преди раждането може да си постои до пролетта. Поне моите спомени са такива с първото раждане, имахме коледни светлинки поне до март месец, когато вече имахме време да забележим и да ги махнем, Simple Smile

Аз пия дикаф и навънка е много трудно да намеря свястно кафе, веригите нямат хубаво, добре че  има поне една хубава сладкарница до нас и там кафето става за пиене.

Тази година се почувствах много стара на Х - ние се чудим как да облечем децата и да ги закараме на трик-ор-трийтване, а всичко живо покрай мен размахва пакети с бири (и не само!) и самите те са се облекли с костюми - да казвам ли, че повечето са на мойте години?  Joy

# 470
Единственият проблем е, че мъж ти периодично ще го титуловат Mr. Ivanova или както там  Mr. Green, друго няма.

Потвърждавам. И двете фръцли, и аз сме с -ва. Многократно ми се е налагало да поправям и да обяснявам защо ММ е -ов.

Ванх, ММ има доказана алергия към кучета и котки. Няма как да вземем друго куче, нито коте...

Тук видях възрастни хора със страхотни костюми. Най-ярък спомен имам от мъж, облечен като Чубака и от една жена, която беше като фея. Даже на къси кокили беше стъпила. Невероятен ефект.

П. П. Гласувахте ли? Аз да. Гласуването винаги ми е било тръпка.

Последна редакция: ср, 05 ное 2014, 03:33 от Фея Кръстница

# 471
... а всичко живо покрай мен размахва пакети с бири (и не само!) и самите те са се облекли с костюми - да казвам ли, че повечето са на мойте години?  Joy

Grinning И ние бяхме така - в интерес на истината ме поучудиха ам. майки, които много спокойно и с кеф си пиеха пъмпкин бирата в пакетите, а като разбраха, че не пия бира светкавично ми донесоха вино - изобщо голям купон се завихри по улиците  Grinning

Фейо, а с това куче е много интересно, защото сме го гледали многократно, когато приятелите ни пътуват и никога, НИКОГА не съм имала проблеми, пък за енкзайъти да не говорим! Вярно, че го погвам от сутринта горкото добиче, и като се приберем от поредната задача (в негова чест пеша, без кола) то ляга и изплезва език! Хмммм  newsm78

# 472
То баш там е и разковничето, Агент. Също като умореното от игра дете, и умореното от движение куче е щастливо.

# 473
Привет  55

Кафе не пия и не мога да се изкажа от опит, но като нищо може да слагат нещо пристрастяващо, както правят в МкДоналдс например.
Хелоуин не го тача много, особено частта с шоколада, но е веселба за децата и ги костюмирам, какво да правя. Точно този празник в Бг не мога да възприема, но щом ги влече...
Не гласувах, абстрахирам се от местната политика (визирам Тексас), ядовете по Боко Тиквата са ми напълно достатъчни  ooooh!

Казах ли ви, че се срещнахме с мис Бенсън? Много красива, мила и усмихната! Беше голямо удоволствие Heart Eyes.

И аз имах същото удоволствие и потвърждавам горните впечатления  Heart Eyes.

Хиър ако ти си взела фамилията на мъжа ти и си с -а на края не е лоша идея. Но ако накрая се окажете тримата с различни фамилии, ще имате доста обърквации. Иначе можеш да сложиш каквото искаш фамилия. Аз съм решила ако някой ден имаме момиче да вземе моята фамилия  Mr. Green (аз съм си с моминското име). Хем завършва на -ва, хем е 100 пъти по-кратка и лесна от на мъжа ми, win-win  Party

# 474
  • WA, USA
Аз си запазих фамилията, момчетата са с тази на баща си, дадохме им и неговото име за бащино както си е в БГ. Сега спелуват като луди защото и двете са супер дълги, Павел не може да си превърти езика да ги каже даже.

Хора, тези от гражданството вярно работят със скоростта на светлината - в петък дадохме отпечатъци, днес в сряда проверявам статус на кейса - вече сме на фаза интервю и тестинг Shocked направо не мога да повярвам при все че съм чувала хорър истории за загубени отпечатъци, и влачене с по години. Така че който се чуди дали да кандидатства сега му е времето явно Simple Smile

# 475
Руми, това е супер. Радвам се, че стават нещата бързо.

Ина, моята фамилия е страшилище. Мъжът ми има дълго име, но американците лесно го произнасят.

И аз искам да знам за кучето на Бенс.

Свекърва ми ще произвежда породисти грифон нещо си и сигурно ще иска да вземем едно от нейните след време. Аз пък искам мелез от шелтъра.

Аз днес завършвам 37ма седмица и имам чести и интензивни Бракстън Хикс. Надявам се да ми докарат някакъв прогрес, та като тръгна да раждам да съм вече на 4 см Wink

# 476
Хиър, понаболява ли те или само стягане усещаш?

Брюкселски грифони ли ще развъжда свекърва ти? За мен те са смешновати. Приличат ми на кисели стари моми, които все още не могат да повярват, че това е техният живот.

Постоянно ми е студено в офиса. Обличам се повече, отколкото като съм навън.  Crazy

# 477
napълно разбирам мисленето за смъртта,кучето и пр,но аз (не децата) не мога да хендъл това,сега,доброволно и в моята книги,засега,бенефитите клонят към ползване на съседското куче за разходки,гушкане и пр. Всеки си знае лимитите,моите много бързо се достигат като има болно животно и тц,не
*
равенсбургер (немска фирма за пъзели) имат страхотни борд игри за всякакви възрасти,в амазон
*
децата са с фамилията на баща си,без -а- накрая. Те  4та като пътуват заедно са ок,аз съм ауткаста.Като съм аз с децата нося копие от акт за раждане. Графично ми хареса повече без -а- за Н, няма инак никакво значение

# 478
Почвам да се чудя дали да го пиша детето с А...

Фея, ето такива грифони http://en.wikipedia.org/wiki/Petit_Basset_Griffon_Vend%C3%A9en Тя има женско куче и сега е купила мъжкото, което е някакво състезателно и за съжаление е живяло в клетка при бившите си стопани. Тя ще ги развъжда, но ще си бъдат истински любимци, а не кеш машини.

Нищо не ме боли, даже задника спря да ме боли. Мога отново да махам крачоли и ако ти се намира време сутрин, можем да пием кафе. Само ми писна да работя вече, аман.

# 479
Почвам да се чудя дали да го пиша детето с А...

Доколкото разбирам, ако е момиче и я напишеш с -а, накрая тримата ще сте с различни фамилии( мъжа ти с неговата, ти с твоята, а малката с тази на мъжа ти +а)? Аз не бих си причинила това неудобство. Вярно, че за нас е малко нелогично да сложиш "мъжка" фамилия на момиче, но за целия останал свят нелогично е точно обратното-всички да са с различни фамилии.
Радвам се, че си по-добре, все така да се чувстваш до края!

Общи условия

Активация на акаунт