www.feelunique.com - 11

• 50 788
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
Много са хубави сенките, много. Двойката е за теб определено. Hug

# 241
Имам пратка пусната на 20.08 и още не е пристигнала, да попитам други чакат ли пакетчета около тази дата, обикновено по-бързо ги получавам?

# 242
Аз пуснах на 22.08, а ми я диспачнаха на 24. Винаги ми идват на 10-тия ден от изпращането.Според мен ще я получиш в понеделник-вторник Peace

# 243
  • Пловдив
Аз в сряда получих пратка от 20-ти - както винаги за една седмица.

# 244
Не мога да повярвам, че изпуснах копринените чорапи на Серж Лутен (Bas de Soie Serge Lutens). Моля ако някой е купил парфюма, а не му допада, или ако го види отново наличен, да ми пише.  Confused Благодаря.

# 245
Искам да попитам,понеже съм нова в тази тема,не се ли предлагат неща на Mugler Simple Smile?

# 246
Искам да попитам,понеже съм нова в тази тема,не се ли предлагат неща на Mugler Simple Smile?
Не не се предлагат, а и парфюми не одсатвят без посредник до България и процедурата се усложнява. Hug  bouquet

# 247
Знаете ли до кога са обявените намаления в сайта?

Ако някой има кодче, моля да го сподели. 10х!   bouquet

# 248
# 249
при мен изненадващо дойдоха за 5 дни; но напоследък идват за около7-8 дни, което е страхотно;
чакам пак някой код, макар че... #Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 250
Изключително съм разочарована - първа поръчка, от която липсват половината неща! Пусната до БГ, платена с карта.  #2gunfire

# 251
  • Sofia
Изключително съм разочарована - първа поръчка, от която липсват половината неща! Пусната до БГ, платена с карта.  #2gunfire

Да не би поръчката ти да е разделена в 2 кашончета, както се случва понякога? Rolling Eyes

# 252
Здравейте!Направих първата си поръчка,но ми изпратиха обратен e-mai,в който искат копие на шоф.книжка и картата,от която е платена.Случвало ли се е и на вас или това е стандартна процедура?

# 253
 Embarassed В бързината да се оплача съм объркала темата - става въпрос за Фрагранс Директ.

# 254
Black cat, много често разделят на две нещата, ако са повече, досега не ми се е случвало да не изпратят нещо Simple Smile Даже провери си на поръчката в сайта трябва да пише дали е пуснато на веднъж, на мен сега ми излезе три продукта в едно кашонче са пуснали.

Общи условия

Активация на акаунт