www.feelunique.com - 11

• 50 788
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Това е най-луксозната опаковка на червило, кото съм виждала, а аз имам фетиш към червила и всеки ден обикалям и пробвам.

# 661
  • София
Поръчах кораловия цвят на това червило на  Ив Сен Лоран

http://www.feelunique.com/p/Yves-Saint-Laurent-Spring-Look-Rouge … hine-Lipstick-4ml

Някой ползвал ли го е. Аз не знам дали ще ми стои на тена добре.

# 662
Страхотно червило е корала на Лоран, не си сгрешила. Heart Eyes

# 663
  • Велико Търново
Много обичам червилата на ИСЛ - имам няколко от Шайн версията -  разнасят се много меко, носят усещането за хидратация, издържат задоволително дълго при мен -около 4-5 часа, имат страхотен аромат, аз нямам точно този цвят, който си поръчала, но имай предвид, че точно при тази серия, цветът е с една идея по-наситен Peace

# 664
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
така да се отчета с поръчка на http://www.feelunique.com/p/GIVENCHY-Le-Rouge-Lipstick-3g Colour: N°103 Brun Créateur  Blush

# 665
  • Велико Търново
Това беше другият цвят, между който се двоумях - моля те, сподели впечатления като го получиш  bouquet
П.П.Този, и цветът, който аз си поръчах вече са изчерпани Crazy

# 666
]Препоръчайте ми някое червило в кафявата гама. Искам да подаря на майка ми, а тя носи само кафеникави /перлени.  bouquet

# 667
Това беше другият цвят, между който се двоумях - моля те, сподели впечатления като го получиш  bouquet
ok, няма порблем ще кажа как е Hug

# 668
  • София

При мен не действа.Сутринта го ръчках,а до 2 часа на обяд,или вечерта важи,че нещо не разбрах?
]ИЛЛИ,изобщо не очаквам да ги раздават безплатно,но като изпуснах сегашния код се надявам  на нещо подобно.

# 669

При мен не действа.Сутринта го ръчках,а до 2 часа на обяд,или вечерта важи,че нещо не разбрах?
]ИЛЛИ,изобщо не очаквам да ги раздават безплатно,но като изпуснах сегашния код се надявам  на нещо подобно.
момичетата бяха написали с кои марки кодът не работи, аз знам, че с нещата от френската разпродажба не работи, провери назад по страниците може с продукта, с който пробваш кода да не работи  Thinking 

# 670
  • Стара Загора
Аз пък си умрях от яд Twisted Evil! Тъкмо се канех да си поръчам този парфюм, че с кода цената е супер, и той свършил, във всички разфасовки.
http://www.feelunique.com/brands/narciso-rodriguez/narciso

# 671
  • София

Работи все още кодът - туку що пуснах няколко поръчки с палитри и моливи на Urban Decay Party Може би не важи за продуктите, с които пробваш.
Би трябвало да е валиден до полунощ английско време, т.е. 2 след полунощ при нас Peace

# 672
  • София

]ИЛЛИ,изобщо не очаквам да ги раздават безплатно,но като изпуснах сегашния код се надявам  на нещо подобно.

Ами постът ми въобще не беше към теб, а към очакванията за по-добър. Иначе още си работи.

# 673
с този код още малко и ни трябва нова тема  Mr. Green
аз получих e-mail, че тази седмица са много заети, получават стока в склада и т.н щели да ми изпратят поръчката в понеделник и парите още не са ми дръпнали, при вас как е?  newsm78

# 674
  • гр. София
Айде и аз в кюпа. Поръчах 201 от коженото червилце на Живанши. Много се чудих между него 107.

Общи условия

Активация на акаунт