От Франция до България - превоз на покупките ни (21)

• 54 093
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
От 4 поръчки получих 2. Пълен хаос. Абсолютно неконкурентно способни,крепи ги само това,че са единствени.

Да бяха излязли с някакво генерално обяснение за хаоса,поне да ни замажат очите. Crossing Arms

# 31
Майко мила.
Значи обяди ми се госпожата.
Държа се много много нагло.
аз ви обещавам че това няма да остане наказано!
Каза ми че пратки които са пристигнали до 29 са натоварени - другите не.
Изполва мнгократно думи като "повтарям за кой ли път", "чуате ли се какво говорите", "изобщо четете ли", "не съм длъжна да ви казвам"
 newsm78

Казах и да се постарае да ми пратят касов бон, понеже ще има продължение Simple Smile
Вие получавате ли касов бон за услугата?

# 32
    Глупости на търкалета ,не е вярно че са товарили всичко дошло до 29-ти. аз съм с две поръчки получени на 28/6 и не получих нито едната.
Абе........ нямам думи  Sick

# 33
Лошото е, че касов бон при наложен платеж не мога да искам.
Хмм как а си потърсим правата.
Аз съм бясна. Не че имам нещо спешно, просто отнопениео е ужаснооооооооооооооо Tired

редактирам : например това
Адрес: Адреса на офисът на France Delivery, ще бъде обявен в 7/седем/ дневен срок преди пристигането на следващия курс от Франция

# 34
Пълна лъжа,и моите липсващи са  от преди 29.06.

Между другото има кодове,намалящи с 20 %,струва си да се пуска и директно в момента.

Бях много доволна от преди разделянето на фирмата ,когато беше СД. Явно по-добрата половина си е отишла тогава.  Не вярвам дълго да просъществува така,колкото и да са единствени .Просто с поведение от социализЪма не се печелят клиенти.

... "не съм длъжна да ви казвам"...

Длъжна си,госпожа,длъжна си и още как ....

# 35
  • Бургас
Имам получени поръчки на адреса във Франция на 26.06 и 30.06. Нито имам мейл от ФД, нито пък нещо от Еконт  newsm78. Да се надявам, че пътуват със следващия курс  Praynig Все неща за бебка и за баткото съм поръчала, ама май ще им станат малки докато пристигнат  Crossing Arms

# 36
Ето и това:
2. Срокове за доставка до офисът ни в България -

до 7 дни след датата на тръгване на курса от Франция

Оххх - имаме ли юрист в темата  newsm78

# 37
  • на брега
Здравейте! За първи и може би последен път ползвам услугите на Франс Деливъри. От три пратки , доставени по едно и също време във Франция, имам пристигнала само една в България (имейл нямам, но ми направиха справка  по телефона в четвъртък). Странното е, че тази пратка я няма все още в Еконт и от Франс Деливъри не ми вдигат никакъв телефон, за да попитам дали е пратена. Има ли някой с подобен проблем?
Аз съм в същата ситуация. Потвърдено в тел. разговор, че имам пратка (чакам 4 броя), нямам мейл, в еконт също липсва. Но преди обед говорих с жената, беше много любезна в интерес на истината, не успели да изпратят всичко по еконт, защото имат много пратки. Остава ми само търпеливо да изчакам.  Mr. Green Това е.  

# 38
И аз миналата седмица говорих с една много любезна, но днес попаднах на ОВЦА - без извинение....

# 39
От 6 поръчки от ЛР три са получени на 27ми... от една страна се радвам, че ги няма в курса, предпочитам да ги получа в един курс.
Нннннннооооооооо днес е нямало никой на адреса и куриерите на ДЧЛ не са могли да оставят няколко пратки...
Delivery attempted; recipient not home
много ми е тъпо, защото нищо не мога да направя и да разбера защо е нямало в 13,00 часа никой на адреса...
 Crossing Arms #Crazy Sick Tired

# 40
Здравейте! За първи и може би последен път ползвам услугите на Франс Деливъри. От три пратки , доставени по едно и също време във Франция, имам пристигнала само една в България ...

Същото се случи и на мен, с тази разлика, че си взех пристигналата поръчка. За пакет 0,8 кг си платих чинно почти 7 лева. И започвам да се чудя... Дали наистина само една от поръчките пристига тук, а другите пътуват със следващ курс, или само казват, че е пристигнала една, а всички са тук и "чакат" да "ги пристигнат" със следващ курс, за да ни вземат повечко парички.  Thinking

И аз имам някакви такива подозрения, че всичко е докарано, но нямат добре работеща система да се оправят. Според мен този уж пътуващ и пристигащ утре курс е измислен, за да се оправдаят, че изпращат/раздават пакетите без да са ги обединили.

# 41
...и отмъщението на самурая-всяка седмица по една пратка с Еконт  Mr. Green

# 42
  • София
Днес ли трябваше да пристигне курс 34?

Аз нямам оплаквания за сега. Е, разбира се, нямам никакво търпение Grinning Едно голямо мъчение е за мен чакането. Но помня като поръчвахме през митница, по 2 месеца съм чакала пратки.  ooooh! Ужасно изпитание е за мен ларедут, но си заслужава  Peace

От превозвача нямам липсващи пратки за сега пу-пу. Чакането си е чакане  Rolling Eyes

# 43
...и отмъщението на самурая-всяка седмица по една пратка с Еконт  Mr. Green
Не съвсем, в моя случай всеки ден по една пратка. В събота получих една пратка, и тази сутрин изненада, пак СМС от Еконт  #Cussing out за още една пратка, и съответно още веднъж такса на Еконт. Въпроса е принципен, не съм за 4 лева, но не е редно да постъпват така. Как не ги е срам да разделят пратките от един курс на няколко части и да ги изпращат по отделно. #Crazy

# 44
Не става въпрос за чакането,а за въртелите и хаоса. И аз мога да си чакам,не поръчвам спешни неща,но със закръгляне на грамажите и  разделянето на пратките в Еконт ми излизат по-скъпо.

Грубото и невъзпитано отношение,което споделят съфорумки изобщо не го коментирам. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт