Ясновидци/врачки - тема 25

• 213 644
  • 720
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, преслушахме онзи ден с още 3 мои приятелки и някаква Диана (Диди) от София!! Не съм чела да се дискутира тук, някой знае ли нещо?? Около 40 - 45 , леко пълна, зодия Близанци е, от София. Останахме доволни и 4те, като уцелване на настоящето, остава и да се надяваме да е познала и за бъдещето ни!! Абе добра е, разби ни!!

Relish, дали ще е удобно да споделиш малко по-подробно...къде приема, колко взима, колко време отделя и на какво гледа?

Благодаря.

Пълна скръб! Нали ви споделих вече. Така умело подпитва и чака реакция като изброява почти цялата азбука и зодиите. При мене се възмути, че не казвам нищо и не можела да ми хване енергията.
Например вика Везни и аз кимнах. Скоро ще  има празник, ми логично щом е роден през октомври, но имал проблеми с интимния партньор. Везната е майка ми, която е на 80 години.

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 22:59 от мамарамболина

# 406
Момичета, преслушахме онзи ден с още 3 мои приятелки и някаква Диана (Диди) от София!! Не съм чела да се дискутира тук, някой знае ли нещо?? Около 40 - 45 , леко пълна, зодия Близанци е, от София. Останахме доволни и 4те, като уцелване на настоящето, остава и да се надяваме да е познала и за бъдещето ни!! Абе добра е, разби ни!!

Relish, дали ще е удобно да споделиш малко по-подробно...къде приема, колко взима, колко време отделя и на какво гледа?

Благодаря.

Пълна скръб! Нали ви споделих вече. Така умело подпитва и чака реакция като изброява почти цялата азбука и зодиите. При мене се възмути, че не казвам нищо и не можела да ми хване енергията.

Аха...това значи е същата, за която ти си писала.

# 407
Ми по описание отговаря, по име-също.

# 408
Алфороне, възможно е да същата!! Препоръча ни я друга позната, уж много доволна!! Аз имам магазин, викнахме я на място, 30 лв, прави изчисления по дата на раждане и после мята 2 вида карти!! Момичета, ние си поговорихме след това с моите девойки, хванала е настоящата ситуация на всички ни съвсем правдиво!! Да, много зодии изрежда, аз даже и казах, че познавам цяла София, трудно да хвана кой , кой е!! Ние и 4те сме в съвсем различни житейски ситуации, не е говорила глупости на никоя!! Ся...ако ви кажа, че даже на едната и е казала, че бившия и съпруг е гей, факт, няма ли да онемеете!!!????
Интересното е, че се припокриват нещата обаче с всички други врачки, ясновидки ит.н., пък дали ще се сбъднат, Божа работа!!!
Някоя ходи ли до Вальо Начев??

# 409
Здравейте!От скоро ви чета и искам да попитам нещо.Изпратих запитване за проблем на сайт в Интернет,който го видях някъде в публикация тук  и днес получих отговор ,в който пише,че проблема може да се реши чрез отваряне на пътищата и стандартната цена е 150 лв.Някой да ме посъветва Simple Smile

# 410
Здравейте!От скоро ви чета и искам да попитам нещо.Изпратих запитване за проблем на сайт в Интернет,който го видях някъде в публикация тук  и днес получих отговор ,в който пише,че проблема може да се реши чрез отваряне на пътищата и стандартната цена е 150 лв.Някой да ме посъветва Simple Smile
Не се хеащай на тая еъдица

# 411
  • София
Здравейте!От скоро ви чета и искам да попитам нещо.
Не се хващай на тая въдица
+1 Peace

# 412
 Ся...ако ви кажа, че даже на едната и е казала, че бившия и съпруг е гей, факт, няма ли да онемеете!!!????

Е, ся, ако се намери някой по-вещ, който да каже коя карта показва, че даден мъж е гей, ще изям въпросната карта пред камера и ще пусна клипа в ютуб.
Имала съм две деца. Едно си имам, даже и аборт не съм правила, за да се брои за второ.

# 413
 Ся...ако ви кажа, че даже на едната и е казала, че бившия и съпруг е гей, факт, няма ли да онемеете!!!????

Е, ся, ако се намери някой по-вещ, който да каже коя карта показва, че даден мъж е гей, ще изям въпросната карта пред камера и ще пусна клипа в ютуб.
Имала съм две деца. Едно си имам, даже и аборт не съм правила, за да се брои за второ.
smile3501 smile3501 smile3501

# 414
Момичета, здравейте. искам да попитам Хайрие познава ли по телефона? Дали помага от растояние? Имате ли впечатления?

# 415
Момичета, здравейте. искам да попитам Хайрие познава ли по телефона? Дали помага от растояние? Имате ли впечатления?

Не! Хайрие не е гледачка. Имаше слава на байячка, която помага при здравословни проблеми. Но и тази й слава май поотмина...

# 416
За ЛАТИНА, ходих при нея преди 1 година. Започна така, аз първо гледам за здраве и почна да ме "сканира", по едно време каза, че имам хормонален дисбаланс и нищо повече, а се оказа много голям проблем и ходих на операция. Така че, за здраве пълна нула, не й вярвайте. Като цяло нищо не позна при мен и от общите неща, нещо вижда ама на мен не ми свърши работа.

# 417
Дами, можете ли да ми препоръчате човек, който наистина може да помогне срещу нещо направено ? Преди месеци ходих да ми леят куршум и това което излезе на оловото меко казано стресира и жената, която ми го ля.Тя ме посъветва да потърся човек, който да ми помогне срещу това, което са ми направили. За съжаление не съм открил такъв до момента. Преди години съм ходил при Динко от Тервел но той вече не живее там и не може да бъде открит. Може ли да ми препоръчате някого, който наистина помага и е близко до Варна ?

# 418
Да споделя и аз. ..ходих при Валентин Начков,може да се кажече съм доволна,защото до някъде има припокриване с прогнозите на Пепа.Ако нямах база на сравнения щях за сега да спестя коментара за него тъй като за настоящето нищо не ми каза(не че не си го знам де)но все пак да мога да преценя дали е надежден като прогноза за в бъдещето.От Пепа Хаджи Димитър съм много доволна,но чак сега след години ми се случват много от нещата,затова съм избягвала да коментирам и много ми се иска тук да чета за дбъднати или незбъднати прогнози,но не веднага след ходене при някой,защото в пространството времето не може да се улови точто...затова е добре да не се заклеймяват веднага след като не е станало нещо от прогнозата,а да се изчака много повече(може година,дле) и тогава да се направят коментарите за да са по-достоверни.Иначе при Пепа има и неща които стават в точен срок-за дъщеря ми каза че лятото ще разберем за някакъв талант и на есен ще започва да го развива,аз си мислех че става въпрос за рисуването,защото и се отдава,а се оказа че е пропяла изключително добре лятната ваканция при баба си и сега от септемнри учи пеене.Миналата година ми каза какво ще се случи с нашата фирма в която работя и чак сега тази година стана това което каза тя-една година по-късно....а вляда ли при нея(ходила съм няколко пъти)винаги самата тя ми казва за какво съм дошла.Ина Женски пазар-пълна скръп,за бъдеще нищо не казва,повтаря ти едни и същи заучени рими.

# 419
  • София
Латина е много добра за определяне на здравословни проблеми!

Някой  искаше телефон на Теодора, врачката а Берлускони. Имам всички нейни координати, но не мога да ги дам без нейно знание и разрешение. Звъня й, вдигна веднъж иказа, че не може да говори сега....Ще опитам пак.

Общи условия

Активация на акаунт