Ясновидци/врачки - тема 25

• 210 566
  • 720
  •   2
Отговори
# 465
  Здравейте!
  От няколко дни разглеждам форума и бих искала да споделя и своето мнение за някои хора, които съм посещавала.
   Таня от Люлин 10   -  при нея съм ходила два пъти и съм много доволна. Изключително точно описа мои близки и роднини - характерите и имената им и взаимоотношенията ни. Мен самата също доста точно ме описа. Миналото го позна без проблем, точно и ясно. За настоящето също много ми позна. Описа събития, които са се случили, както и  причината да се случат по определен начин. Беше изчерпателна, много говори и разяснява. За бъдещето ми каза също много неща. Някои се сбъднаха вече и то в срока, който ми беше казала. Другите прогнози все още не мога да коментирам, тъй като се отнасят за началото на другата година. Към момента съм с много добри впечатления.
   Ангелина Люлин 2  -  тя гледа около 15-20 мин., но е много конкретна,точна и ясна в предсказанията си. Минало и настояще описва много добре и ги познава. Обръща повече внимание на бъдещето, дава определи срокове. За нещата, които ми предрече е рано да се случат. За едно нещо ми каза, че ще стане октомври - така, че все още чакам Simple Smile. Майка ми ходи при нея преди година и беше очарована, защото каквото и бе казала се случи абсолютно точно. Надявам се и при мен да е така, но времето ще покаже.
   За тези две жени Таня и Ангелина ми казаха две мои познати, които казаха, че са много доволни, пък ще видим...... Simple Smile
    За Ина от женския пазар не мога да кажа нещо кой знае колко добро. Днес ходих при нея и съм разочарована. За миналото говори доста и позна с голяма точност. За настоящето също хвана основни моменти. Но за бъдещето просто нищо не каза. Въртеше все около едно и също и само за него си говореше. Подпитваше ме доста почти през цялото време. Една единствена прогноза ми направи, която обаче се различава напълно от това което са ми казвали като краен резултат други нейни колежки. И честно казано като си премисля целия сеанс не съм склонна да и вярвам.
    Четох назад в страниците, че се спомена за Таня от Монтана. Аз съм ходила при нея преди доста години няколко пъти - всичко казано тогава се случи. Преди два месеца ходих пак много неща за минало и настояще ми позна, за взаимоотношения също. За бъдещето ще видим - каза развитие на въпрос, който ме интересува но не се ангажира този път със срок. Наистина си заслужава човек да отиде при нея, с основание мога да кажа, че много познава. Взима само 5 лева!
     Ели Загорова - някои неща познава, някои не. Може би зависи в какво настроение я хванеш. На мен лично има неща, които ми е предсказала и са се сбъдвали така както ги е казала. За времето обаче не е много точна.
     Към момента това мога да споделя Simple Smile

Тъй като не успях да намеря много информация във форума за Таня и Ангелина, ми се иска да помоля да споделите мнение за тях - познават ли , точни ли са в сроковете и тн. Интересувам се, защото чакам развитие на много важен за мен въпрос и искам да знам дали мога да им се доверя.

# 466
 Здравейте!
  От няколко дни разглеждам форума и бих искала да споделя и своето мнение за някои хора, които съм посещавала.
   Таня от Люлин 10   -  при нея съм ходила два пъти и съм много доволна. Изключително точно описа мои близки и роднини - характерите и имената им и взаимоотношенията ни. Мен самата също доста точно ме описа. Миналото го позна без проблем, точно и ясно. За настоящето също много ми позна. Описа събития, които са се случили, както и  причината да се случат по определен начин. Беше изчерпателна, много говори и разяснява. За бъдещето ми каза също много неща. Някои се сбъднаха вече и то в срока, който ми беше казала. Другите прогнози все още не мога да коментирам, тъй като се отнасят за началото на другата година. Към момента съм с много добри впечатления.
   Ангелина Люлин 2  -  тя гледа около 15-20 мин., но е много конкретна,точна и ясна в предсказанията си. Минало и настояще описва много добре и ги познава. Обръща повече внимание на бъдещето, дава определи срокове. За нещата, които ми предрече е рано да се случат. За едно нещо ми каза, че ще стане октомври - така, че все още чакам Simple Smile. Майка ми ходи при нея преди година и беше очарована, защото каквото и бе казала се случи абсолютно точно. Надявам се и при мен да е така, но времето ще покаже.
   За тези две жени Таня и Ангелина ми казаха две мои познати, които казаха, че са много доволни, пък ще видим...... Simple Smile
    За Ина от женския пазар не мога да кажа нещо кой знае колко добро. Днес ходих при нея и съм разочарована. За миналото говори доста и позна с голяма точност. За настоящето също хвана основни моменти. Но за бъдещето просто нищо не каза. Въртеше все около едно и също и само за него си говореше. Подпитваше ме доста почти през цялото време. Една единствена прогноза ми направи, която обаче се различава напълно от това което са ми казвали като краен резултат други нейни колежки. И честно казано като си премисля целия сеанс не съм склонна да и вярвам.
    Четох назад в страниците, че се спомена за Таня от Монтана. Аз съм ходила при нея преди доста години няколко пъти - всичко казано тогава се случи. Преди два месеца ходих пак много неща за минало и настояще ми позна, за взаимоотношения също. За бъдещето ще видим - каза развитие на въпрос, който ме интересува но не се ангажира този път със срок. Наистина си заслужава човек да отиде при нея, с основание мога да кажа, че много познава. Взима само 5 лева!
     Ели Загорова - някои неща познава, някои не. Може би зависи в какво настроение я хванеш. На мен лично има неща, които ми е предсказала и са се сбъдвали така както ги е казала. За времето обаче не е много точна.

Тъй като не успях да намеря много информация във форума за Таня и Ангелина, ми се иска да помоля да споделите мнение за тях - познават ли , точни ли са в сроковете и тн. Интересувам се, защото чакам развитие на много важен за мен въпрос и искам да знам дали мога да им се доверя.

Радвай се, че  , до момента, събитията, която са ти предсказали реално са се сбъднали, че и в определените срокове.Това е критерият и той е много личен.Дори при друг да са познали, не значи изобщо, че и при теб ще е така и обратно.Щом нещата, които са казали лично на теб до момента  се сбъдват, макар и да няма гаранция, поне има известно основание да очакваш,че  и оставащите прогнози ще се случат.
Специално за Ангелина -сбъдването на каквото и да е е наистина колосална изненада , както и престой от цели 20 минути, но щом ти е провървяло, пожелавам ти го и занапред.

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 01:22 от ryannn

# 467
Здравейте!Специални Благодарности на Мелиса  bouquet!Надявам се да продължи да се включва и за напред във форума с някой друг дълъг изчерпателен и полезен за всички нас пост Hug!

# 468
 Здравейте!

Радвай се, че  , до момента, събитията, която са ти предсказали реално са се сбъднали, че и в определените срокове.Това е критерият и той е много личен.Дори при друг да са познали, не значи изобщо, че и при теб ще е така и обратно.Щом нещата, които са казали лично на теб до момента  се сбъдват, макар и да няма гаранция, поне има известно основание да очакваш,че  и оставащите прогнози ще се случат.
Специално за Ангелина -сбъдването на каквото и да е е наистина колосална изненада , както и престой от цели 20 минути, но щом ти е провървяло, пожелавам ти го и занапред.

Много благодаря за мнението! За Ангелина знам, че принципно отделя много малко време за гледане. Може би аз бях по- настоятелна и затова ме държа по- дълго. Хареса ми, защото описа неща от миналото невероятно точно. За бъдещето незнам, беше доста категорична , но честно казано засега няма никакви изгледи нещата да се случат, или поне се съмнявам че ще станат в срока, който ми даде.
Истината е, че в момента съм пред голяма дилема, кръстопът в живота си. А  решението, което трябва да взема (доколкото нещата зависят от мен), предопределя развитието на целия ми живот и не само моя а и този на детенцето ми. Вече нито мога да спя, страшно съм изнервена, на моменти отчаяна - затова започнах да търся човек, който да ме ориентира за бъдещето.
Знам че, във форума са описани качествата на много хора. Изчетох почти всички теми още от 2009г. - исках да намеря човек, който наистина си заслужавано  да му се гласува доверие, но честно казано много се обърках.
Ще си позволя да отправя гореща молба за насоки към човек, който може да помогне и да ме ориентира. Наясно съм, че едва ли има такъв, който познава всичко на 100 %, но поне повечето неща които говори (предсказва)да са истина. Интересува ме един единствен въпрос, развитието му и последиците, тоест не искам да ми описва и предсказва неща за целия ми живот Simple Smile.
Предварително благодаря, на тези които имат търпение да изчетат всичките ми писания и дилеми!  Simple Smile

# 469
може ли да ми препоръчате някой читав, вещ в тези области, който да "гледа" или там каквото се прави по телефон или скайп ? благодаря, а и ако някой е чул/ ходил някъде в/ около Русе също ще ми е от полза
да не е само въпрос, ходила съм при Румяна Ковачева, има дарба жената, разгада ме като човек/характер, доволна съм, но като цяло не ми каза точни предсказания за бъдещето, а ме посъветва, ако съм държала на това което желая да правя всичко възможно за да го постигна..иска ми се по- конкретни моменти да разбера Simple Smile

# 470
някой свърза ли се с това момиче от банско

# 471
Дайте някакви координати на тази жена, която гледала на кафе с две чаши в кв. Борово .

# 472
някой свърза ли се с това момиче от банско

И на мен това ми е интересно.

# 473
Привет!

Жената с двете чаши не иска да се публикува телефона й. Преди време беше много дръпната, сега е по-спокойна и приветлива:)) да не я подплашим:) по-внимателно с нея:))

поздрави на всички:)

# 474
Момичета , здравейте!
По-назад ви бях питала дали някоя знае човек който гледа във Видин, но тъй като към момента нямам отговор и се чудя дали да не отскоча до Монтана до Таня. . .   newsm78
Коментарите които прочетох за нея са добри, има ли още някой който да е ходил при нея и да е доволен и всичко / поне 80%/ от това което му е казала да се е сбъднало?  newsm78

# 475
Момичета , здравейте!
По-назад ви бях питала дали някоя знае човек който гледа във Видин, но тъй като към момента нямам отговор и се чудя дали да не отскоча до Монтана до Таня. . .   newsm78
Коментарите които прочетох за нея са добри, има ли още някой който да е ходил при нея и да е доволен и всичко / поне 80%/ от това което му е казала да се е сбъднало?  newsm78

За Таня още веднъж мога да кажа, че в много голяма степен познава. Преди много години, може би около десет каза на брат ми че, няма да живее тук, ще замине в чужбина и там ще гради  живота си. Така и стана - той вече пет години е в Щатите и след няколко месеца ще вземе гражданство. На баба ми предрече точната дата на смъртта на дядо ми. По мое мнение си заслужава да отидеш. Гледа около 30 мин и взима 5 лева. Надявам се да ти бъде полезна! Simple Smile

Аз си записах час при Валентин Начков за утре. Моля, тези които са ходили при него да споделят дали са доволни, в каква степен им е познал? Четох някои мнение, но за съжаления не открих много информация. Ще съм Ви благодарна! Simple Smile

# 476
  • Пловдив
Някой да е доволен от гледачка ,но около Пловдив ?
Трябва ми спешно ми е !!! Praynig
Някоя която да си заслужава парите .
Моля да споделите !

# 477
Здравейте на всички.

Както доста от вас и аз дълго време четях форума преди да се регистрирам. Момента настъпи с поредния проблем Simple Smile

Аз обаче не търся разрешение на проблема, а успокоение и някой да ми каже в каква посока да поема, за да изплувам от блатото, което също би могло да се тълкува като решение на моя проблем.

Сега по темата:
И аз като колежката jb66 търся чевек на който да се доверя от Пловдив. Знам и съм наясно, че не на всички и на 100% познават.
@jb66 ако намериш гледачка / врачка / ясновидка в Пловдив или около Пловдив моля те пиши - тук или на лично. Може да се разберем и заедно да отидем.

Въпреки многото негативни мнения за Искра и Сирма (имам предвид, че не познават по телефона) все пак им звъннах. И двете бяха единодушни за проблема ми, въпреки, че Искра каза, че това няма да е за последно. На Искра срока е месец - месец и половина, а на Сирма е до 4 месеца (и ако искам да ускорят нещата, да се обърна към нея или нейна колежка по мой избор). До тук добре - има припокриване на мненията Simple Smile Остава да изчакам още около 4 месеца и да видим какво ще стане.

Утре имам записан час при Нели (Пловдив). Ходила съм при нея преди 8 години, но не беше защото имам проблем, а защото ми предстоеше заминаване в чужбина. Жената това го позна и без да й го казвам. За тези, които следят форума знаят, че тя е нумеролог и гледа на карти. За съжаление обаче тогава не си записах какво ми каза и не помня нищо. Пращала съм приятелки при нея - едната от тях беше очарована и каза, че е познала всичко, а другата не искаше да каже какво й е наговорила, но била казала само лоши неща. Това обаче не означава, че не е познала (както и че е познала). Ще имам повече информация за Вас, мили дами (и господа ако има), след като се видя с нея и може би след периода, който тя ми каже за решението на проблема ми.

Писах на Емилия, но не ми отговаря. Прочетох във форума, че има здравословен проблем. Така че и тук ще почакам малко ... преди да говоря с нея.

Смятам да потърся и Ани (Пловдив). Виждам както хубави така и не толкова хубави отзиви. Моля за коментар на някой който има по-пресни резултати.

Има една жена в Кючук Париж (Пловдив) около Камела, която говори с мъртвите. Чудя се дали имате нейни координати. Познавам хора, които са ходили при нея, но за съжаление не пазят телефонен номер. Има добра слава и това което каже (което кажат мъртвите) ставало.

Моля за координати и на Фатме от с.Тънково. Прерових целия форум, както и интернет, но не намерих. Много искам да отида при нея въпреки, че е далеч, а сега не ми се отдава възможност за път. При първа възможност ще я посетя. Има добра репотация, а и е свързана донякъде с проблема ми - редсказвала е неща по този въпрос. Искам да чуя на мен какво ще ми каже по въпроса при една лична среща.

Чудя се дали при Величка от с. Катуница да не отида, но мненията са твърде противоречиви - не просто познава малко или много, а или всичко познава или е абсолютна лъжкиня. Моля някой, ако има по-богат опит с нея да сподели.

Мисля, че е това засега. Ще пиша когато имам повече информация Simple Smile

# 478
Здравейте на всички от темичката,
Признавам че не съм прочела всичко от темата,но бих искала да споделя нещо със вас и ако може да споделите някакво мнение..
Вчера по препоръка на моя близка отидох на консултация при Пепа Драгнева от Варна.Жената е много мила и предрасполага веднага към разговор...изключително много ме притесниха и оплашиха обаче думите й..говорихме главно за мисията ми в този живот ...Каза ми-"Мисията ти в този живот е да губиш,да се научиш на губиш..носиш товат от миналото си по майчина линия за който трябва ти да заплатиш...с каквото и да се захванеш ще търпиш провал!Не трябва обаче да се примиряваш,а просто да се научиш да приемаш съдбата си,защото в противен случай ще се разбплееш...и запомни най-малкото,което можеш да загубиш в този живот са пари и мъж"
Всичко това е щяло да продължи докато навърша 40години...но аз сега съм едва на 28!Как да приема мисълта,че едни от най-хибавите ми години ще преминат по този начин?!как да спра да се боря за да постигна нещо в този живот..все пак нали точно сега трябва да градя бъдещето си?!?!...и най-стряскащото за мен са тези загуби,защото в случая си мисля за най-лошото!!!!!
Спирам да пиша за да не ви ставам досадна,но моля ви дайте ми някакво мнение,съвет..от вчера не съм на себе си!!Още повече,че съм чувала само хубави отзиви за жената и мисълта,че всичко това ще е истина ме съсипва..
Благодаря Ви много!!!

# 479
Здравейте на всички от темичката,
Признавам че не съм прочела всичко от темата,но бих искала да споделя нещо със вас и ако може да споделите някакво мнение..
Вчера по препоръка на моя близка отидох на консултация при Пепа Драгнева от Варна.Жената е много мила и предрасполага веднага към разговор...изключително много ме притесниха и оплашиха обаче думите й..говорихме главно за мисията ми в този живот ...Каза ми-"Мисията ти в този живот е да губиш,да се научиш на губиш..носиш товат от миналото си по майчина линия за който трябва ти да заплатиш...с каквото и да се захванеш ще търпиш провал!Не трябва обаче да се примиряваш,а просто да се научиш да приемаш съдбата си,защото в противен случай ще се разбплееш...и запомни най-малкото,което можеш да загубиш в този живот са пари и мъж"
Всичко това е щяло да продължи докато навърша 40години...но аз сега съм едва на 28!Как да приема мисълта,че едни от най-хибавите ми години ще преминат по този начин?!как да спра да се боря за да постигна нещо в този живот..все пак нали точно сега трябва да градя бъдещето си?!?!...и най-стряскащото за мен са тези загуби,защото в случая си мисля за най-лошото!!!!!
Спирам да пиша за да не ви ставам досадна,но моля ви дайте ми някакво мнение,съвет..от вчера не съм на себе си!!Още повече,че съм чувала само хубави отзиви за жената и мисълта,че всичко това ще е истина ме съсипва..
Благодаря Ви много!!!
Моят съвет е да си смениш врачката и да отидиш при друга ,тази няма как да ти действа добре .Иди при още две,три и направи съпоставка,ако и другите го повторят кофти,но все си мисля че ще има по-добри прогнози от тази.

Общи условия

Активация на акаунт