Ясновидци/врачки - тема 25

• 210 363
  • 720
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета,
Обадих се на Дора Пенева и си записах час за 4ти ноември, тогава ще бъде в София, беше любезна и спокойна жена.....След като я попитах ми каза, че отделя на човек по около 30- 40 минути, като при всеки е индивидуално, разбира се, и трябва да носим снимки за хората, които искаме да питаме. След като се видя с нея ще пиша.
 Да сте живи и здрави.

И аз говорих с нея миналата седмица и ми каза същото. Таксата ѝ вече била 40лв., но няма ограничение на въпросите, които се задават и броя на хората, за които е пита.

Впечатленията ми също са, че е любезна и интелигентна. Категорично не работи от разстояние.

Моля те, след посещението си да ни споделиш обстойно тук първоначалните си отзиви.

Разбира се, че ще пиша  Simple Smile
Интересно ми е да ли някой е бил вече при нея, но никой не пише.

# 571
Здравейте момичета,
Обадих се на Дора Пенева и си записах час за 4ти ноември, тогава ще бъде в София, беше любезна и спокойна жена.....След като я попитах ми каза, че отделя на човек по около 30- 40 минути, като при всеки е индивидуално, разбира се, и трябва да носим снимки за хората, които искаме да питаме. След като се видя с нея ще пиша.
 Да сте живи и здрави.

И аз говорих с нея миналата седмица и ми каза същото. Таксата ѝ вече била 40лв., но няма ограничение на въпросите, които се задават и броя на хората, за които е пита.

Впечатленията ми също са, че е любезна и интелигентна. Категорично не работи от разстояние.

Моля те, след посещението си да ни споделиш обстойно тук първоначалните си отзиви.

Разбира се, че ще пиша  Simple Smile
Интересно ми е да ли някой е бил вече при нея, но никой не пише.

Здравейте Simple Smile,

Искам да попитам някой има ли впечатления от нумероложката Даниела Тодорова? Знаете ли колко парички взима?

# 572
Здравейте,има ли някакви скорошни мнения за Емилия от Пиротска? Hug

# 573
Здравейте,има ли някакви скорошни мнения за Емилия от Пиротска? Hug

За моите прогнози има време.

Водих две приятелки. На едната от тях даде доста прогнози за една ситуация с доста подробности. До момента мога да кажа, че случилото се припокрива едно към едно с казаното от нея.Почти всички детайли, които видя са налице. Остава да се види и крайният резултат, за който ще са нужни два-три месеца.

# 574
Аз много се надявах да не е права за моята прогноза Cry

# 575
Аз много се надявах да не е права за моята прогноза Cry
А шансовете да не е права са много големи, особено ако съм права в преценката си, че жената се води от стереотипи за зодия, външен вид и прочие, а на зададени конкретни въпроси отговаря според осмутрението си за шансовете в ситуацията и най-вероятните психологическите реакции.

# 576
Може да си права newsm78,и все пак ми прави впечатление че всички много добре се ориентират към моментната ситуация,но за краен резултат...ще видим.Вчера посетих Валентин-доволна съм Peace.Между другото и лятото ходих при него,каза ми същите неща и като развитие и като настояща ситуация,характери и тн,малко ми е трудно да си представя че помни на всеки какво точно казва,но пък знае ли човек Thinking.Ще пиша по нататък за прогнози  bouquetУспех на всички!

# 577
Отлично помнят кой какво им казва. Поне двама съм ги хващала. В крайна сметка това им е работата. Отивам по някой нов въпрос, а те ми говорят още за предните работи, че и имена цитират за достоверност. Бе как не видя името преди да го кажа?!  Естествено после нищо. Едно си дрънкат, друго излиза. А като сверят няколко човека прогнозите, едни и същи неща са им надрънкали. Манипулират поголовно.

# 578
Отлично помнят кой какво им казва. Поне двама съм ги хващала. В крайна сметка това им е работата. Отивам по някой нов въпрос, а те ми говорят още за предните работи, че и имена цитират за достоверност. Бе как не видя името преди да го кажа?! Естествено после нищо. Едно си дрънкат, друго излиза. А като сверят няколко човека прогнозите, едни и същи неща са им надрънкали. Манипулират поголовно.

Съгласна съм с теб.  Simple Smile

Забелязала съм, че това с особена сила важи за Ина от Женски пазар, но сигурно и други го правят.

Много точно си го описала.     bouquet

# 579
Така, две познати са подлудяли да ходят в Кюстендил при някакъв човек Руснака, откривал магии.
Носиш му топче восък и го леел, на него гледал и преценявал имаш ли магия, казвал къде е.  Това за 5лв. Ако хората не я открият, можело и той да отиде да я намери. Лично на мен, ми се струва маалко преувеличено. Едната позната е трябвало да прерови градинките пред входовете на блока за част от химикалка ThinkingНякой да е ходил или да има повече инфо? Едната е решила да го води на стотици км, за да и откриел магията?

# 580
Боже, Боже...Но пък ,  както някога е казал П.Пенев ," Човекът е човек, когато е на път".
Гледката с прекопаването на междублоковите градински пространства  в дирене  на част от химикал  от виденията на Руснака ще да е била потрисаща.

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 17:26 от ryannn

# 581
Боже, Боже...Но пък ,  както някога е казал П.Пенев ," Човекът е човек, когато е на път".
Гледката с прекопаването на междублоковите градински пространства  в дирене  на част от химикал  от виденията на Руснака ще да е била потрисаща.
Логично на който му свърши или се счупи химикала ,да го засили от терасата долу.При всички случаи ще намери(като не е казал фас от цигара пак добре)

# 582
Joy Подсети ме за Чудомир: Лъжлив Съби, съдебният пристав и закопаният велосипед. Горската и полска стража прекопават целия двор на Петка Палежа. "А бе какво те колело носи бе, господин пристав, не го ли видиш, че е невалиден човекът в краката!"

# 583
Логично на който му свърши или се счупи химикала ,да го засили от терасата долу.При всички случаи ще намери(като не е казал фас от цигара пак добре)

Така, така,...знае Руснака що да съзре в тайнството на восъка!От друга страна, хубаво е, че фенката му е прекопала, полезно е за градинката, а по друг начин не би могло да бъде мотивирана да го стори.

# 584
Joy Подсети ме за Чудомир: Лъжлив Съби, съдебният пристав и закопаният велосипед. Горската и полска стража прекопават целия двор на Петка Палежа. "А бе какво те колело носи бе, господин пристав, не го ли видиш, че е невалиден човекът в краката!"

Опасявам се, че невалидността е централна...

Общи условия

Активация на акаунт