"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 93

• 29 246
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
# 541
# 542
  • Яко в Матрицата...

Вай, вай - този Али аби Crazy

Не обичам разглезените жени и тези, които се държат детински. Силните жени винаги са ме привличали. Харесвам успелите, образовани, забавни, целеустремени жени. Възрастта не е толкова важна. Да изглеждат добре (красиви) е важно, разбира се.

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 16:28 от Reni - BG

# 543
# 544

Не обичам разглезените жени и тези, които се държат детински. Силните жени винаги са ме привличали. Харесвам успелите, образовани, забавни, целеустремени жени. Възрастта не е толквоа важна. Да изглеждат добре (красиви) е важно, разбира се.

Благодаря, Рени   bouquet  bouquet  bouquet 

# 545
Здравейте  Hug Hug Hug

# 546
  • Яко в Матрицата...

Само зъби и усмивка виждам Mr. Green Joy Joy Joy

# 547
Привет  Hug Hug Hug
Немога да се вредя в тези рими,браво на вас страхотни сте   bouquet  bouquet  bouquet
Ани,колко ли хълцука горката  ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Крачола ми се вижда нещо отслабнал ,иначе с тен

# 548
Нещо мамата  ми прави номера  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Не обичам разглезените жени и тези, които се държат детински. Силните жени винаги са ме привличали. Харесвам успелите, образовани, забавни, целеустремени жени. Възрастта не е толкова важна. Да изглеждат добре (красиви) е важно, разбира се.

Дали Шебнемчето влиза в неговите критерии  newsm78 newsm78 newsm78 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 549
Скрит текст:
Hug Hug Hug Hug
Ехееееей, поетесите,   bouquet отрано   ви е треснала музата, а?  smile3501
 Мноооооогоооооо сте арт, баш като за у Крачовия клуб! hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
Нооооо, ние Ани си не даваме,  smile3533 smile3533 smile3533, на море или не - тук има нейни акент провокатори  newsm08 newsm08 newsm08  поне докато няма голяма и хууууава снимчица, доказваща вечна и неразрушима АШК  smile3534 smile3534 smile3534

Валеее,   Hug Hug Hug то такава АШК не съществува,  Shocked Crossing Arms Crossing Arms ти снимка на нея искаш  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
В клуба се влиза с обикновено фото с прегръдка, целувка.... возене в Жипа  ... нощна разходка  Whistling Whistling Whistling  споделени кадри от далечна дестинация  Whistling Whistling Whistling

Ти на мен не ми обяснявай,   Stop в клуба на такъв знаменит Крачол се влиза само след солидни доказателства,   luvbed а такива засега няма.  smile3534 smile3534 smile3534
 Това доказателства ли са - нощес в джипа, а утре на почивка с ....... мама...  tooth tooth tooth
Това ако е АШК...... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Любовта беше във въздуха,
Имаше дъх на рози с бодли,
Вятър обаче от нейде задуха,
В ЖиБа се скриха, май ще вали… Mr. Green Joy Joy Joy

Ренка   bouquet  bouquet  bouquet

# 550
Скрит текст:
Скрит текст:
Hug Hug Hug Hug
Ехееееей, поетесите,   bouquet отрано   ви е треснала музата, а?  smile3501
 Мноооооогоооооо сте арт, баш като за у Крачовия клуб! hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
Нооооо, ние Ани си не даваме,  smile3533 smile3533 smile3533, на море или не - тук има нейни акент провокатори  newsm08 newsm08 newsm08  поне докато няма голяма и хууууава снимчица, доказваща вечна и неразрушима АШК  smile3534 smile3534 smile3534

Валеее,   Hug Hug Hug то такава АШК не съществува,  Shocked Crossing Arms Crossing Arms ти снимка на нея искаш  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
В клуба се влиза с обикновено фото с прегръдка, целувка.... возене в Жипа  ... нощна разходка  Whistling Whistling Whistling  споделени кадри от далечна дестинация  Whistling Whistling Whistling

Ти на мен не ми обяснявай,   Stop в клуба на такъв знаменит Крачол се влиза само след солидни доказателства,   luvbed а такива засега няма.  smile3534 smile3534 smile3534
 Това доказателства ли са - нощес в джипа, а утре на почивка с ....... мама...  tooth tooth tooth
Това ако е АШК...... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Любовта беше във въздуха,
Имаше дъх на рози с бодли,
Вятър обаче от нейде задуха,
В ЖиБа се скриха, май ще вали… Mr. Green Joy Joy Joy

НЕма вали, бееее,  Naughty Naughty облак е туй,  Crossing Arms
почакайте Чачо чорап да обуй,  Mr. Green Mr. Green
ще има пак да тропа екипа,  Joy Joy Joy
докато Сери му вдига....  Embarassed ... ципа  

Ох бе,Ивеее  Hug Hug Hug
Без чорап може  Whistling Whistling Whistling ама ако заяде ципа Wink Wink Wink отиде сета  hahaha hahaha hahaha

# 551

Само зъби и усмивка виждам Mr. Green Joy Joy Joy
newsm47 newsm47 newsm47
Какъв е черен Крачолчо  newsm08 newsm08 Ани вече няма да вика, че е бозав  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 552

Дали Шебнемчето влиза в неговите критерии  newsm78 newsm78 newsm78 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тя изглежда е доста странна птица. Може и да му хареса  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 553

Тя изглежда е доста странна птица. Може и да му хареса  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Само че не мога да си ги представя на дивана да четат книжки  ooooh! ooooh! ooooh!

# 554
Крачо,Крачо,я малко и Чико яяяя  smile3503 smile3503 smile3503
Аууу,какво ли му е татутоооо  newsm78  Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт