"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 93

• 29 166
  • 743
  •   1
Отговори
# 705

Рени, Ани   Hug Hug Hug може ли да погледнете  какво казват тука за нащУ  newsm78 newsm78

# 706
 Hug Hug Hug Hug Hug добро утроооооооооооо  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Здравейте, искам да попитам  - от къде мога да сваля 1 епизод на сериала? Опитах от два сайта, но не се сваля. Може ли да ми дадете някой активен торент? И не да е онлайн, а да се сваля БЛагодаря предварително.

Пуснах го да се сийдва 1 епизод.  Peace е escape-bg  Peace

# 707
Hug Hug HugОхоооооооооо Ани се е завърнала HugДобро утро ,златни Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Hug Hug Hug завърнах се и даже е отказвам цигарите, че голЕмото ти кардо не харесвало жените да пушат  ooooh! ooooh! ooooh! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 708

Рени, Ани   Hug Hug Hug може ли да погледнете  какво казват тука за нащУ  newsm78 newsm78

Даниии  Hug Hug Hug Hug

Доколкото разбрах Чачо бил отказал договор за два филма на стойност 2 млн. лири. Не знам тези дали имат предвид оня слух преди време, който се появи и се оказа лъжа или нещо друго.  newsm78
Освен това все повече затварял личния си живот за медиите. И точно това накарало въпрсоният продуцент да му предложи договора. (не пише за кой точно става въпос). Според мен е някаква измислица цялата тази работа.  Peace

Последна редакция: нд, 03 авг 2014, 10:10 от Ани (Aniska)

# 709

Даниии  Hug Hug Hug Hug

Доколкото разбрах Чачо бил отказал договор за два филма на стойност 2 млн. лири. Не знам тези дали имат предвид оня слух преди време, който се появи и се оказа лъжа или нещо друго.  newsm78
Освен това все повече затварял личния си живот за медиите. И точно това накарало въпрсоният продуцент да му предложи договора. (не пише за кой точно става въпос). Според мен е някаква измислица цялата тази работа.  Peace

Ани, тешеккюрлер ,джанъм!  Hug  Hug   Hug  Викам да не го плюят нещо ,щото  #Cussing out   То и да си измислят  не бива, ама ....нейсе   Crossing Arms

# 710
Мераба,къзлар  Hug Hug Hug
Анииии,Hoşgeldiniz Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Морска солена,отпочинала,ади бееее,идвай си,че Крачо ни завладя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ади още нещо от Миконос ....
Това момиче няма ли да се прибира вече  Wink Wink Wink

Скрит текст:
е тоя мен го бил пуснал според гъркините  newsm78

# 711
Морска солена,отпочинала,ади бееее,идвай си,че Крачо ни завладя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Никиии  Hug Hug Hug как ще ни завладее Крачола?  Naughty Naughty Naughty с тези две фенки, от които в момета едната е на море.  Party Party Party
Другата, която е тука .. лесно ще се справим с нея  newsm68 newsm44 newsm68

Тази снимка я е пуснала Серенай в Инстаграма си http://instagram.com/p/rM-7U_S9fn/?modal=true  newsm78 този http://instagram.com/diaryofmu?modal=true бил някакъв неин приятел.  newsm78

# 712
Минето с новият й партньор Кенан Едже Grinning щяло да има любов между тях  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не е лошо момчето,на мен много ми харесаха с Туба в "Питай сърцето"
 и като видна клюкарка  и малко клюки за него  Outta Joint
Скрит текст:
Истинска любов пламна в “Млечният път”
Папараци изловиха двете турски звезди Хатидже Аслан и Кенан Едже

Любовна искри хвърчат между госпожа Белкъз и Намък от "Млечният път". Стана ясно, че коварната госпожа и донжуанът имат връзка след като 49-годишната актриса Хатидже Аслан и 18-години по-младият й колега Кенан Едже бяха заловени от папараци да излизат ръка за ръка от кафене в Истанбул. Хатидже нашумя преди 3 години с ролята й във филма "Три маймуни", който спечели "Златна палма" за най-добра режисура на фестивал в Кан през 2008 г. и влезе в първата десетка на чуждестранните филми, номинирани за Оскар. "Аз съм горда и хубава жена и нямаше нужда да мина по червения килим, за да се възгордея", казва Аслан. По повод много коментираната секссцена във филма, актрисата е категорична: "Единственото, което ме затрудни, беше горещината в стаята. Този, на когото се отдадох, беше режисьорът. Жената, която се любеше в нея, не бях аз, а героинята ми". Актрисата не се притеснява да говори за личния си живот. "В любовта винаги съм била щастлива. Бях омъжена 20 години, разведох се, но никога не съм била самотна", казва Хатидже. Тя има син Екин и дъщеря Едже, която е осиновила след катастрофалното земетресение в Турция през 1999 г. Родителите на Едже загинали при труса. "Детенцето ми беше толкова зле. Дни, месеци, години наред заедно плакахме. Нейната мъка беше моя мъка. Всичко преодоляхме заедно", разказва Аслан, която сега е много горда с дъщеря си, защото е наследила актьорския талант.
31-годишният Кенан Едже пък живее в Турция само от няколко години, но бързо се превърна в любимец на момичетата. Роден е в Дубай, учил е икономика и актьорско майсторство в САЩ, а после работил първо като финансов анализатор, а после като театрален актьор в Ирландия. "В нормалния живот не съм нито толкова романтичен, нито толкова страстен мъж като Намък", казва Кенан и изобщо не се притеснява от 18-те години разлика във възрастта с възлюбената си.
Само да кажа,че тази Хатидже Аслан е мацката,която играе майката на  героинята на Сери в Лалето

# 713
Това пък от Еджето

# 714
Ама вярно ходи с по 2 книги -даже и в супера  hahaha hahaha hahaha

# 715
Ама вярно ходи с по 2 книги -даже и в супера  hahaha hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes страшен е аби бееееее. Heart Eyes Heart Eyes Той е от хората, които четат при всякакви условия и по всяко време.  Laughing Всяка свободна минута я използват за това.  Heart Eyes И красив и умен .. как да не го обича човек?  Heart Eyes Heart Eyes

а малкото кардо на Мими е натрупало 400 хил. последователи в Т  Peace
https://twitter.com/CUCLUB/status/495927543414149120/photo/1

# 716

тя нали се подвизава в ХАмерика  Mr. Green Mr. Green а тази до нея коя е?  newsm78

# 717
аби пише и за този сайт разкази и т.н.  Peace Ето един от тях. http://www.ekranella.com/ozel-haber/4875/1/siyah-yildizlarin-altinda  Joy Joy Joy ама за мен е висш пилотаж да чета книги на турски.  Joy Joy Затова ще чакам да стане изверстен писател и да започнат да го издават у нас.  Peace

# 718

Скрит текст:

Днес фокусирах далекогледа си към Миконос, за да ви снеса малко допълнение към клюките ( че то друго няма) за нашето момиче  Grinning  Значи, разбрах,че е била на плажа Фтелиа," благодарение на Бог" ,както беше писала в Инста  (на снимката,където е по бански) ,а е ходила и до плажа Агиос Состис . Общо взето обикаля северната част на острова . Това е засега от мен. Ако разбера и в кой хотел е,ще се наредя първа клюкарка  hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 03 авг 2014, 18:57 от daniela.qnkova

# 719
Скрит текст:

Скрит текст:

Днес фокусирах далекогледа си към Миконос, за да ви снеса малко допълнение към клюките ( че то друго няма) за нашето момиче  Grinning  Значи, разбрах,че е била на плажа Фтелиа," благодарение на Бог" ,както беше писала в Инста  (на снимката,където е по бански) ,а е ходила и до плажа Агиос Состис . Общо взето обикаля северната част на острова . Това е засега от мен. Ако разбера и в кой хотел е,ще се наредя първа клюкарка  hahaha hahaha hahaha hahaha

а разбра ли с кого е там?  Joy Joy Joy Това е по-важното.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт