IPL фотоепилатор Philips Lumea ви осигурява перфектно гладка кожа до 6 седмици!

• 51 446
  • 510
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от мен!
Никога не съм се интересувала от подобни уреди за фотоепилация заради високата цена. И затова много се радвам, че се дава възможност на момичетата тук. Аз бих искала да попитам най-вече относно принципа на работа:
 - колко време отнема обработването на ръце, крака, мишници;
 - по време на работа с уреда какво се случва с косъма, къде отива, пада ли, веднага или по-късно, обезкосмени ли сме след една такава процедура или трябва да се натрупа епилирането във времето, а дотогава да си ходим космати;
 - може ли веднага след епилация да се излезе навън или кожата е зачервена;
 - има ли шум или някакво бръмчене от уреда при работа?
Благодаря!   bouquet  

# 151
Привет  !
Бих искала да получа информация относно:
Колко вреден е този начин на обезкосмяване за кожата и въобще за целия организъм ?
Колко е полезен и какви предимства има пред IPL в козметичен център ?
Благодаря !

# 152
Здравейте, включвам се и аз  Laughing
Необходимо ли е закупуване на някакви консумативи след това?

# 153
Здравейте,моето питане е има ли болка или парене при използване на уреда и колко дълготраен е ефекта от използването му Simple Smile

# 154
здравейте,
интересува ме как сттои въпроса с обърнатите косъмчета, тъй като с обикновен епилатор проблема е доста голям.

# 155
Здравейте!
Мен ме интересува всички зони на тялото ли могат да се епилират с този уред?Става ли за лице(мустак),интимна зона,мишници?

# 156
Здравейте! Искам да попитам колко време след излагане на слънце може да се извърши процедурата?

# 157
zdr, interesuvam se kolko proceduri sa nujni za premahvaneto an tamni i tvardi kosmi i koga se o4akva sledva6to ponikvane? blagodarq

# 158
  • В една слънчева къща...
Здравейте д-р Павлова,
След като вече отговорихте, че уредът не се препоръчва по време на бременност и кърмене, бих желала да попитам, какъв е оптималният период, след който той би могъл да се използва?
Седмици, месеци и т.н. след края на бременността/кърменето? Наистина, след толкова промени, които настъпват в женския организъм, кога е препоръчително да започнат процедурите? Вярвам, че всяка майка желае да възобнови вида и самочувствието си Simple Smile
Благодаря ви предварително!

# 159
Момичета, ако прочетете информацията за уреда в страницата на Philips, ще си отговорите на почти всички въпроси.
И все пак, няма ли някой, който да е изпробвал уреда и да си каже мнението?!!!! newsm78

# 160
И аз се интересувам как стои въпросът с бенките - противопоказна ли е подобна епилация при наистина голямо количество бенки?
"Здравейте, nouvelle_vague,

Третирането на области с бенки и лунички, както и други и кожни образования е противопоказно преди консултация с лекар.

Поздрави,
Д-р Елмира Павлова
"

# 161
Здравейте искам да попитам,дали е болезнена фотоепилацият,колко често е нормално да се използва,трябва ли предварително да се третира както кожата така и космите.Има ли  някакви странични ефекти  и може ли да навреди на кожата.Благодаря
Здравейте,

Едно от най-големите предимства на Philips Lumea е че казваме “сбогом“ на болезнените процедури. Разбира се, има случаи, в които кожата е свръхчувствителна, тогава жената може да усети леко парене, но не и острата болка, както при другите видове епилация. Използвайте Philips Lumea на всеки 2 седмици за мишници и бикини зона и на всеки 4 седмици за крака. Не е необходимо да третирате кожата си с някакви специални продукти, но в периода на първите 4-5 процедури с Philips Lumea е необходимо да обръснете желаните зони преди третиране. При поддържащите процедури, когато растежът на косъма е редуциран, това ще отпадне.

След използването на уреда не се очаква появата на белези. Philips Lumea е с вградена система за безопасност, което гарантира, че приложено правилно устройството не предполага изгаряния или наранявания по кожата. Уредът разполага с вграден UV филтър, който предпазва дори и най-чувствителната кожа от UV лъчите. Също така, разполага с 5 регулируеми настройки за различни тонове на кожата. Светлината, която е съвсем леко видима по време на употреба (поради факта, че тя се отразява от кожата) е безвредна за очите ви. Не е необходимо да се носят очила (за разлика от професионалните салони, които предлагат лазерни терапии). Системата за безопасност предотвратява неочакваното мигане, когато уредът не е в контакт с кожата. В някои изключително редки случаи на свръхчувствителна кожа към светлината могат да бъдат забелязани обриви или алергични реакции, в следствие използването на уреда. В общия случай не се очаква да има негативни реакции, дори и на по-нежна кожа, тъй като Philips Lumea е конструиран, така че да щади максимално кожата на жената.

Поздрави,                                                                                                   
Д-р Елмира Павлова
"

# 162
Здравейте и успех на всички включили се в надпреварата за чудесната награда  Grinning
Аз имам много чувствителна кожа и много проблеми с обезкосмяването. След епилация /кола маска, епилатор, за бръснач и дума не може да става/, ползвам много агресивна и скъпа козметика за справяне със зачервяването и обривите. И въпроса ми е има ли вероятност тези проблеми да се изпарят с използването на IPL уреда за домашно ползване?

# 163
Здравейте , отново добра инициатива , за процедурите и всичко останало бях чела в предишната тема , но искам да попитам за подкожните косъмчета получени при бръснене редовно , дали уреда би им повлиял .   bouquet
"Здравейте, hali4ka85 ,

Процедурата се осъществява чрез леки светлинни импулси в корена на косъма. В следствие на това косъмът пада по естествен начин и повторното му израстване се потиска. Именно това предотвратява образуването на подкожни косъмчета.     

Поздрави,
Д-р Елмира Павлова
"

# 164
Здравейте! Бих искала да знам за какви части от тялото е подходящо да се ползва уреда. Благодаря!
"Здравейте, linita,

Можете да  използвате смело за премахване на окосмяване по лицето (горната устна, брадичката и бакенбардите) и тялото, включително краката, подмишниците, бикини линията, корема и ръцете

Поздрави,
Д-р Елмира Павлова
"

Общи условия

Активация на акаунт