GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 379
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Съгласна съм, че няма лош ПР, но по-добре да беше себе си, отколкото фалшив. Лично аз повече уважавам истинските хора, а не прикритите зад лъжливо изграден имидж.  Mr. Green

# 376
Скрит текст:

Ани,клипчето е мн.готино. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug HugПесничката е страхотна-може и други да го гледат,макар че не гледат сериала

Бабче,клипчето е страхотно  Party Party Party Party и всичките им хубави моменти за тези 4 епизода са събрани.  Hug

Ели,и аз забелязах,че има сходни неща със слънцата,ама като история и изиграване на сцените са доста различни,така че на мен не ми пречи и не ме дразни.  Mr. Green  Hug

# 377
От много време  си мисля едни неща, ама нали ми казвате, че съм черна станция и  се спирах да ги кажа.
 Аз съм на 101% сигурна, че има  Якер.  Харесването на  туитове не беше случайно.   Сега ще ви опиша, аз как виждам нещата. Те се показаха  на  22 май  ( не съм много сигурна),  тогава явно вече се е знаело, че няма да има нов  сезон и са решили да се покажат.  Казали са си, ХанОк са се показали, там беше всяко чудо за три дни и  са взели решили да  не се крият.  Отидоха в Мола и какво стана, снимаха ги.  Показа се снимката, зарадваха се, че вече няма да се  крият и ще си покажат 'Любовта', ама удариха на  камък. Започна масов терор в  туитър, инстаграм , фб.. . Започна да се иска ЯТ да се махне от сериала, Направиха  няколко световни хаштага, видяло се е от всички, имам предвид от целия  екип.  В този момент, всички са Гьолиази. В неделя, резултатът е  ясен  рейтинг под 3.  Алтан и продуцентите виждат на къде отиват нещата и решават, че най-лесно да се хвърли прах в очите на феновете с Ханкер. Започна се  Рд  на Кирето, Награди, снимки от сетовете и  т.н. Само и само да се вдигне малко рейтингът,  не казват, че  няма да има нов  сезон по простата причина, че може да се излъже  някой спонсор да даде малко пари . Парите никога не са излишни.  Радвам се, че  Якер, от кумова срам, изчакаха да дадат последния епизод и да се  покажат. Аз очаквах още на  15 да видя тяхна снимка.  Аз не ги харесвам като двойка и никога няма да ги харесвам, ще си ги стрелям. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 Кирето трябва да е много влюбен, че да си подритва така трудовата книжка. Иначе  нямам друго логично обяснение няма,  иначе заради единия секс да си рискуваш кариерата е направо идиотщина.
Хайде да си кажа и новия  му проект.
 Този проект няма да го бъде (надявам се да  греша hahaha hahaha). Защо ли?
Първо, Кирето с онова дърво, няма да извадят грам  химия. Рошко и той не ми изглежда  много надарен актьор. Ще се опитат  да промотират  ЯсКер,  което няма да се понрави на ЯТ  и ще си станат проблеми.  Като гледам рейтинга на сериалите   на Канал Д   се въртят около 3- макс- 4, единственият сериал с по-висок рейтинг е   Малкия Ага.  При такава конкуренция и при този пазар, трудно ще пробият. ....

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 20:14 от Dandel- СистЪрЪ на НарцисЪ фром СеЙм МадЪр

# 378
Сис, браво за чаршафа! Знаеш, че сме на 1 мнение  Heart Eyes
Голяма глупост беше още първото показване.   Joy

# 379
  • Дъблин
Скрит текст:
От много време  си мисля едни неща, ама нали ми казвате, че съм черна станция и  се спирах да ги кажа.
 Аз съм на 101% сигурна, че има  Якер.  Харесването на  туитове не беше случайно.   Сега ще ви опиша, аз кака виждам нещата. Те се показаха  на  22 май  ( не съм много сигурна),  тогава явно вече се е знаело, че няма да има нов  сезон и са решили да се покажат.  Казали са си, ХанОк са се показали, там беше всяко чудо за три дни и  са взели решили да  не се крият.  Отидоха в Мола и какво стана, снимаха ги.  Показа се снимката, зарадваха се, че вече няма да се  крият и ще си покажат 'Любовта', ама удариха на  камък. Започна масов терор в  туитър, инстаграм , фб.. . Започна да се иска ЯТ да се махне от сериала, Направиха  няколко световни хаштага, видяло се е от всички, имам предвид от целия  екип.  В този момент, всички са Гьолиази. В неделя, резултатът е  ясен  рейтинг под 3.  Алтан и продуцентите виждат на къде отиват нещата и решават, че най-лесно да се хвърли прах в очите на феновете с Ханкер. Започна се  Рд ден на Кирето, Награди, снимки от сетовете и  т.н. Само и само да се вдигне малко рейтингът,  не казват, че  няма да има нов  сезон по простата причина, че може да се излъже  някой спонсор да даде малко пари . Парите никога не са излишни.  Радвам се, че  Яке, от кумова срам, изчакаха да дадат последния епизод и да се  покажат. Аз очаквах още на  15 да видя тяхна снимка.  Аз не ги харесвам като двойка и никога няма да ги харесвам, ще си ги стрелям. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 Кирето трябва да е много влюбен, че да си подритва така трудовата книжка. Иначе  нямам друго логично обяснение заради  единия секс да си рискуваш кариерата.
Хайде да си кажа и новия  му проект.
 Този проект няма да го бъде (надявам се да  греша hahaha hahaha). Защо ли?
Първо, Кирето с онова дърво, няма да извадят грам  химия. Рошко и той не ми изглежда  много надарен актьор. Ще се опитат  да промотират  ЯсКер,  което няма да се понрави на ЯТ  и ще си станат проблеми.  Като гледам рейтинга на сериалите   на Канал Д   се въртят около 3- макс- 4, единственият сериал с по-висок рейтинг е   Малкия Ага.  При такава конкуренция и при този пазар, трудно ще пробият. ....

Така така, така е Влади!

# 380
Керем точно в Америка не е бил чужденец, в Америка всеки е от всякъде.
Скрит текст:
Относно дневниците - аз съм на това мнение. Да, в книгите има Делена, но много неща от книгите ги променят във филма, освен това Деймън и Елена ги бяха сближили, но вярвам че и Ниън оказа влияние. Сега се разделиха в живота, но сценаристите ако веднага ги разделят и във филма вече ще е смешно, затова не го правят. Мое мнение.

# 381
Още след оная Якерска снимка в мола казах, че можеха малко да изчакат.. В критични дни за сериала, не трябваше да го правят. За това ще го обвинявам ВИНАГИ. Защото за МЕН те провалиха сериала. Когато всички треперят за рейтинг, те решиха да си демонстрират връзката, която е била поне от 2-3 месеца тогава.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 382
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много повърхностно гледате и мислите, че вие като няма да го направите и друг не би го сторил, няма такъв филм, бизнеса си е бизнес, а вие ви казах си мислете, че се криели, че рейтинги, че на камък ударили, те са се показали, ако искаха да се покажат щеше да е в лице, не в гръб. Кого да и каже Теро, за клипа, представи си тя не го показва , а им казва ще ви изненадам, как при свършен факт той или някой друг може да направи нещо.

# 383
И аз си противореча де.. То ако се е знаело тогава , че няма да има втори сезон.. Оф , вече не знам.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 384
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вникнете по-навътре, не мислете емоционално, това ви води в момента, ядосани сте и нападнахте, Кирето.

# 385
Заради този клип НИКОГА няма да харесвам Зъбатка, ако ще 3 деца да роди на Керем и да го виждам да сияе до нея. Защото е егоистка и егото й ми дойде в повече  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 386
   Ирче , Чаатай изкарва парите на Ай Апим и ще ги изкарва още 1 година , Сера също и предстои това . И на панделка , ако трябва ще ги вържат

Какво печели К.Б от киното в Измир ! За ЯТ е ясно ПР . Но тя така или иначе главна роля няма да има !
   И какво го бърка К.Б след ГБ дали ще има заплата ЯТ ? И дали ще е известна ?

Сега малко числа

След снимката в МОЛ -а беше 47 епизод и Голиази  - гледане на сериата в Канал Д -362 833
 След снимката на гледането , където бяха на земята Х и К 2 465 120
Последен епизод  за 2 дни 1 270 868

# 387
Оф, нещо днеска не се чувствам добре и това ми се отразява на мисленето  Laughing Имам чувството, че пиша големи глупости  Joy Joy Joy Joy

Краси, обожавам като дойдеш с числата  Heart Eyes Laughing

# 388
Влади,ти от кода пишеш с наклонен шрифт  Rolling Eyes ако знаеш как ме излъга  ooooh! ooooh! ooooh! чета,чета и си мисля,че е Тери...гледам следващия и пост,хвали ти писанките,та се връщах две страници назад  Crazy мислех,че съм го пропуснала  Crazy Crazy Crazy  Joy Joy Joy

# 389
  • Керодиспансера
В новата тема много спокойно- явно не знаят ,че има новини newsm78 Диди поне ще е щастлива =тя харесва ЯТ и КБ  Peace

Общи условия

Активация на акаунт