GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 073
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
  • У Диспансера ...♥♥♥
Значи  ЯТ ще участва във филм, а не в сериал  newsm78
Да иде да снима в някоя джунгла и повече да не се връща  Mr. Green
Е тя сестра му на Кирето, баш там я заведе  hahaha hahaha

Тц, първо у буклука.  Naughty
Ми баш я е усетила тогава  Joy Joy Joy

# 736
Аааа сетих се, ся чакам снимки с Окан, че той нещо се позатри от хоризонта  Mr. Green

Няма да има в Инстаграма и де  , освен,  ако Ханде нещо не прищрака  Mr. Green
Ако Ирка е права, време е за ответен удар  Joy Joy Joy Joy

# 737
Скрит текст:

Мише, легни си вече, ей го нахилен е, и той си има раничка като на Керем, и фотоапарат като на Ханде, спокойно могат да обикалят и тримката
Ако това за филма на ЯТ е верно, оставам без граматика

# 738
  • София
Гале, те всички целувки са хубави, ама по едно време Кирето я нацелваше само по долната устна.  Laughing

Краси, по-добре, че не ти излиза страницата.  Joy

Лени, сега е заета ЯТ, утре ще ни информира за филма.

Лени, аз държа на снимка с Ханде и се гътвам в леглото опиянена.  Mr. Green

И не е подпухнала, защото е плакала заради снимките от киното, а защото е изпращала Кирето на летището.  Joy

# 739
  • София
Вие представяте ли си, тези им реакции да са с подтекст? Ако е така, аз съм  smile3505
Хора на по 30 години си бият контра из соц. мрежи. Сега остава Окан да хареса снимките на Ямкер в ТТ и вече ще ги призная.  hahaha Joy

# 740
  • Керодиспансера
Момичета , изписахме темата ,вече може да спим ( нищо ,че балкона е пълен)

smile3507 smile3507 newsm46 newsm46 smile3524 smile3524

# 741
Вие представяте ли си, тези им реакции да са с подтекст? Ако е така, аз съм  smile3505
Хора на по 30 години си бият контра из соц. мрежи. Сега остава Окан да хареса снимките на Ямкер в ТТ и вече ще ги призная.  hahaha Joy
  Joy Joy Joy аз доколкото знам-няма нито ТТ, нито Instagram..  и добре че Joy Joy

# 742

Мишееее, разбиваш ме  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Малеееееее Ирка , извини ме, ти май беше на почивка, приятна почивка мила...

# 743
  • София
  Joy Joy Joy аз доколкото знам-няма нито ТТ, нито Instagram..  и добре че Joy Joy

Е, той ще влезе през профила на Ханде, за да му е гадно на КЕР /не се стърпях/.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 744
Лени, мило може ли да преведеш  какво е налисала нашата красавица под една от снимките
gülmek güzeldir hele kahkaha atmak en güzeli bir de kadınsan..

# 745
  • У Диспансера ...♥♥♥

Аз Окан, чакам, той Исмаил се явява  Joy Joy Joy

# 746

Е, той ще влезе през профила на Ханде, за да му е гадно на КЕР /не се стърпях/.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
КРАЙ  Joy Joy Joy Joy Joy

# 747
Оканджим има туитър само да дебне, един туит не е написал шушумигата  Joy Joy Joy
Мише, представяш ли си  Joy Joy Joy Joy Joy
Като разбрах, че Окан е бил на едно от събиранията на екипа, направо паднах  Mr. Green
Лини, тия снимки са  Stop

# 748
  Няма той , човека не посмя - отвори си ТТ и получи бърз шут от ХанКерските фенове , ама за какво ли , накрая нали ги зарадваха  ЯмКерите  Mr. Green

# 749
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лини, не съм бе, на плаж бях само  Hug

Общи условия

Активация на акаунт