GB- В очакване на слънцето тема 127.2 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 681
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • Под Сините камъни
Ели  Hug Heart Eyes,Весе   Hug  Heart Eyes на моренце съм в Шкорпиловци.Ще се прибера чак в края на другата седмица.
С флашка на Глобул съм  и е  #2gunfire мъка мъка.Гледам нова снимка на Керем с Ямур ли има  newsm78 Я кажете нещо повече,че е мъка четенето
Да има нова снимка,били заедно на кино и гледали нещо за някви маймуни Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Че по големи маймуни от тях има ли  hahaha hahaha hahaha

# 331
Тези двамцата братя ли ще го играят? Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
То не беше на приятеля му гаджето,сега на брат си ли ще взима гюзелимчето Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 332
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мерси. Hug
Аз обичам когато при звездите има някви такива работи и сеири и за това съм с тоз ник.
Пепи къде се губиш. Hug Hug
Гале
сеир се пише с и,а не с й,поне според мен
Тя може да иска малко на , Сайер да бие  hahaha hahaha
Пепини,  Heart Eyes  Hug
Не ти трябва да знаеш, само аз и Бу, а и Ани, браним честа на, Кирето тука, щото аз продължавам да твърдя, че такова нещо , йок  Mr. Green

# 333
Ели  Hug Heart Eyes,Весе   Hug  Heart Eyes на моренце съм в Шкорпиловци.Ще се прибера чак в края на другата седмица.
С флашка на Глобул съм  и е  #2gunfire мъка мъка.Гледам нова снимка на Керем с Ямур ли има  newsm78 Я кажете нещо повече,че е мъка четенето
Да има нова снимка,били заедно на кино и гледали нещо за някви маймуни Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Че по големи маймуни от тях има ли  hahaha hahaha hahaha
Много вярно,при тях не е възходът а падението на планетата на Маймуните с главни букви hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 334
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ВеселинО, напраууу си страОтна... Party Party Party Party

Ай честито ти вирусен ник...  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 335
  • Под Сините камъни
Ирче и аз съм бе на това мнение.Кво е това Ямкер  Mr. Green  hahaha  hahaha

# 336
Ирче Hug Heart Eyes
Имах си аз да не си браниш мъжо,да видим само до кога ще си на негова страна?
И на мен ми се искаше да повярвам,че няма Ямкер,но явно има.Само дано е за кратко тази връзка #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 337
ВеселинО, напраууу си страОтна... Party Party Party Party

Ай честито ти вирусен ник...  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Зизо Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Благодарско на теб  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Харесва ми новия ник Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 338
Аз обичам да съм различна.Е възможно е да искам да бие на Сайер....Да не ви прави впечатление. Mr. Green Heart Eyes

# 339
Зизоуууу Hug Heart Eyes
От кога си с тези гащури?

# 340
  • Под Сините камъни
Айде от мен толкова за сега.Ако успея пак ще се включа тия дни  Heart Eyes Hug

# 341
  • София
Мише,
Скрит текст:
защо говориш така, искали да бъдат насаме, ами както ви каза Влади, има по нета възможност, един час преди прожекцията да си запазиш място, аз винаги правя така, там даже и си избираш кое точно място искаш, да не говоря, че може да я пишеш на друго име, и никой няма да те чуе, нито види,
 А и аз в нашите кина по-Моловете, не съм виждала такива, ВИП места, те техните явно кина са специални, за театър знам, че има такива, ама за кино
  не знаех. А ако искали да се покажат,
 едно излизане вечер и са готови, така че и това не е.

Обикновено ВИП ложите в кина, театри, опери и т.н. се използват за уединение. Хората там искат да се насладят на представление, филм и др. без да бъдат обезпокоявани от погледи, снимки, въпроси и т.н.
Може да е искал да го снимат пред киното, но едва ли е искал цялата зала да се обръща и да ги гледа, да не говорим, че на феновете му толкова им трябва и да се нахвърлят в/у ЯТ или да ги засипят с писъщи, обиди и т.н., нали видя на сет-а какво става.  ooooh!

Пепи  Hug Имаме новости от Ямкер.  Wink

Зиз, нямаш равна.  Laughing

# 342

Вай,беееее,Ханденце много е красива!Машаллах!!Вие видяхте ли,че има нещо поствано и от Керем при снимката?Нали е негов инстаграма thebursin newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
     Тая Яга/така я наричат рускините Яамур/ не е виновна,че е грозна, но че е тъпа и нахална-е виновна!Ми да седне да се пообразова малко. И да се научи как да се държи.

А на Ханденце-браво за гражданската позиция!Тя винаги отреагира  на всичко.

bouquet

# 343
Айде от мен толкова за сега.Ако успея пак ще се включа тия дни  Heart Eyes Hug
Приятно моренце Пепи Hug Heart Eyes

# 344
  • Керодиспансера

В действителност случайни срещи няма .....те са или изпитание, ......или наказание .......или подарък от съдбата !

Общи условия

Активация на акаунт