GB- В очакване на слънцето тема 127.2 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 581
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • Керодиспансера
Сега освен да навестим темата на Кер и да постнем по една Ханкерска/Зейкерска снимка, за да ни видят никовете.  Mr. Green
Хайде Joy
Аз пък ще дойда да ви гледам сеира  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 511
Сега освен да навестим темата на Кер и да постнем по една Ханкерска/Зейкерска снимка, за да ни видят никовете.  Mr. Green

Е аз свърших тази работа вече   Joy Joy Joy

# 512
Оф, много време ми отне един пост в Керемската тема  Laughing
+1 за поста! Аман от неграмотни хора. Да напишеш "не" разделено от глагола, да напишеш едно "-" след "по" и "най", толкова ли е трудно?  Peace

# 513
# 514
Друг е въпросът, че темата им заслужава и други поправки, ама нейсе... Mr. Green

# 515
  • София

Е аз свърших тази работа вече   Joy Joy Joy

И аз.  Joy

Ама, аз не съм виновна, той Кирето казва "млъкни".  Mr. Green

# 516
# 517

Лил , крайно време е да намериш обща снимка на Мелис Бюрсин и Ямур  една до друга- гушнати , ама и да викнеш линейките ,щот ще си останем така  #Shocked  форевър  Joy Joy Joy Joy

# 518
Ауу, Ханде хареса снимка от сватбата на Берен  Heart Eyes Heart Eyes

# 519

Лил , крайно време е да намериш обща снимка на Мелис Бюрсин и Ямур  една до друга- гушнати , ама и да викнеш линейките ,щот ще си останем така  #Shocked  форевър  Joy Joy Joy Joy
Толкоз много................. красота на една снимка.. наистина няма да издържим Joy Joy

# 520
Опа, разрешиха ни да пишем за ГБ  и да не крием снимките с Хандеджик  Party Party Party

# 521
Видяхте ли какво пишат тези хора от темата за Кер  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 522
  • София

Пожелавам на Ханденце да се види и тя булка след време и да е щастлива.  Heart Eyes

# 523

Тя знае какво да харесва - стилно , класно и истинско

Лил , крайно време е да намериш обща снимка на Мелис Бюрсин и Ямур  една до друга- гушнати , ама и да викнеш линейките ,щот ще си останем така  #Shocked  форевър  Joy Joy Joy Joy
Толкоз много................. красота на една снимка.. наистина няма да издържим Joy Joy
[/quote]

Шъ издържим стойчески , аз съм и мотиве и концентре и квот поискаш  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 524

Общи условия

Активация на акаунт