Работата остави и в Ямболската тема се включи 24

• 99 461
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Ямбол
Вече бившия "Диамант",разбрах,че бил преместен, не знам сега какво е на негово място.

# 121
Вече бившия "Диамант",разбрах,че бил преместен, не знам сега какво е на негово място.
Че от кога? Преди 10 дни ходих да проверявам за ски екипи Thinking
И в тази връзка... да знаете къде в Ямбол мога да намеря ски облекло, но не втора употреба? newsm78

# 122
"Diamond"-а си е на мястото, не е преместен. Фитнеса е вляво от него, а следващата сграда е пицария "Андино". Всъщност сградите са залепени една за друга, и трите.

# 123
  • Ямбол
явно са ми подали грешно инфо. за магазина,извинявам се.

# 124
  • ямбол
Вярно е от днес вече не работи.Вчера магазина беше празен местили ги другаде

# 125
Здравейте, някой да знае къде продават боя за дрехи? Искам да си боядисам едни маратонки от плат. Благодаря предварително! Peace

# 126
  • Ямбол
Съншайн да, до Еконта на Новата Автогара от лява страна ,има магазин за всякакви бои,взех за изсветлял анцунг на мъжа ми черна боя,в малка кибритена кутийка са,около 0.60 ст. струват.

# 127
Съншайн добре, че повдигна въпроса.
Никид бе полезна и на мен.
Благодаря ви   bouquet

# 128
Съншайн да, до Еконта на Новата Автогара от лява страна ,има магазин за всякакви бои,взех за изсветлял анцунг на мъжа ми черна боя,в малка кибритена кутийка са,около 0.60 ст. струват.
Благодаря, дано го намеря Simple Smile   bouquet Лесно ли се използва и трайна ли е? Peace

Кръстева, няма за какво. Hug

# 129
всеки спектър има бои за дрехи

# 130
  • Ямбол
за употребата на боя,помня,че в метална кофа слагах дрехата и с бързовар варих,после няколко пъти все отделно прах от др. цветно пране от страх да не пусне и оцвети др.пране в черно,иначе е дълготрайна,да.

# 131
има детски преведени Peace

# 132
за употребата на боя,помня,че в метална кофа слагах дрехата и с бързовар варих,после няколко пъти все отделно прах от др. цветно пране от страх да не пусне и оцвети др.пране в черно,иначе е дълготрайна,да.
Благодаря ти.  bouquet

# 133
Даймънда е преместен на андижан. До хендито точно. Simple Smile

# 134
  • Ямбол
е  значи ,пак ми е била правилна информацията,но подранена  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт