Пазаруване от Aliexpress.com 34

• 54 246
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Ако си на Виваком ще имаш проблеми с интернета в малките градове, защото няма 900MHz

Има как да няма?
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz

Телефона е С ДОСТА остарели характеристики-не става.Добави още малко пари и ще мога да ти препоръчам нещо доста по-добро.

Препоръчай ми телефончето, а паричките мога и да ги добавя. Wink Мерси

# 586
Простете за въпроса, но не можах да намеря инфо: как стои въпроса с номерацията на детските букви, че в момента нямаме никакви с етикет на който да пише номер US. А относно дрешките предполагам тези с Т са обозначени за месеци, а само с цифра - годинката!
Престрашила съм се  Embarassed да поръчам и реших като за проба да е нещо за детето!

# 587
  • на Мелмак
Номерацията на детските обувки е със сантиметър - мериш крачето и гледаш в таблицата.
На детските дрешки това с Т е по- умаленият вариант / за годинка , не за месеци  Peace

# 588
Благодаря ти!   bouquet Значи за 5год. трябва да поръчам 5Т

Хмх аз ли не виждам или ..... няма 5Т  newsm78

Последна редакция: нд, 17 авг 2014, 17:58 от bibo4e

# 589
Привет момичета,
Моля помогнете Blush

Какво означава
This order will be automatically cancelled if the supplier does not ship your order within:   5days 14hours 9minutes 0seconds  .
Extend Processing Time   Request Order Cancellation

И трябва ли да направя нещо?
Благодаря много

Нищо не трябва да правиш. Ако продавачът не ти изпрати поръчката в този срок, ще ти възстановят парите.

Благодаря  Embarassed

# 590
Привет момичета,
Моля помогнете Blush

Какво означава
This order will be automatically cancelled if the supplier does not ship your order within:   5days 14hours 9minutes 0seconds  .
Extend Processing Time   Request Order Cancellation

И трябва ли да направя нещо?
Благодаря много

Означава , че ако не ти изпрати нещото до 5 дни , автоматично ще се канселира поръчката и ще ти се вънат парите .
а ти също можеш да поискаш стопиране на заявката , но за тази процедура трябва и продавачът да е съгласен!

Можеш да използваш - Google преводач  Peace

Благодаря  Embarassed

# 591
Ако си на Виваком ще имаш проблеми с интернета в малките градове, защото няма 900MHz

Има как да няма?

Телефона е С ДОСТА остарели характеристики-не става.Добави още малко пари и ще мога да ти препоръчам нещо доста по-добро.

3G: WCDMA 850/2100 на този обхват няма да имаш добър интернет на виваком в малките градове там е 3G 900MHz В края на месец август у нас ще почнат да се продават  смартфони Леново от всички серии ако искаш изчакай

Последна редакция: нд, 17 авг 2014, 18:46 от ESM

# 592
препоръчай те ми продавач на детско облекло за
момче търся анцуг или яке нещо за есента от кой сте доволни

# 593
Някой да е поръчвал тясно кожено яке кафяво? Искам да взема някое за резерва, но всичко е на голям риск.
http://www.aliexpress.com/item/2014-new-arrival-women-s-fashion- … 3/1692793098.html
За това много противоречиви коментарите, но като цяло че е много много късо. Някаква жена взела ХХЛ и го дала на 7-годишната си дъщеря.
После видях това http://www.aliexpress.com/item/11011-fashion-design-slim-short-j … et/771746065.html  но "кафявото" всъщност по име е оранжево. А сега де.  newsm78

# 594
  • Пловдив
Благодаря ти!   bouquet Значи за 5год. трябва да поръчам 5Т

Хмх аз ли не виждам или ..... няма 5Т  newsm78

За по сигурно поръчай 6Т .На някой няма за големи или обратното .

# 595
Здравейте момичета!  Simple Smile Някоя от вас срещала ли е този модел в Али? http://olx.bg/nalichni-puhkavi-botichki-s-estestven-kosm-ot-zaek … -cherno-i35175553

# 596
  • София / Перник
Аз имам въпрос за играта - взех си 2 купона, които мисля да ползвам, но ми останаха доста точки. Дали тези точки ще се превърнат в нещо или пък ще се разменят за стоки с доплащане?  newsm78 Или няма да трябват вече?

# 597

Има как да няма?

3G: WCDMA 850/2100 на този обхват няма да имаш добър интернет на виваком в малките градове там е 3G 900MHz В края на месец август у нас ще почнат да се продават  смартфони Леново от всички серии ако искаш изчакай

Прав си - не се усетих,че съм копирал 2G , а не 3G  Peace
Но да се купуват телефони от Бг категорично не съм съгласен.От едно "птиченце" знам на няколко телефона какви ще са цените и ми стана лошо-някои от тях са повече от 2-ни на това,което можеш да вземеш от Али-то.Да ще имаш Бг гаранция,но аз повече от 2-на цена не бих платил за да я имам.Имам Lenovo Vibe Z , който ми излезе като крайна цена 350 лева.
П.П.
Повечето търговци в Али-то имат 1 година гаранция за телефони/таблети.Имах случай с изгорели говорители (поне така ми каза търговеца) на една приятелка Xiaomi RedRice-пращането до Китай с тракинг и всичко ми излезе под 30 лева.

# 598
  • Plovdiv
Здравейте, след много четене и гледане на темата  Laughing се престраших да направя и аз една миниатюрна поръчица за проба и съм супер доволна! Поръчах ето този часовник http://www.aliexpress.com/item/Fashion-Women-Men-Classic-Geneva- … s/1889669551.html - дойде точно за 14 дни, супер съм доволна, изглежда точно като на снимката, а за цена 3,50 лв. си е перфектен! Продавачът е супер коректен, веднага - на същия ден на заявката шипна стоката, тракинг номера си беше валиден, изобщо доволна!

# 599
Здравейте, можете ли да ми препоръчате

- анатомична възглавница
- калъфки за нея

smile3525 newsm20

Общи условия

Активация на акаунт