Отговори
# 330
Хайде да почват вече  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Поздравче от мен за ятото Hug Hug Hug

Ники,  Hug Hug Hug Hug

# 331
Сериал завладяващ.сериал изпепеляващ.серял зарибяващ сериал обединяващ.Прилив и отлив то се знае всеки с героите в него той мечтае.Една испепеляваща любов ни държи на тръни ден и нощ.ЯМИРА се наричат и всички много ги обичат Яман с красивия си вид с феновете си е квит Беден от тузлудере всеки иска до него да се добере.С доброто си сърце кара мира от любов да полудее Мира Бейлидже иска от аквариума си да се отърве Да пристане на Яман и да изживеят истински любовен блян Мерт маимуна с шалгама се лекува той забавлява и с доброта и наивност удивлява.Еилюл ни се усмихва и всеки да я гушне иска Келебек е тя и е мила и добра Селим аби адвоката винаги правта му е в главата всички той закриля и за синовете си умира Неговата красива жена уви сложи му рога Ендер серес властна но добра Яманчо при нея тя прибра Но нещо се оплете и всичко тя насмете хаха Суде меркантилна ако няма парички е безсилна Фарука тя заряза и за парите на ашк се тя доказа Грозен и сломен кажи му КРАЧОЛ бе мен..мизериики прави и никои той не бави...хаха дано да ви хареса Добър ден

Angry Angry Angry  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
ivee Joy Joy Joy  bouquet

# 332
Скрит текст:
Днес е Преображение Господне   bouquet  bouquet  bouquet
Преображение Господне е един от най-светлите празници в православната църква. Според Светото писание Иисус Христос укрепва вярата на учениците си в своя божествен произход, като се преобразява пред очите им. За всички вярващи християни Преображение Господне е свързано с надеждата за промяна към по-добро. Според народния календар днес настъпва и трайно преобразяване в природата. На този ден небето се отваря и ако някой види това, се сбъдва всичко, което си пожелае. Преображение е денят, в който се бере първото грозде и се раздава на близки и съседи, след като се благослови с молитва и се прикади от свещеника в църквата.
На този ден имен ден празнуват Сотир, Спас, както и всички, чието име е свързано с името на Иисус Христос - Христин(а), Християн(а), Христо и т.н, както и всички имена, отразяващи славата Господна, като Сияна (Божествено сияние), Светлин и Светла.

Да е живо и здраво името ви! Наздраве!

smile3555 Лелеееееееее, пак ли имам имен ден? #Crazy Ми то кво стана- ако не всеки месец, то поне през месец имам такъв newsm78
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И да допълня само традицията за здраве- накиснете сушени плодове във вода за няколко часа, а после дайте водата на болен или неразположен- болестта или неразположението ще се преобрази в здраве! Peace

Ха сега Здравейте, чаровници!  bouquet

Ча е вече в идеален вид
чистичък, избръснат и умит.
Явно среща има с някоя любима
фенка  newsm78 или може би е "Мира"

Бризче, честито да ти е името, честита да си и ти, и да имаш много поводи за празнуване  Hug Hug Hug 

# 333
  • Яко в Матрицата...
Иве, това "СерА" ми напомня за една песен: Сhe sara, цял ден ще ми е в главата... Joy Joy Joy

Я дай да я чуя  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
https://www.youtube.com/watch?v=GBBeTHrG6Cs

Много е стара Peace Пеят "Бедни и богати" Mr. Green Joy Joy Joy

# 334
Честит да е празника на всички именници   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Бризче  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 335
Сериал завладяващ.сериал изпепеляващ.серял зарибяващ сериал обединяващ.Прилив и отлив то се знае всеки с героите в него той мечтае.Една испепеляваща любов ни държи на тръни ден и нощ.ЯМИРА се наричат и всички много ги обичат Яман с красивия си вид с феновете си е квит Беден от тузлудере всеки иска до него да се добере.С доброто си сърце кара мира от любов да полудее Мира Бейлидже иска от аквариума си да се отърве Да пристане на Яман и да изживеят истински любовен блян Мерт маимуна с шалгама се лекува той забавлява и с доброта и наивност удивлява.Еилюл ни се усмихва и всеки да я гушне иска Келебек е тя и е мила и добра Селим аби адвоката винаги правта му е в главата всички той закриля и за синовете си умира Неговата красива жена уви сложи му рога Ендер серес властна но добра Яманчо при нея тя прибра Но нещо се оплете и всичко тя насмете хаха Суде меркантилна ако няма парички е безсилна Фарука тя заряза и за парите на ашк се тя доказа... хаха дано да ви хареса Добър ден
Ча-фен  Hug Hug Hug Hug Hug
Така вече ни харесва  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 336
# 337
Иве, това "СерА" ми напомня за една песен: Сhe sara, цял ден ще ми е в главата... Joy Joy Joy

Я дай да я чуя  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
https://www.youtube.com/watch?v=GBBeTHrG6Cs

Много е стара Peace Пеят "Бедни и богати" Mr. Green Joy Joy Joy

Аааа, чувала съм я, но не знаеш, че е толкова стара  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 338
  • Яко в Матрицата...
http://gecce.com/magazin/haber/cagatay-ulusoy-cesmeden-kopamadi

ЧУ не се отделя от Чешме

Засекли са го репортери (може и видео да излезе) ... Чакал в Чешем докато започнат снимките на ПО.

Ча спрял да зареди, седял си в джипето, с една жена и двама приятели отишли на плаж.

# 339

ЧУ не се отделя от Чешме

Засекли са го репортери (може и видео да излезе) ... Чакал в Чешем докато започнат снимките на ПО.

Ча спрял да зареди, седял си в джипето, с една жена и двама приятели отишли на плаж.

Айдеееееее...  ooooh! ooooh! ooooh! отиде коня в рЯката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сега ще празнуваме деня на бензиностанцията  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 340
Снимките започват на 15-и, значи още 10-на дни живот и хубавеене  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy после - ке СерА  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 341
  • Яко в Матрицата...

ЧУ не се отделя от Чешме

Айдеееееее...  ooooh! ooooh! ooooh! отиде коня в рЯката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сега ще празнуваме деня на бензиностанцията  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 342

Дженк Кангьоз гостува в това предаване. Говори за Ча и ПО около 11-та минута, и след 23.30. Май само хубави неща казва.  Party Party Party Party

# 343
Скрит текст:
Скрит текст:

Днес бил международния ден на светофара.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ами да живее светофара  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Светофара, светофара,
Чачо Сери там закара.

Светофара, светофара,
там разпали се пожара....

Там близичко до тротоара
дето още мига светофара.

той език в гърлото й вкара.... Crazy Crazy
Да живее светофара!!

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Naughty Сери йок, йени севгили вар Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Shocked Shocked Shocked Ко ? Не!  Naughty

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дани,  Hug аз само цитирам пресата  Peace

И коя е новата ,според пресата  Rolling Eyes   Да не би да е Ивето newsm78 newsm78
Само не ми казвай,че е едната от сестрите на Пепеляшка  Joy Joy Joy

Evet, диетата на Ивето ... с Ивето Mr. Green Mr. Green Mr. Green

smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

Joy Joy Joy Joy Joy Joy и кво стана сЯ?  Joy Joy Joy Joy Joy Ивето се уреди?   Joy Joy Joy Joy Joy

ама не бързайте да отписвате Серенай. Naughty Naughty Naughty Работата още не е битти. Joy Joy Joy Joy Joy

Рени,
Hug Hug Hug Hug Hug дай линк за новото севгили?  Mr. Green да видим какво пишат за Ивето.  hahaha hahaha hahaha

Aниииии, Hug Hug Hug ето какво видях вчера, то само заглавието е интересно hahaha hahaha hahaha

http://www.haber01.com/magazin/cagatay-ulusoyun-yeni-aski-sevgil … -2016-h82724.html

Shocked Ти не искаш ли ашка със СерА да е битти?! АРТ клуба те чака иначе...

Ренко, няма вече клуб за Ани, ако ще и на улицата да се награбят Ча и СерА Stop Stop Stop Stop
нИ я щем и толкова
Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm68  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm68
Прочетоха ли всички?   Hug Hug Hug Hug Hug

ох, как ми олекна  Party Party Party Party Party даже се обадих на Чачо и му казах, че вече може спокойно да си ходи със Серенай където си пожелае  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy и на керем аби звънях да не им се кара, ама не ми вдига  hahaha hahaha hahaha  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 344
Снимките започват на 15-и, значи още 10-на дни живот и хубавеене  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy после - ке СерА  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha аз като ви казвам, че си изживява момчето последните дни на свободен човек вие не ми вЕрвате  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт