Отговори
# 420
...................

Оставам с впечатление, че на доста сетове се получават дразги и проблеми. Мъжа-клюкар намекна такова нещо.

Пфууууууууу, че не питай  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Брей, глей го тоя Хасан аби, кво парче забърсал Thinking   Joy Joy Joy Joy Joy
Ама коя ли от двете  Whistling Whistling

Shocked Ма тя е една и съща  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Вярно ли?  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Оная в дЕсно сякаш не е толкова ръбата в лице
Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

Ренко,
  Hug ти коя думичка знаеш за "грозна"?  Mr. Green Mr. Green Туй става ли -  çirkin

Аз знам fena  Peace

Нали е лоша?  Thinking  Нищо, ще напиша и фена  Joy Joy Joy
Благодаря  Heart Eyes Heart Eyes

# 421
  • Яко в Матрицата...
...................

Оставам с впечатление, че на доста сетове се получават дразги и проблеми. Мъжа-клюкар намекна такова нещо.

Пфууууууууу, че не питай  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Брей, глей го тоя Хасан аби, кво парче забърсал Thinking   Joy Joy Joy Joy Joy
Ама коя ли от двете  Whistling Whistling

Shocked Ма тя е една и съща  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Вярно ли?  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Оная в дЕсно сякаш не е толкова ръбата в лице
Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

Ренко,
  Hug ти коя думичка знаеш за "грозна"?  Mr. Green Mr. Green Туй става ли -  çirkin

Аз знам fena  Peace

Нали е лоша?  Thinking  Нищо, ще напиша и фена  Joy Joy Joy
Благодаря  Heart Eyes Heart Eyes

Hug Hug Hug

# 422
  • Яко в Матрицата...

Лека нощ! Hug Heart Eyes

# 423

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Лека ,Рени!

# 424
  • близо до брега на морето
Лека нощ и от мен  Hug Hug Hug

# 425
Скрит текст:
Скрит текст:

Дженк Кангьоз гостува в това предаване. Говори за Ча и ПО около 11-та минута, и след 23.30. Май само хубави неща казва.  Party Party Party Party

Вениии  Hug Hug Hug Hug
аз сега нямам възможност да го прослушам.  Peace Ако Ренка може да каже какви ги разправя Хасан аби  Joy Joy Joy Joy

Имам някакви среши, сега няма и аз да мога. Hug Hug Hug След 18ч....
Скрит текст:

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  Добре де, мен що не ме броите в превода?   Thinking Thinking Crossing Arms Crossing Arms
Joy Joy Joy Joy Joy

Stop Stop Stop Мислехме, че си заета и затова  Mr. Green Mr. Green давай де, че и на мен ми е интересно какво казва.  Party Party Party

Че снимките започват на 15-и  newsm47 newsm47
Че Чачо е чОк якъшъклъ, чок отдаден на работата си, чок талантлив, чок изпълнителен и чОк притеснителен.  Party Party Party Party Party
Другото не е важно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ми тя Ивето го е превела, аз няма какво да добавя. Ча - скромен, дисциплиниран, вежлив. Че са много готин екип, всичкото кастинг бил харика, даже и Метин го спомена Mr. Green, страхотна енергия имало на и извън сета. Всички били много добри, сладки хора. Много се забавляват. Такива професионалисти, че се разбирали без думи. Всеки знаел какво да прави.

Каза, че ще започнат да излъчват 2-рата седмица на септември, снимките започват на 15 август.

За него разбрах, че е завършил актьорско майстроство, специално в киното. В 5-те си проекта е бил все лошият герой. Ама много си ги харесвал и бил щастлив да играе лошите герои.  Не е женен, ама много иска, деца иска. И е само на 40, изглежда ми по-възрастен Peace

Обаче другият интервюиращ преди да го пита за Серенай, каза, че Ча и Серка са заедно, знаем го вече, нека да са щастливи. Нека и Ани да каже, ама аз това чувам... Дженк го пропусна това, не го коментира.
 bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

само да дпопълня - имал е три сериозни връзки. На първата предложил брак, сгодили се, ама се разделили. Втората пък тя му предложила брак, ама пак не станала рабоата.
Много смешно ми стана като казва: Че все играел лошите ... и в ПО бил отвратителен втори баща и казва: Много съм щастлив, че получих тази хубава роля.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ани,  Hug Hug Hug На мен ми стана смешно като го питаха каква роля иска да изиграе и той пак взе да си говори за лошите герои и ... ми не знам Mr. Green hahaha hahaha hahaha
А водещият каза, че е много добър човек, нямал нищо общо с герoите. Спрягат го с някаква хубавица, даже има някакви снимки от тази година от Чешме.

Скрит текст:

Може би е тази  newsm78 newsm78  Защото тази определено е красавица  Peace

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 23:45 от daniela.qnkova

# 426
  • Яко в Матрицата...

Крачи как са го изтипосали Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 427

Крачи как са го изтипосали Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

смешника си е смешник  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Намерих това за Серенай и комедийния сериал.  Peace

Много искам Серенай Саръкая да играе в комедиен филм. (кой знае какво пак чу?)

Има доста коментари и явно са трити някои. Може би този блогър (или блогърка) знае нещо, но какво?  Mr. Green Mr. Green

Лека нощ и от мен!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 428

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 429

Направо като й гледам крака на тая систъра,изпитвам болка  Mr. Green

А нашият нещо се цепи от групата  Thinking взел е доста преднина  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

смешника си е смешник  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Намерих това за Серенай и комедийния сериал.  Peace

Много искам Серенай Саръкая да играе в комедиен филм. (кой знае какво пак чу?)

Има доста коментари и явно са трити някои. Може би този блогър (или блогърка) знае нещо, но какво?  Mr. Green Mr. Green

Лека нощ и от мен!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

[/quote]

За мен цялото им държание през отпуската и на Сери,и на Ча е комедия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пък ще видим какво са ни приготвили  Grinning Grinning Grinning каквото-такова,колкото-толкова  Joy Joy Joy Joy
Хайде лека и от мен  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 07 авг 2014, 00:55 от Niky Kotceva

# 430
  • близо до брега на морето
Добро утро HugЛек ден на всички от абличка Hug

# 431
  • Пловдив
Добро утро!
Спорен и спокоен четвъртък!

# 432

Иве  Hug Hug Hug

Да се включа и аз малко в темата! Grinning