Боя за коса - Вlond 36 - Клуб на блондинките

• 156 985
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Belloslava, аз имах предвид дължините на косата.

Да сте ползвали тази боя за коса ?

# 76
  • В мечтите
Ясно, а аз имах предвид корените как се получават Simple Smile

# 77
  • Варна
Момичета, при пепелен цвят, какъв оксидант да ползвам? 6% ли или? Защото вече ще се правя с пепелна 7ца.

# 78
  • В мечтите
Момичета, при пепелен цвят, какъв оксидант да ползвам? 6% ли или? Защото вече ще се правя с пепелна 7ца.
На каква основа си,мен ми е много светла косата по-дължините и се измива 8цата много бързо ,а исках малко да я потъмня. Rolling Eyes

# 79
Sagapo92, и според мен трябва да използваш 6%.
Belloslava, мисля, че за потъмняване на дължините трябва да използваш чисто 8 или 7, без пепел.

# 80
  • Варна
На каква основа си,мен ми е много светла косата по-дължините и се измива 8цата много бързо ,а исках малко да я потъмня. Rolling Eyes

Неравномерен ми е цвета. Надолу е такова тъмно русо, някъде имам направо бели кичури,ама те са съвем малко и са резултат от всеки път различен нюанс на русото и различна марка боя. Миналият път реших да я потъмня за първи път, стана много готино пепеляво, белите кичури бяха малко сивички, но защото си взех 7.19 т.е. сиво пепелно русо, боята е много добра, няма аромат, не е силна, но тъй като не знам какво ме прихвана и реших да я измия за нямаше 30 мин, дължините хванаха съвем малко, буквално ми избиваше русото, но това защото видях..че косата ми веднага стана много тъмна и се уплаших  Mr. Green На вторият ден вече бях кафяво-руса. Сега мисля да постоя поне 45 мин с боята на Фарма Колор 7.1, да видим.

# 81
Вижте какво се получи с моето изрусяване, ще се разплача!  Laughing ooooh!
Това е резултат от последното ми боядисване с Palette Salon Colors + тониращ балсам, а вкъщи отмивам жълтото с Blond me шампоана, вече сериозно се замислям и за боите им. Фризьорката казва,че ще трябва да мина през още едно изпиране с блондор, за да се уеднакви, но въобще не ми се иска.. бретона ми е половин идея по светъл на суха коса, но искам цялата да е като в корените.. ще кажете ли някакво спасение?  ooooh!  
http://prikachi.com/images/314/7554314n.jpg

# 82
Кичури?

# 83
Това е резултат от последното ми боядисване с Palette Salon Colors + тониращ балсам, а вкъщи отмивам жълтото с Blond me шампоана, вече сериозно се замислям и за боите им. Фризьорката казва,че ще трябва да мина през още едно изпиране с блондор, за да се уеднакви, но въобще не ми се иска.. бретона ми е половин идея по светъл на суха коса, но искам цялата да е като в корените.. ще кажете ли някакво спасение?  ooooh!  

Като чуя за блондори,супри и тн лошо ми става ooooh!
Преди година реших да се изсветлявам (за пореден път) ,бях боядисана тъмно кестенява,минах през няколко салона и всички ми казваха,че без супра няма да стане. За последните 7 г четири пъти съм се правила от черна руса,като първите два пъти точно със супра и ефекта върху косата е меко казано ужасен. Свалям тъмната боя с Деколор,при мен действа. Мажа и мия докато падне боята,естествено че изтощава косата,но не и като блондора,не я гори,изчаквам няколко дни косата да си почине от тормоза и мажа боя. В момента се боятисвам с Кези Инволв 9А с 9% оксидант и ми харесва цвета и това,че не ми изтощава допълнително косата. Естествения ми цвят е 4 или 5.

# 84

Преди година реших да се изсветлявам (за пореден път) ,бях боядисана тъмно кестенява,минах през няколко салона и всички ми казваха,че без супра няма да стане. За последните 7 г четири пъти съм се правила от черна руса,като първите два пъти точно със супра и ефекта върху косата е меко казано ужасен. Свалям тъмната боя с Деколор,при мен действа. Мажа и мия докато падне боята,естествено че изтощава косата,но не и като блондора,не я гори,изчаквам няколко дни косата да си почине от тормоза и мажа боя. В момента се боятисвам с Кези Инволв 9А с 9% оксидант и ми харесва цвета и това,че не ми изтощава допълнително косата. Естествения ми цвят е 4 или 5.

Какъв Деколор ползваш? И откъде поръчваш боята  newsm78 . Не бих се подложила на още едно " пране " или кичури..стана ми много суха с ужасни краища..все едно са обгорени  Sick и сега се чудя какво и кога да я правя, че вчера бях на боя, а не мога да ходя така шарена  Sad

# 85

Какъв Деколор ползваш? И откъде поръчваш боята  newsm78 . Не бих се подложила на още едно " пране " или кичури..стана ми много суха с ужасни краища..все едно са обгорени  Sick и сега се чудя какво и кога да я правя, че вчера бях на боя, а не мога да ходя така шарена  Sad

Ползвам ето това http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=263375 можеш да го мажеш само на местата,които са по-тъмни. Боята я поръчвах преди от фризьор,но намерих страница във ФБ където е много по-ниска цената. Две бои по 100мл и 1л оксидант мисля,че ми излезнаха около 20лв. Ако те интересува ще ти пиша ЛС коя е страницата.

# 86
Дами,какъв е този цвят ? 1.

Какъв оттенък и тоналност има? Искам да си потърся такава боя,а дори незнам какво да търся.Много ми е трудно да ги определям. Само на мен ли ми се струва,че горната част е по-тъмна? Но все пак някак си се преливат,омбре ли е?

2. А това пепелно ли е ? И само на мен ли ми се струва,че има някакви кичури? Каква номерация, 9-тка,10-тка? 

Благодаря ви.

# 87
  • Варна
Някой да знае откъде мога да си поръчам боята Игора Роял? Simple Smile
Харесах си този цвят

# 88
  • В мечтите
В английския амазон виждам,че я има,но като номер не знам  Peace

# 89
  • Варна
Аз искам от български сайт да си я поръчам  Mr. Green

Общи условия