Боя за коса - Вlond 36 - Клуб на блондинките

• 156 992
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Страхотен цвят  Heart Eyes В един руски сайт го мернах и пише следното:
'' Светлана
Бежево-перламутровый русый в 5D из обесцвеченных волос.
Фото До ждем от героини, заболтались-с ''  newsm78 Тоест на обезцветена коса е сложила бежов нюанс? Някой знае ли как се постига?

# 211
Да покажа резултата все пак след смесването на боите. Simple Smile Вече не съм за темата, но ако някои реши да прави нещо подобно в домашни условия. Simple Smile
Не съм правила снимки отблизо, корени и т.н.
Косата я намазах цялата и стоях около 10мин., достраша ме за повече, съответно корените не са покрити напълно от червеното, но почти се сливат с цвета надолу и не е дразнещо.

Цвета ми досега беше този

А сега е този цвета

# 212
Скрит текст:
Страхотен цвят  Heart Eyes В един руски сайт го мернах и пише следното:
'' Светлана
Бежево-перламутровый русый в 5D из обесцвеченных волос.
Фото До ждем от героини, заболтались-с ''  newsm78 Тоест на обезцветена коса е сложила бежов нюанс? Някой знае ли как се постига?

Ами то си пише как се постига... На обезцветена коса е нанесен бежово-перлено русо. Марката и номера може само да ги гадаем.

# 213
  • В мечтите
Момичета,за потъмняване ниво 7... какви номера бихте препоръчали,за да не стане зеленикаво..Искам да я потъмня,а това русото нищо не заддържа като цвят...корените едни,дължините други  Cry..Идва ми да взема нещо тъмно и да се нацапам,с риска да стана зелена  Sad

# 214
Ми нещо топло трябва да е за да запълни липсващия пигмент. 7/3, 7/7, 7/73... Peace

# 215
  • В мечтите
А  с какъв процент окс.,а по -дължините може би нещо натурално или ...? Rolling Eyes

# 216
Ами точно по дължините трябва да е топло, нали те са изсветлени и трябва да им се върне топлия пигмент, за да не се промива. Peace

# 217
  • В мечтите
Ами точно по дължините трябва да е топло, нали те са изсветлени и трябва да им се върне топлия пигмент, за да не се промива. Peace
а оксидант ..какъв процент в корените и дължините?По дължините предполагам по-малък процент определено,но в корените  Rolling Eyes?И със същия номер боя и за корените ли...То колкото трудно било да се изсветлиш,толкова трудно и да се потъмниш  Sad

# 218
  • В полите на Пирин планина
Белослава, а каква като цвят ти е естествената коса?

# 219
  • В мечтите
Белослава, а каква като цвят ти е естествената коса?
5-ца,доколкото си спомням вече  Confused

# 220
Понеже тук  сте по-активни, отколкото в темата за шоколадовата коса, да попитам някой ползвал ли е тази боя на PHITO, някакви отзиви да дадете как е от към трайност, цветове, заглеждам се към 7-ца.

http://phyto.bg/index.php/categories/phytosolba-color-149.html

Ще съм благодарна за всякакви коментари   bouquet

# 221
  • BG-DE
 Belloslava, аз миналата година се потъмнявах от 10-ка на 8-ца и използвах 6% оксидант за корените (между 5.ца и 6-ца съм по спомени), а по дължините в същата смес сипвах малко вода и така нанасях  Peace

# 222
  • София
_Dessi_ както винаги със страхотна коса и цвят  Heart Eyes.Корените с какъв % окс. ги правиш,а дължините и в какво съотношение е 10.1 към 8-цата?Да се пробвам да постигна този чудесен цвят  Flutter

Благодаря ти много!    bouquet
Корените с оксиданта от боята на Олия, предолагам 9 %.  Съотнощението ми е на око, половината от 10.1 и малко-по-малко от половината на 8.13. Дължините  поддържам с перления матиращ балсам на престижс и тониращата маска на лакме. Иначе ги  боядисвам  нисък %  - 2.7 % един-два пъти в годината  с 9.13 на лореал диа лайт.  Simple Smile

# 223
Здравейте. Как мога с боя за коса да постигна цвета на картинката?! http://doni99999999.snimka.bg/other/ckdlds.836417  smile3511

# 224
Donitoo, цветът на снимката доста прилича на моя - Лорвен бюти нещо си 1013 (ще едит-на поста като се прибера вкъщи при кутийката). В каталога им седи доста по-светло, но зависи предполагам от основата и още много неща.
Някаква отправна точка ти е, нека и опитните спецове да се включват. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт