Боя за коса - Вlond 36 - Клуб на блондинките

• 156 987
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря  bouquet
Не е много точен гледайки го на монитора,но реалния за мен е прекрасен Blush

# 421
Опитах се да кача няколко снимки, на тях изглежда по тъмна от колкото е.
В другия албум се вижда колко по тъмна ми беше
http://el83.snimka.bg/details/kosa.843609
Много хубава ти е станала Simple Smile

# 422
# 423
Момичета, мога ли да ви помоля за съвет  Praynig До сега се боядисвах с руса боя, но все не получавах желания цвят. И сега реших да сложа изрусител на Syoss 13-0. Цвета стана, ноооо не се харесвам.... Какво бихте ме посъветвали в тоя случай? Искам да я потъмня, но ще хване ли боя върху изрусено?Изобщо , какъв е варианта след изрусяване?  newsm78 Може и на лични да ми отговорите. Ще съм благодарна!

# 424
  • София !
Благодаря  bouquet
Не е много точен гледайки го на монитора,но реалния за мен е прекрасен Blush

Ще пуснеш ли снимки да те видим ?  Hug

Момичета, мога ли да ви помоля за съвет  Praynig До сега се боядисвах с руса боя, но все не получавах желания цвят. И сега реших да сложа изрусител на Syoss 13-0. Цвета стана, ноооо не се харесвам.... Какво бихте ме посъветвали в тоя случай? Искам да я потъмня, но ще хване ли боя върху изрусено?Изобщо , какъв е варианта след изрусяване?  newsm78 Може и на лични да ми отговорите. Ще съм благодарна!

Аз по въпроса, нямам идея .. Обаче пък за боята мога да кажа, че не съм доволна изобщо . След като се боядисах станах доста руса, на 2 измивания, нямаше и помен, косата ми пак червенее .
Може и до коса да си е, знам ли .. Сега ще потъмнявам косата, мисля с 8-ца, да видим какво ще стане .

# 425
Ами аз още съм на 2 дена, така че може и при мен да се получи това  newsm78 . А ти сега с каква марка боя ще се правиш?

# 426
  • София !
Ами и аз не знам, мислех да пробвам с L'Oreal, да видим какво ще стане .

# 427
Аз след изрусяване се боядисах отново с руса боя, но ефектът беше доста по-тъмен цвят от това на опаковката, но аз го очаквах и бях предупредена за това. След изрусяване структурата на косъма се промена и при боядисване не се знае точно какво ще стане като цвят.
Наскоро  отново се боядисах, ще ви кача снимки тези дни!

# 428
  • В мечтите
Аз се наклепах с 8 и 8.21 на Иноа с 9-ка окс.....е то медно да бях взела нямаше  да се получи този цвят сигурно.. Sad Писна ми да купувам един тон бои,а насреща нищо и най-лошото е че след последното ми боядисване с минус 60лв. за мен(къса коса на черта)..резултата беше ужасен..

# 429
аз след едногодишно кльопане е разни бой,освен че не постигнах нищо ами си и оаках косата якоо,накрая отидох на фризьор ,поизпра ме леко,намаза ме с лореал матрикс и охааа чудото стана срещу 70 лв,в момента ходя само на корен и ми взема 18 лв,и съм безкрайно доволна,фризьорката ми е многооо добър колорист и си разбира от химиите,факт е че ми намери цвят който ми ходи Crazyи съм безкрайно щастлива ,че ми и спестява много пари а и косата ми е в много добро състояние Mr. Green Mr. Green,пожелавам на всяка блондинка да постигне мир със цвета си на разумна цена  bouquet

# 430
  • София
Здравейте!Почти винаги се боядисвам в салон,но така и не съм открила все още моя си цвят.Този път сама ще се боядисам.Вчера си взех от едно магазинче за проф.бои- Cosmo N-9,003
Не знам точно какъв цвят се води,но има нещо златисто и нещо бежово в него.Продавачката много ми похвали боята.Каза,че е доста щадяща,точно като за моята много тънка косица. Simple Smile
Някой боядисвал ли се е с нея?  Hug

# 431
  • В мечтите
klims9 с лореал или матрикс те прави...и като ниво кой номер си на русото?Не си ли видяла с кой номер те прави да споделиш тайната  Wink?

# 432
  • варна
Здравейте!Почти винаги се боядисвам в салон,но така и не съм открила все още моя си цвят.Този път сама ще се боядисам.Вчера си взех от едно магазинче за проф.бои- Cosmo N-9,003
Не знам точно какъв цвят се води,но има нещо златисто и нещо бежово в него.Продавачката много ми похвали боята.Каза,че е доста щадяща,точно като за моята много тънка косица. Simple Smile
Някой боядисвал ли се е с нея?  Hug
Ако е за Cоsmo Personal Color със слънчогледово олио/масло... аз се боядисах с нея преди седмица.... по -назад бях показвала и номера на боята..е цвета не стана като в каталога, но бях впечатлена от боята....не щипеше по време на боядисването, а след това косата ми беше и с много хубав блясък /този блясък съм постигала само с Лореал/.. Не усетих "изгаряне на косъма".. Доволна съм Peace

# 433
Belloslava с Матрикс ме прави,обачеее, смесва два цвята и не мога да и хвана спатиите Mr. Green,моя цвят не е бяло русо ,не е и пепеляво,един мек такъв Laughing,тя ми го избира и другия път ще я питам какви номера меси,но жената категорично си разбира от работа,разбрах какво е добър колорист, Peace

# 434
  • София !
Момичета, какво е количеството на wellaton ?
Скрит текст:

Да дам едно пояснение, защо питам :
С две кутии боя на Палете си боядисвам цялата коса, която е малко под раменете .
Преди време взех на Грниер 2 кутии и не ми стигнаха, а косата ми беше по къса .
Та питам тези, който са се боядисвали с Велатон, дали ще ми стигнат две бой или ще трябва повече ?
Смятам пак да си скъся малко коса, в момента ми е 4 пръста под раменете, мисля да подстрижа до раменете поне или съвсем малко над тях .

Общи условия

Активация на акаунт