За тези, които четат любовни романи №11

• 67 085
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
въхТ тоя лорд грам не си го спомням .. даже тръгнах да търся книгата .. оказа се, че я имам и съм я чела .. или остарявам или изобщо не съм била впечатлена от нея Thinking
Айде сега, ние жените не остаряваме, просто улягаме! Simple Smile сигурно не те е впечатлила....тя е доста наивна книжката всъщност, но мен много ме забавлява , откачена работа Simple Smile

# 586
  • Под кривата круша
сега прочетох,че "сензация" е от поредицата бюканън-ренард,но коя книга по ред е,защото аз съм чела осемте,които са в читанка

Номер 11 е.

# 587
  • В къщурката на хълма на феите
Айде сега, ние жените не остаряваме, просто улягаме! Simple Smile
моля това да се запише в държавен вестник Mr. Green Mr. Green

аз в момента чета Нощта на изкусителя на Лидия Джойс .. част от книжката се развива и по българските земи /това от анотацията към нея го разбрах/, ама аз не съм стигнала още до там .. за момента изясних, че главния ни персонаж е румънец .. такваз книга не бях чела ви казвам /ако не броим книгите за Влад/ и доста се забавлявам .. да видим до края ли ще остане така ..

# 588
........ такваз книга не бях чела ви казвам /ако не броим книгите за Влад/ и доста се забавлявам .. да видим до края ли ще остане така ..
такваз какваз  Grinning интересна или странна или какво, сподели моля не се стеснявай  Mr. Green

# 589
Може ли да ми пратите новата книга на Джули Гарууд, ако я имате? По коментарите ви съдя,че не ви е харесала,но няма как да пропусна книга от поредицата Бюканън!  Heart Eyes
А също бих искала да попитам и за "Бъди с мен"! Мейла ми е hristina_tserovska@abv.bg  Мерси  Wink
Последните няколко дни не ми остава време за четене, последно прочетох "Дете, родено в четвъртък"на Сандра и ми хареса!  Peace Забавна ми е темата за близначки, които си разменят местата! Доста бъркотии станаха в началото,но поне този път заблудата не продължи прекалено дълго... Simple Smile

# 590
такваз какваз  Grinning интересна или странна или какво, сподели моля не се стеснявай  Mr. Green
амииии наистина сложно е да се каже .. в смисъл в крайна сметка БГ-тата излязохме лошите, една доста солидна част от книгата на българска територия се развиваше и не разбрах защо хайдутите работеха за турските власти .. явно авторката или не си е направила добре проучването, или е пренебрегнала историческата достоверност, или преводача е решил да нарече въпросните индивиди хайдути, или идея си нямам .. като цяло книгата можеше и по-интересно да бъде написана, щото имаше големи локумизации колко страдат по различни причини, пък развръзката беше точно 3 страници и половина и обобщаваше 2/3 от разказаното в книгата преди това .. та като цяло много интересен замисъл и доста кофти изпълнение .. 5.5/10 й давам ..

# 591

Аз също бих искала да попитам и за "Бъди с мен"! Мейла ми е elis2004@abv.bg  Благодаря предварително

# 592
сега се сетих, че забравих да си споделя мнението за Заплетени, Замотани или там както беше заглавието на книгата на Ема Чейс .. попилях се от хилеж .. верно малко грубичко написано, ама всичко си беше тотално така .. може би, защото като цяло комуникирам с мъже и обикновено ми е такова обкръжението, обаче все едно авторката ги беше изсмукала и написала в тази книга .. е .. като изключим тоя синдром - аз съм велик, божествен, невероятен - за който лирическия герой си признава, че му е насаден понеже е любимото дете, но всичко останало просто на 100% .. и то само това да беше - ами убийствените сравнения, които прави .. най-сериозния ми фаворит беше сравнението между поръчката в ресторант и нежеланието на мъжете да знаят колко партньори е имала дадена жена преди тях .. най-официално заявявам, че 2 дена се хилих като малоумна .. мъж ми, аха да почне да се кръсти и да ме пръска със светена вода и се спрях, ама трудно ми беше Mr. Green Mr. Green няма значение .. 9/10 от мен за книгата .. попада ми в списъка с книгите, които ще запомня по една или друга причина ..

# 593
Може ли да ми пратите новата книга на Джули Гарууд, ако я имате? По коментарите ви съдя,че не ви е харесала,но няма как да пропусна книга от поредицата Бюканън!  Heart Eyes  ..........
Ако говориш за Сензацията - тя доколкото знам е преведена и издадена на БГ наскоро и може би още не е сканирана.
Аз я четох на английски и ми хареса, запомнила съм я като една от по-добрите в серията.
Има и една още по-нова - Fast Track https://itunes.apple.com/us/book/fast-track/id731073605?mt=11

# 594
Може ли да ми пратите новата книга на Джули Гарууд, ако я имате? По коментарите ви съдя,че не ви е харесала,но няма как да пропусна книга от поредицата Бюканън!  Heart Eyes  ..........
Ако говориш за Сензацията - тя доколкото знам е преведена и издадена на БГ наскоро и може би още не е сканирана.
Аз я четох на английски и ми хареса, запомнила съм я като една от по-добрите в серията.
Има и една още по-нова - Fast Track https://itunes.apple.com/us/book/fast-track/id731073605?mt=11
Фри, последната чела ли си я ? Аз я очаквам отдавна, дано скоро я пуснат на БГ  Praynig

# 595
  • София
Едва ли ще я преведат толкова бързо, тя на англ. излезе края на юли. Говоря за последната от Бюканън.

# 596
валия останах с впечатлението, че в ITunes я има безплатно, писах на сина ми да ми я свали и да ми я прати, ако се уредя ще ви я пусна  Simple Smile

Миленка аз напоследък ги чета на английски и много се кефя, нещо в последните години се разочаровах от БГ преводи  ooooh!

# 597
  • София
Ох, и аз основно на англ. чета, поради същата причина. А и защото това, което ми се чете, го няма преведено  Grinning

# 598
На мен "Сензацията" ми хареса,макар че не направих връзка с Бюканън newsm78.Да се наредя и аз в търсенето на ''Бъди с мен" и "Лондон Роуд" gero125@abv.bg

# 599
  • Според сезона

Сензацията я има в Майлбукс

Общи условия

Активация на акаунт