Balea, Alverde, Catrice, Essence - 16 (Козметика от ДМ и Лили)

• 89 813
  • 704
  •   1
Отговори
# 585
Околоочен крем - Balea Aqua - augen creme-gel

Леко ми пари и усещам затопляне, а не охлаждане и освежаване. Не ми върши работа.
Хидратиращ крем за лице ми действа по-добре от този крем.

# 586
Ина мина, сподели малко повече за освежителят за дрехи. В къщи сме непушачи и след ходене по заведения или на гости на пушачи, много ме тормози миризмата от връхните дрехи.

# 587
Ина мина, сподели малко повече за освежителят за дрехи. В къщи сме непушачи и след ходене по заведения или на гости на пушачи, много ме тормози миризмата от връхните дрехи.

Включвам се и аз към искането за инфо  Laughing

# 588
Леми, на мен това ми беше болна тема дълго време и досега не предполагах, че има продукт, който да е толкова ефикасен. В общи линии якето ми се вмириса на манджа, отидох на гости у една  приятелка, оплаках й се, разбира се, и тя извади вълшебното спрейче и ми напръска якето. След 1 час изсъхна и нямаше и помен от ужасната миризма,а напротив съвсем леко се усещаше приятния аромат на освежителя. Бях ей така  Shocked Щом се пребори с тази миризма, предполагам, че и с цигарите ще се справи, но все още нямам личен опит. Както казах, утре отивам да купя няколко бройки.  Blush

# 589
Момичета, имаше ли вчера някакво намаление в Лили по случай черния петък, за да знам дали да се ядосвам  Mr. Green
Да, имаше в Лили, но само в Сердика център и само 10%. Нарочно не си купих нищо! Ако ми трябва нещо, ще чакам, когато имат съответния продукт на 25% в сряда. Търпелива съм Simple Smile
Какво е това  намаление 25% в сряда?

# 590
  • Стара Загора
Всяка сряда в магазини Лили има 20% (не 25%) намаление на определена категория продукти. Следете в сайта им (http://www.lillydrogerie.bg/) в ляво малко по-надолу в жълтото квадратче пише на кои продукти ще има намаление като наближи сряда.

Последна редакция: сб, 29 ное 2014, 19:28 от ❇Sisi_91❇

# 591
Всяка сряда в магазини Лили има 20% (не 25%) намаление на определена категория продукти. Следете в сайта им (http://www.lillydrogerie.bg/) в ляво малко по-надолу в жълтото квадратче пише на кои продукти ще има намаление като наближи сряда.
  bouquet

# 592

Леко ми пари и усещам затопляне, а не охлаждане и освежаване. Не ми върши работа.
И аз го ползвам този,  но не съм имала изброените проблеми.  Може би е до кожа.  Simple Smile

# 593
  • София
Да, 20% е намалението в сряда, моя е грешката, или ще ми се Wink Явно съм още повлияна от Сефора в петък  hahaha

# 594
  • Стара Загора

И аз го ползвам този,  но не съм имала изброените проблеми.  Може би е до кожа.  Simple Smile

И аз имам този крем и не усещам парене след нанасяне. Ползвала съм го само 4-5 пъти.... трябва да започна да го използвам редовно.

# 595
  • Варна
Важи ли още офертата в ДМ за -20% намаление в седмицата на рожден ден?

# 596
опитът ми с новия спрей за почистване на четки /мнението ми е на кантар/

# 597
Важи ли още офертата в ДМ за -20% намаление в седмицата на рожден ден?
да, но е -15%  Peace

# 598
bubanka, благодаря за ревюто за спрея за четки, защото много се чудих дали да го взема.
Аз си почиствам четките с напоен тампон с мицеларна вода Биодерма или мокра кърпичка за почистване на грим в краен случай. Не забърсвам четките, а правя въртеливи и приглаждащи движения с четката върху тампона и се почиства идеално.

# 599
  • София
Момичета, препоръчайте подхранващ крем за лице (за предпочитане Алверде или друг без парабени и кофти съставки), защото откакто се застуди и пуснаха парното, кожата ми се дехидратира ужасно, опъва ми и се лющи на места. И докато лятото беше смесена към мазна, сега е нормална към суха на бузите. Ползвам вместо крем био масло от шипка, но не е достатъчно явно...

Общи условия

Активация на акаунт