Всичко за всички марки гел лакове - 5

• 99 646
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
Belle Fille, кои лампи са добри тогава?

# 76
  • На плажа

Ето линка  http://olx.bg/uv-lampa-i40877969  но тя пък е само 9 вата и не знам дали ще върши работа
Аз пък съм доволна  Peace
имам точно същата купувана от китайски сайт-пека точно 3 минути,ползвам я вече два месеца,не съм забелязала крушките да са за смяна Peace

# 77
Ще изчакам за повече мнения Tired......или ако имате такива лампи ,колко време ги ползвате откак сте ги купили... newsm78

# 78
Това е от моята гледна точка. А и както всички знаем евтиното винаги излиза по-скъпо. Аз лично в момента използвам лампата CND, защото в салона , в който работих ползвахме такава и видях разликата с моята вкъщи едни и същи лакове различни лампи и различен резултат. Но съм разговаряла с момичета на различни семинари и повечето са много доволни от тези на Старнейлз, едната е uv 36w, a другата мини лед уредбата, които не са много по-скъпи от китайските.

# 79
Аз за сега съм доволна от моята евтината китайска. Не съм ползвала друга, че да направя разлика, но сигурно има. Може би по нататък да заложа на по-хубава, но в началото ми се видя много и лампа, и лакове, основа, топ и още хиляда щуротии, та реших от лампа да спестя и за сега нямам проблеми, но съм я ползвала не повече от 10-15 пъти, малко е да се каже дали наистина е добра и си заслужава... нооо за сега ще си карам с нея.

# 80
Да трудно е в началото страшно много неща са не е спор, но за да се спести наистина, най-добре да се заложи на малко, но по-добри материали отколкото на такива, които след време просто ще си стоят в шкафа. А лампата не е просто аксесоар, а точно толкова важна, колкото и лаковете. А и в момента добрите марки имат такива големи намаления...

# 81
Здравейте момичета,имам нужда от съвет,за първи път ми поставят гел лак,марката е Гелиш,маникюристката доста се постара крайният резултат много ми хареса,.Проблема е,че още на вторият ден в основата на единият пръст малка част ми се надигна,като балонче,гел лака е вече на седем дни и с израстването на нокътя забелязвам,че балончето започва да се отлепя от основата.Много се надявам да ми изкара поне 10 дни без да се обели.Другите ми нокти са без забележка.Въпроса ми е защо се получи така,проблема в моите нокти ли е или маникюристката не е запечатала нокътя добре.Прегледах темите и видях,че повечето от вас харесват Гелиш,много харесах цвета и блясъка на гел лака,а сега малко се разочаровах с това надигане.
Най-вероятно не е от лака ами топ лака сигурно попаднал върху кожичката или пък кутикулата не е добре почистена,щом е само на няколко нокътя, при тези случаи гел лака се надига... А попринцип не виждам смисъл в салоните да ползват ментета все пак да се налакират 10 нокътя с основа, цвят, цвят и топ им струва не повече от 3 лева...

# 82
Къде са тези намаления, дайте да видим...

# 83
От 500 на 400 ха-ха-ха.....Лования сезон на балъци е открит......    Всички лампи са еднакви,като елемент вътре има няква платка за 2-3 долара

# 84
  • Пловдив
От 500 на 400 ха-ха-ха.....Лования сезон на балъци е открит......    Всички лампи са еднакви,като елемент вътре има няква платка за 2-3 долара
+1 newsm10

# 85
Това е толкова смешно да се правиш на остроумен без да имаш какъвто и да е поглед над нещата като не си проучила въобще защо ти трябва да пишеш и да се правиш на много умна кое колко струвало в кое какво имало или пък може би си инженер... Определено балъка си ти щом без капка информация правиш смешни изказвния.

# 86
Информацията ми е много конкретна и точна. Купувайки си лампа за 400 лв от гореспоменатите набедени марки,печелите само това че една крушка струва 20-36лв,сменят се на 6 месеца при редовна употреба.Други крушки не могат да се слагат,тъй като нарочно скъпите са направени с друг цокъл.Даже едните лампи имат таймер,който засича времето и след определен период от време на експоатация,лампата спира да работи и докато не и сменят крушките не тръгва.Другото нещо е че една скъпа лампа дори да работи,след 1-2 години е изцапана,пожълтяла и неугледна за професионални цели.Тук изключвам изобщо смисъла за домашна употреба да се дават такива пари

# 87
Първо както казах изразявам лично мнение и опит та нали все пак това е форум и тук трябва да се споделя.... Беше много грозно да се правят сравнителни анализи без никакво познание.
А на горе споменатите марки цените не са това което пишеш например на старнейлз 36 uv уредбата е малко под 100 лв.  Тази на CND също е много по надолу от твоите конкретни изказвания. Просто всичко което пишеш не отговаря на истината, а защо го правиш и какъв ти е смисъла  да ме захапваш незнам  аз поне когато говоря нещо е проверено или изпитано.  

# 88
Първо както казах изразявам лично мнение и опит та нали все пак това е форум и тук трябва да се споделя.... Беше много грозно да се правят сравнителни анализи без никакво познание.
А на горе споменатите марки цените не са това което пишеш например на старнейлз 36 uv уредбата е малко под 100 лв.  Тази на CND също е много по надолу от твоите конкретни изказвания. Просто всичко което пишеш не отговаря на истината, а защо го правиш и какъв ти е смисъла  да ме захапваш незнам  аз поне когато говоря нещо е проверено или изпитано.  

Къде са тези лампи за 100 лв на изброените марки???Лампата на ЦНД  е 260 лв,4 крушки са 100 лв.На Стар нейлс цените са подобни!Най-евтината,която видях е 138 лв.

# 89
А най-евтаната която аз видях е 99 лв. Защо толкова се заяждате не разбирам ако тук трябва единствено и само да се подкрепят и коментират само китайските стоки кажете просто...
 Само не разбирам защо всички толкова се засягат за тези лампи и такава хвалба все едно ги продават,  но и така да е не можели по-спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт