Всичко за всички марки гел лакове - 5

• 99 659
  • 758
  •   1
Отговори
# 210

Един френч от мен с бялото 501 на Блускай и течен камък направен с един от новите им цветове - BLZ02, в който направо съм влюбена! Crazy Прекрасно крралско синьо с брокат, което покрива дори и на 1 пласт! Heart Eyes
Ето и новите ми цветови попълнения на марката-
Скрит текст:
Прекрасно е  newsm10

# 211
  • Бургас
Мислих, мислих и искам да питам професионалистите.
Сега ползвам този обезмаслител:
http://www.starnailsbg.com/bg/catalog/product/495/

Обаче прочетох, че е за обикновен лак.
Чудя се, ако ползвам някой от тези, дали няма да направя гел лака по-траен.
Каква е разликата между ултрабонда и другия? Кой е по-подходящ? Ултрабондът става ли за под гел лак или е само за ноктопластика?

http://www.starnailsbg.com/bg/catalog/category/37

# 212
Първия линк не е обезмаслител,а PH регулатор ,използва се преди всяко покритие,независимо гел или гел лак,лак ...
След нанасянето на регулатора,се нанася и обезмаслителя,в случая втория линк...

# 213
  • Бургас
Дес, жива да си Simple Smile
А кое от двете е по-добро:
Това:
http://www.starnailsbg.com/bg/catalog/product/2123/

Или това:
http://www.starnailsbg.com/bg/catalog/product/2155/

# 214
Двете са различни неща ,едното е бонд,другото,обесмаслител,който работи с тази система може да каже точно как се използват... Ако ти трябва за гел лак,задължително трябва да ползваш  обезмаслител,някои слагат и  бонд за още по-добра връзка,аз не съм пробвала с бонда още,но обезмаслител трябва да си имаш... Simple Smile
Но нека тези,които работят с тази марка да кажат,понеже имат опит с нея и не мога да давам крайно мнение....аз работя с обезмаслител,той по принцип си е задължителен за всичко!  Simple Smile

# 215
  • Бургас
На мен всичко друго ми е на Блускай, дали ще са съвместими?

# 216
На мен всичко друго ми е на Блускай, дали ще са съвместими?
Абсолютно не мисля,че ще има някакъв проблем,аз имам неща от различни марки,не съм имала проблеми,тези продукти се правят така ,че да работят със всичко ,имат еднакво предназначение и сходен състав,не мисля,че  ще имаш проблеми ,даже и аз мисля да си купя някои неща от там,иначе и моите лакове са на Блускай,и на шелак имам и там смесвам и няма проблеми Simple Smile

# 217
Аз ползвам Ултрабонд на СНБ с гел лакове на Блускай, обаче после голям зор беше да сваля лака. Каква е разликата между Ултрабонд и Праймер, не са ли и двата обезмаслители, кое е по-подходящо за гел лак?

# 218
  • Бургас
Ще си взема ултрабонд и аз.
Открих, че много добре се накисват ноктите, завити във фолиото за опаковане, не металното. Беше ми свършило металното, увих с другото и с ластички. Много лесно падна лакът.

# 219
Кое не метално? Онова като найлон ли? Laughing Laughing Стреч фолио?

# 220
  • Бургас
Да, домакинското фолио за свежо съхранение, найлоновото. Но и хубаво с ластичка да стегнеш.

# 221
Ще пробвам и с него, че след тоя ултрабонд, беше голяма мъка свалянето

# 222
Привет момичета! Аз пак съм със снимков материал Mr. Green

Bluesky Gel Polish 536 + TC05

и Bluesky Gel Polish 587 (разкошен патладжаново- лилав цвят с лек и много фин шимър Crazy Heart Eyes ) + 546 и златна отливка

# 223
Момичета кои продавач бихте ми препоръчали от ебай за блускай лаковете?
Също така каква лампа лед или обикновена ув?
И като цветове за първоначално зареждане за салон кои бихте ми препоръчали,кои са ви по търсените цветове?

Тепърва ще добавям гел лакове към работата си,и малко не съм ориентирана.Като марка,мисля че са някакъв среден клас,но и издържливи(от това,което сте споделяли като мнение).

П.С.Приемам всякакви съвети и препоръки,даже и критични.

# 224
ell_ell aз не виждам смисъл да ги поръчваш от ибей, щом ще вземаш за салон- тук цените за професионалисти ще ти излезнат толкова, колкото да го поръчваш от там. Само, дето ще чакаш повече, а и няма да имаш БГ етикети, което се изисква за салон. Мой съвет- вземи си ги от вносителите тук.
Иначе като за начало задължително ти трябват основа, топ, 501- тебеширеното бяло за френч, 504- бледо розова основа за френски, 518- черно и от там нататък- каквито цветове ти се търсят в салона. Разгледай тук в темата- много от цветовете са показвани на нокти Peace
А за лампата- аз лично ползвам УВ и съм си доволна Peace

Общи условия

Активация на акаунт