Къде в Бургас? (41)

• 68 168
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета! Харесала съм диван Гейм  http://tediva.eu/bg/products/282-%D0%B3%D0%B5%D0%B9%D0%BC на фирма Тедива. Дали мога да го видя някъде на живо?Предлагат ли някъде в Бургас дивани на тази фирма ?
Нат, мисля, че в Бургас не се предлагат. Преди време бях харесала диван на тази фирма и ходихме на място до Добрич. Там имат голям шоурум/магазин, нещата, които видях са страхотни. Всичко ми хареса  Hug

# 181
ivivkata123, а можеш ли някакви примерни цени да посочиш? Знам, че зависи от много неща, но все пак нещо...
Благодаря!

# 182
Im So Excited, не помня точно, но цените бяха съвсем приемливи, дори ми се сториха по-евтини от останалите места, където търсих дивани. А и моделите им изглеждаха страхотно -и като външен вид, и като качество. Бях харесала Барбадос и Темпо /Темпо го видях на живо, страхотен е/. Аз търсих голям диван, около 3 метра, с лежанка и по възможност с ракла. Та тези модели бяха около 1300-1500 лева с по-качествените и съответно по-скъпи тапицерии. Барбадос само тройка, с размер около 2,80 м. е около 800 лева. Имаха много варианти на тапицерии и кожи. Много като цветове, като дебелина и качество. Така че според тапицерията цената ще варира, но това бяха цените за най-големите дивани с лежанки. Като си харесах модел, звъннах по телефона, много любезно ми обясниха цени и всичко останало и тогава отидох на място.  Надявам се да съм помогнала с нещо  Hug
Допълвам се - открих това http://www.mekamebel.tes-a.com/index.php?pageNum_items=0&tot … ems=40&cid=32 дистрибутор е вероятно, но е някакъв ориентир от към цени  Hug

# 183
Гледах подобен в шоу рума на мебели Даниста, можеш да погледнеш и там Simple Smile

# 184
Момичета, препоръчайте изпитана фирма за вътрешни алуминиеви щори с нестандартни размери. Ако може, да не са и много скъпи Simple Smile Благодаря!

Поръчвала съм щори на две места и от двете съм доволна като качество и цена. И двете са на ул. Гладстоун ще се опитам да обясня  Embarassed срещу Младежкия дом има заведение Романс на ъгъла около стотина метра след заведението е единия магазин (на самата ул. Гладстоун като тръгнеш към Билковата) Другото е по продължение на Гладстоун подминаваш единия офис за щори и след втората или третата пресечка пак на улицата е магазина има синя табела и пише щори  Mr. Green
Срам ме е да кажа че живея в този район, а не мога да обясня  Embarassed

# 185
  • Бургас
Момичета виждали ли сте молове leifheit в метро имаше но са ги махнали

Peace

# 186
  • Бургас/Пз
Момичета виждали ли сте молове leifheit в метро имаше но са ги махнали

Peace

Да нямаш предвид мопове???  newsm78

# 187
Търся етикети за ученически тетрадки - съвсем изчистени, без картинки - виждали ли сте някъде? Миналата година имаше такива в различни цветове, но сега не намирам ....

# 188
  • Бургас
Търся етикети за ученически тетрадки - съвсем изчистени, без картинки - виждали ли сте някъде? Миналата година имаше такива в различни цветове, но сега не намирам ....
аз купих такива от Книжарничката на Славейковото пазарче, сини, без никакави картинки и т.н.

# 189
  • Бургас
Мопове да извинявам се  Embarassed

# 190
  • Бургас
в Карфур имаше  Peace

# 191
  • София
В книжарница Апис на Гладстон имаше също изчистени етикети.

# 192
  • Бургас
Виждали ли сте някъде бебешки бодита тип потник?
Трябват ми и тапички за обезопасяване на контакти, някъде в центъра дала има? Не ми се ходи до Джъмбо чак.

# 193
  • Бургас
Наскоро коментирахте фирма Жу в Братя Миладинови. Предстои ни РД и ми трябват картонени шапки и свирки. Звъннах им, но не предлагали такива неща. Знаете ли от къде мога да взема на добри цени? Освен от Джъмбо, че няма смисъл само за това да ходя до там.

# 194
  • Бургас
четох за някаква нова зеленчукова борса, къде точно се намира

Общи условия

Активация на акаунт