Отговори
# 510
 wavey Проф4е Hug Heart Eyes Миши Hug :love : Габи Hug Heart Eyes Вере Hug Heart Eyes Теро Hug Heart Eyes
Станах кат асансьор на4и Crossing Arms 4истя вкъщи, некой ме свали за салона. Тамън се ка4а да довърша, некой пак ме свали Crossing Arms и така пет, шест пъти ooooh!
Миналия ден си купих спално бельо на едни сини кръгове и си викам, сега ше му врътна една пералня и ше се застелем у нови4ко Flutter Набутах и малко гащета и 4орапета в пералнята, да мога да я позапълня и кога ги извадих... си4кото синьо Shocked ooooh! Едно шише белина отиде и сто перални пуснах за да оправя сините нюанси #Cussing out Пууу, а скъпо беше ина4е, не беше двайсет лева тва спално Crossing Arms

# 511
  • Още у мъглата ...
wavey Проф4е Hug Heart Eyes Миши Hug :love : Габи Hug Heart Eyes Вере Hug Heart Eyes Теро Hug Heart Eyes
Станах кат асансьор на4и Crossing Arms 4истя вкъщи, некой ме свали за салона. Тамън се ка4а да довърша, некой пак ме свали Crossing Arms и така пет, шест пъти ooooh!
Миналия ден си купих спално бельо на едни сини кръгове и си викам, сега ше му врътна една пералня и ше се застелем у нови4ко Flutter Набутах и малко гащета и 4орапета в пералнята, да мога да я позапълня и кога ги извадих... си4кото синьо Shocked ooooh! Едно шише белина отиде и сто перални пуснах за да оправя сините нюанси #Cussing out Пууу, а скъпо беше ина4е, не беше двайсет лева тва спално Crossing Arms

Мимчо  Hug Heart Eyes Heart Eyes
 spoko hug spoko hug
Па викаш и синьо, да ти дразни ЦСКА-рското очо Mr. Green Joy Joy

# 512
то затуй първо се запира на ръка да са види пуща ли цвят  Naughty ooooh!

# 513
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тая па Мичка Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Сал Уевски Мичкеееееееееееее.... tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth

Аз па се напрегнах на тая за боята у магазина...кат казах БАУУУУУУУУ...Минка умре от срам Mr. Green
Тая па ше ми кай ква боя да си зиам и къФ оксидант... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Систър Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 514
  • Още у мъглата ...
Систър  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 515
И аз се завърнах,бях малко в Русе на пазарлък  Laughing

На всички  Hug Hug Hug

# 516
  • Още у мъглата ...

На всички  Hug Hug Hug

Романтиче Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 517

На всички  Hug Hug Hug

Романтиче Hug Heart Eyes Heart Eyes
+1 Mr. Green Heart Eyes  Hug

# 518
Зиз,Габи  Hug Laughing

# 519
Систърррррррр...турни по едно кафе с баклава... Mr. Green С Бад още не сме пили, па ше го поделиме Laughing

# 520
Ай какви хубави думи излизат от устата ти(по-скоро от пръстите) Зиз  smile3521

Чакай аз да сложа за предястие  Mr. Green Щерките ти да взимат пример от нас  bowuu Mr. Green

# 521
Ай какви хубави думи излизат от устата ти(по-скоро от пръстите) Зиз  smile3521

Чакай аз да сложа за предястие  Mr. Green

ретуит Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 522
Сакам и аз кафе  Crossing Arms не само вие пиете  Joy

# 523
  • У Диспансера ...♥♥♥
Яле ме и мен, росна и прясна  Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 524
Сакам и аз кафе  Crossing Arms не само вие пиете  Joy
Heart Eyes Hug Heart Eyes Твойто кафе щерко е архив...искай си...Тетка ти щи напрай... Laughing
Дъще Heart Eyes Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт