Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 609
  • 795
  •   1
Отговори
# 330
За чудещите се за д-р Танев - Той изражда и нормално, и секцио. Аз родих секцио при него по независещи от мен причини и съм много доволна, а 40 дни преди мен нормално роди моя приятелка. През цялото време е бил при нея и отношението отново е било на ниво.

Успех на всички!  Hug

А относно спорът за д-р Шопов, бях започнала да се чудя тука модератори няма ли. Момичета, със спорове и скандали не сме полезни на никого.

# 331
  • Wolwedans
+1 за Д-р Танев! Родих при него 2 пъти нормално! Перфектен!

# 332
Аз родих нормално при Георгиев преди 4 месеца. Оказа се мит това, че предпочита да прави секцио. Запознахме се в средата на 8 месец. Винаги се е отзовавал при нужда. Обадих му се като ми изтекоха водите, беше преди мен в болницата. После ме проверяваше на всеки час за разкритие, т.е. 3 пъти май беше, защото родих бързо. По време на същинската част беше до мен, после ме заши. Всяка сутрин минаваше да ме пита как съм. Каквото е казал, така е станало- каза на мъжа ми, че ще родя нормално до обяд и така стана. След раждането му се обадих около 25-я ден за преглед и тогава ми каза, че пак ще се видим, че някой ден ще имам второ дете, защото не му изглеждам в депресия hahaha Joy Ще поживеем, ще видим. Аз наистина пак бих родила при него. Спокоен, бъзика се, действаше ми много успокояващо само докато го видя. Един път не го видях в лошо настроение.

# 333
  • Където си поискам:)
А наистина ли Г. Георгиев води женска консултация и по здравна каса? А Николов?Дали и той работи със здравна каса? newsm78  bouquet

# 334
Георгиев не записвал вече за ЖК явно в препълнен, Николов също не води по здравна каса ЖК.

# 335
Не мога да не споделя възмущението си от това как се опорочава едно наистина добро начинание. В Градска по случай Международния ден на жената 8 март се извършват безплатни прегледи. http://www.chernomore.bg/izbrano/2015-02-26/po-sluchay-8-mart-na … egledi-za-zhenite

Дотук добре, но ако д-р Шопов си беше направил труда поне да отговаря на телефона или пък на регистратура да изготвят списък. Два дена поне 10 жени звъняхме по телефон, но никой не вдига в кабинета на Шопов. На място огромна опашка, които "имали били час". И така за пореден път не разбрах как човек се сдобива с час за д-р Шопов, при положение, че е неоткриваем на мобилен и стационарен телефон в дните на кампанията за безплатни прегледи.
Мисля, че е полезно за темата да отбележа, че доскоро изследвания за папиломен вирус се извършваха само в София, а във Варна се даваха в Геника и пак се препращаха към София. Градска вече има нужната апаратура и ги извършва срещу съответното заплащане.

# 336
  • Варна
А след като Шопов е толкова некадърен защо точно си му звъняла..?!  Thinking
По тематс с Георгиев - чувала съм само хубави неща, но не съм имала лично впечатление. Прави два пъти секцио на кръстницата ни, аз лично не харесах белега от първото, имаше и възпаление. Но пък втория път "позакърпи" положението Grinning

# 337
  • Варна
А, за Шопов в темата само с добро Laughing
Иначе става страшно, забравихте май бурята от миналата седмица hahaha

# 338
  • Варна
Wink На процент съм Grinning

# 339
Ca sky, нарочно ли се правиш на малоумна? Обяснила съм надлежно, че звънях на Шопов, защото САМО в Градска има апаратура за изследване на папиломен вирус и управителя на Градска е определил единия от двамата налични гинеколози т.е. Шопов да взема материала за изследването. Кое точно не разбра? И линк бях приложила? А относно твоя процент незнам, но в колективно подписано писмо вчера сме сезирали ръководството на Градска и чакаме отговор. Ca sky, толкова дами във форума ти направиха забележка да спреш да се заяждаш, защото е форум за взаимопомощ, но ти явно наистина имаш психичен проблем.

# 340
  • Варна
Не се заяждам, стана ми интересно  Simple Smile Аз ако смятам някой за пълен безхаберник не бих отишла при него по никакъв повод. А и е малко тъпа ситуацията да го нареждам, нареждам и после да опра и да искам нещо от него... Wink Може би от там ми идват "психическите" проблеми Wink

Успех със зсписването, дано вдигнат. И браво на Градска Simple Smile

# 341
Аз подведох майка ми EmbarassedКъде какво съм чела-останах с впечатление, че целия месец март ще правят безплатни профилактични прегледи в ДКЦ Чайка, ДКЦ 3 и ДКЦ 5. В Чайка казали, че само за днес (6 март) е кампанията и отдавна били заети всички часове. По другите никой не е вдигнал телефона.

# 342
Аз подведох майка ми EmbarassedКъде какво съм чела-останах с впечатление, че целия месец март ще правят безплатни профилактични прегледи в ДКЦ Чайка, ДКЦ 3 и ДКЦ 5. В Чайка казали, че само за днес (6 март) е кампанията и отдавна били заети всички часове. По другите никой не е вдигнал телефона.

В ДКЦ 3 и ДКЦ 5 извършват рутинен преглед и цитонамазка, а само в Градска изследват за папиломен вирус. Различно е самото изследване. Пак се взема материал, но не цитонамазка и се изследва за рисковите типове папиломен вирус.

# 343
Не се заяждам, стана ми интересно  Simple Smile Аз ако смятам някой за пълен безхаберник не бих отишла при него по никакъв повод. А и е малко тъпа ситуацията да го нареждам, нареждам и после да опра и да искам нещо от него... Wink Може би от там ми идват "психическите" проблеми Wink

Успех със зсписването, дано вдигнат. И браво на Градска Simple Smile

Ca_sky, убедих се окончателно, че търсиш да се заяждаш!!! Кога съм "опряла" до Шопов??? В частен кабинет ли го търся??? Той е на щат в Градска и е длъжен да спазва разпоредбите на съответното здравно заведение. Никога НЕ съм нарекла Шопов безхаберник. Днес вече (за съжаление с протекция взех час) ще се убедя лично в качествата му. Опитвам се да помогна с информация на други като мен, които биха искали да се възползват от възможността за профилактика, но ти непрекъснато обсаждаш темата с дребнавост.

# 344
Ако има момичета които са раждали при Д-р Николов, ако може да кажете дали сте доволни...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт