"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-26 тема

• 48 887
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • Разград

Скрит текст:
Пресса сообщает, что в новом сезоне станет известно о связи дяди Элиф Тайяра с братом Омера Хюссейном. Вместе эти двое смогут сильно изменить жизнь Элиф и Омера...
До 3 сентября должен выйти ещё один фрагман сезона и два фрагмана первой серии.
Второй фрагман сильно шокировал зрителей, которые почти оправдали Хюссейна, предполагая, что тот мстил за отца (в 1 сезоне сообщается, что отец Омера и Хюссейна занимался бриллиантами и был убит)

https://vk.com/dizi.aktorler

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 19:06 от vania_e

# 181
Ванче,на Йомерко плочки ли му правят hahaha
Пък аз помислих,че е прекалил с бирата през лятото Joy Joy Joy Joy

# 182
Привет,диамантчета!
Това пък що за глупост е-да му правят плочки,които не се виждат под тениската.Какво ли няма да измислят тези хора. Sick

# 183
Здравейте,момичета! Hug Hug Hug
Минавам само да ви пожелая много информация,трей,много емоции и в сряда ще съм на линия за епизода.Дано успея и аз да ви зарадвам с някоя снимчица. smile3509 photo

# 184
# 185
  • In the light side of the Moon!
Здравейте,момичета! Hug Hug Hug
Минавам само да ви пожелая много информация,трей,много емоции и в сряда ще съм на линия за епизода.Дано успея и аз да ви зарадвам с някоя снимчица. smile3509 photo

хади успех и приятно пътуване, сще стискаме палци да напълниш картата със снимки от сета  Hug Hug Hug

# 186
  • Разград

# 187
  • AMS
Скрит текст:

Ванче,на Йомерко плочки ли му правят hahaha
Пък аз помислих,че е прекалил с бирата през лятото Joy Joy Joy Joy

Привет,диамантчета!
Това пък що за глупост е-да му правят плочки,които не се виждат под тениската.Какво ли няма да измислят тези хора. Sick

Привет!
Сега ще ми се разсърдите, че пак такова за Комисариито.  Rolling Eyes
Не! Не за него, а за екипа  Shocked ми е думата  Naughty
Не е тайна, че на Енгин му куца стойката, походката, бягането boo
Сигурно се налага да се носят такива приспособления при снимките  Whistling
Явно това е било под тениската  Whistling
Няма нужда от плочки, според мен, а от по изправена стойка boo

В сцената, дето много я харесах, Peace  чак се е изпотил и фенките са го засекли  Whistling

Ами ония дето го обличат, снимат, сглобяват и показват, ... кьорави ли са?   Sunglasses

# 188
Здравейте Hug

Оказа се, че любимата ми мама Елван (скарана са с имената на актьорите Embarassed) и Туба са се срещали още 2 пъти на екран:

Cemberimde gul oya

Sultan makami

Дива, за мене е съвсем нормално пред вид ситуацията да се изпоти и изглежда много истински.  Все пак не правят фотосесия Peace

# 189
Дива,на теб всичко в Енгин ти куца-стойка,походка,бягане,омръзнало ти е да го гледаш влюбен-ами не го гледай,бе джанъм.Защо си причиняваш дискомфорт?Има къде къде актьори с по-красиви лица,очи,стойки,прически,плочки-избор голям.На мен пък всичко в него си ми е таман-той е актьор и ми въздейства с актьорския си талант,а ако искам да гледам красиви мъже има ревюта и списания.Не че той не е красив де-за мен си е даже много красив. Peace Peace

# 190
И на мен ми харесва, че се е изпотил. Абсолютно логично - когато арестуват човек!  Peace
Не мисля, че е недоглеждане, а съвсем преднамерено. Все пак, макар на някои да не им се вярва, Йо е човек, а не бог!  Mr. Green

# 191

За мен тази точно снимка е голям гаф, защото ясно показва каква стойка има Енгин, забележете, в ролята на комисар. Нали никой не мисли, че един комисар се бори с престъпниците с топъл поглед и изразително лице? Това Енгин го може, но...в КПА му е отредена друга роля.

Може да се поти, може да го пристягат, да му рисуват плочки, но в резултат трябва да изглежда трениран, атлетичен, изправен като струна.
А той не изглежда така. Факт!

# 192
Валя,привет!Ти като някаква будна съвест летиш от тема в тема и даваш компетентни мнения!Приятно е да те чете човек-друго си е когато има интелигентни и обективни мнения.Дерзай!

# 193
Валя,привет!Ти като някаква будна съвест летиш от тема в тема и даваш компетентни мнения!Приятно е да те чете човек-друго си е когато има интелигентни и обективни мнения.Дерзай!

Благодаря ти, Велияна!  Hug Не съм будна съвест, просто се появявам там, където нещо провокира интереса ми.
А Енгин мнооооого ме интересува, знаеш.  Simple Smile

# 194
Валя,радвам се,че те интересува,макар,че за съжаление не съм прочела и думичка от теб за новия му проект.Винаги ми е било интересно мнението ти.

Общи условия

Активация на акаунт