Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява бадемовото мляко и за какво се използва?
Какво представлява фраксипаринът и за какво се използва?
Каква е ролята на фолиевата киселина по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява бадемовото мляко и за какво се използва?
-
Какво представлява фраксипаринът и за какво се използва?
-
Каква е ролята на фолиевата киселина по време на бременност?
-
Какви са симптомите и препоръките при кървене по време на бременност?
-
Какви са препоръките за лечение на главоболие и болки в гърлото по време на бременност?

.Аз по принцип трудно говоря за лични неща...

И предния път бях така първите 3 месеца, после се оправиха нещата. За мен си е по-добре така, искрено съчувствам на тези, на които им става лошо, повръщат и не могат да се хранят нормално, дано скоро отмине този период!
Всичко е наред и след две седмици съм пак, а след още две правим картон 

и ми е тежко. Но няма как, изглежда че всяка от нас я мъчи по нещо, може би за да ни е по-сладка радостта след 8 месеца 
даже съм отслабнала,бях 58кг,сега съм 56кг.иначе след системите не съм повръщала,само ми е гадно едно едно такова в устата и на корема...и едно уригване
дано нещо вляза в ред,че....а за фраксипарина,маи наистина се задава криза-днес в марешки нямаха и жената специално звъня в склада им и казаха наи-рано след 10 дена евентулно.....аз си взех от една друга аптека последните им 8бр и за късмет в техния склад успяха да ми поръчат още 20бр.реших да се запася,4е др.седмица отиваме в провинцията и там я камилата,я камиларя...а и да имам някоя броика като се върнем.малко са по-скупи от марешки,ама аиде...
не смея да се запася.