Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява бадемовото мляко и за какво се използва?
Какво представлява фраксипаринът и за какво се използва?
Каква е ролята на фолиевата киселина по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява бадемовото мляко и за какво се използва?
-
Какво представлява фраксипаринът и за какво се използва?
-
Каква е ролята на фолиевата киселина по време на бременност?
-
Какви са симптомите и препоръките при кървене по време на бременност?
-
Какви са препоръките за лечение на главоболие и болки в гърлото по време на бременност?
) и като видях че съдържат натриев цитрат се сетих нещо. Акушерката, която ме приемаше, ме посъветва като ме изпишат да пробвам да пия Спрайт
, точно защото съдържал натриев цитрат. Каза че не е най-здравословното нещо на света, но помагал в борбата с гаденето. Тааа, на който му помага Емил-а, би могъл и това да пробва
Успех
Вомитусхила се слагат през 2 часа при по-силни симптоми. Освен това има детски свещички Вомакур и са по-малки, моя док каза, че може дори по две една след друга да си слагам ако повръщам много ... 
и с нетърпение чакаме 25.09 при нашия лекар , който почти нищо не ми казва и 02.10 когато ще съм на ФМ при Даскалов, може да не работи със здравната каса , но поне ще разберем всичко за нашето мъниче
и се надявам всичко да е наред и с нас и със всички , стискам палци