"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 67 987
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
Прасат ми дай...прасат ми дай....
Коката да'н се затриииии...
После ми гледай сеирааааа
Как бърже прайм панайрааа...

----------

Ама то става въпрос за растението праз newsm78, защото аз до сега го чета прасето ми дай  Crazyи нещо не мога да вдяна smile3555 Rolling Eyes
Ох, Зизу hahaha

Май изписахме темата Rolling Eyes

# 691
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Прасат ми дай...прасат ми дай....
Коката да'н се затриииии...
После ми гледай сеирааааа
Как бърже прайм панайрааа...

----------

Ама то става въпрос за растението праз newsm78, защото аз до сега го чета прасето ми дай  Crazyи нещо не мога да вдяна smile3555 Rolling Eyes
Ох, Зизу hahaha

Май изписахме темата Rolling Eyes

Не ма...тва е прасат - храна осветена от боговете... hahaha hahaha Joy
КъФ праз те гони по нощите... Joy Joy Joy

# 692
Цитат на: НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

[/quote

Е сега вече разбрах, най после

Да сложа и една снимка, че много бозаво само писане...

# 693
здравейте. Много сте активни тези два дена! Почти сме приключили темата... В днешната серия или вчерашната Бага сутринта слагаше мехлем на главата на найния умник ... направо умрях от смях, като му разтриваше мелема в косата - нова метода за лечение на външни рани...
Ананди не спира да циври, па се на глас, не може ли тихичко да рони сълзите, вече е големичка, да не притеснява нейните, че нейната майка много се ядосва, че щерка й се сеща за хубавия живот при свекърите й - Как могла тя да плаче за хората, които довели нейните родители до просешка тояга!!! - ЦЦЦ Аман се рече
Сумитра, горката, не знае как да подстъпи към Калиани, а пък оная как се сърди само - като капризно дете. А за тази метаморфоза на Калиани в 1000 епизод - аз си обяснявам с това, че Ананди вече няма връзка с Джагдиш и затова Калиани сега я приема, защото не трябва да сравнява внука си със снахата ... Колкото и да е самодоволна , все пак тя разбира кой колко струва и не й харесва, че снахата превъзхожда любимия й внук. И затова тя не само я приема, но и активно участва в нейния живот и т.н.
А да питам Зизка, в някой епизод, не знам кой, случайно го видях, но беше с много лошо качество, та в този епизод бащата на Ананди забогатял, или просто си купил някаква огромна къща и поканил сватовете си да им се хвали и се държа супер противно, но не можах да вдена... Имаше и негов благодетел, който е също бил като враг на Калиани.. Първоначално мислех, че става въпрос за Маавир, но той нали стана положителен и дори отиде по свое желание в затвора и тогава освободиха Казан... Тогава кой помага на Казан и Бага да купят нов палат?
малко объркано, за което се извинявам, но все пак полунощ е

# 694
А тези три моми кои са? между Калиани и момченце? и това момченце? и той ли от сериала?

А помните ли, Гена когато се появи в дома на Калиани, с какъв маникюр беше?!!!. Горкичката, сигурно в тях нямало ножици, нали от бедното семейство е дошла ...
Иначе много я харесвам

# 695
Значи неудачника се зае с незаконен бизнес...търговия с масло. В затвора се запозна с Ора и стана човек Mr. Green Оня бандита скива, че е готов на всичко и му повери бизнеса докат търка наровете кат дворцов съветник в "Двореца на свободата" Joy hahaha
И тоя се погрижи и изкара доста пари...ама незаконно. Обзаведе бърлогата, купи си по-хубава печка от Калиани, почна да я замера с дарове...абе смешник... Crazy
После си купи къща, наду се кат въшка....ше се пръсне...ама па шефа се огледа в Баго и стана страшно...не се радва дълго на къщата...върна се към старото си живуркане в мизерията.

По отношние на промяната в Калиани...преломният момент беше когато Джаго се задоми с оная другата и тя обвини себе си за всичко, че тая се оказа оная малката женка дет баба ти го ожени повторно.
И те така...много и дойдоха страданията на Ананди които тя понесе стоически...особено когато Джаго се нанесе в къщата с новата съпруга и си живееха всички заедно.
После го наритаха и си замина за Мумбай с новата съпруга.
Просто от тогава Калиани се промени страшно, заряза обичайте  Crazy Crazy Crazy
Много обича Ананди...за нея направи неща които никой не повярва, че ще свърши...даже се зарадва на момиченцето на Гена...а Васант беше умрел от страх как ще приеме майка му новината, че Гена ще има момиче.
Момченцето е Нанду, синът на Гена, пък от трите дами познах само Сумитра...и Ананди я има на снимката обаче в профил.

А, забравих да споемна, че Джаго толко се беше изхвърлил в наглостта си,че отиде да си иска дяла от наследството при жива Калиани... Shocked
Тоагава бабето каза на Васант да му го даде като раздели дяловете на 6 - включително със дял за Ананди. Клекна баба ти щото тоя заплаши да не й даде развод ако не му преведат парите.
После естествено ги похарчи и пак остана въшка дет я храни жена му...
Се не можа да си намери работа...тук не му се работеше, там не му се слугуваше...абе недоразумение. е тоя...добре,ч е напоследък се поосафери... ooooh!

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 00:53 от НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

# 696
Цитат на: НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

[/quote

Е сега вече разбрах, най после

Да сложа и една снимка, че много бозаво само писане...

Е така не бях се смяла отдавна, наистина. Сега обаче идва тъжния момент, че темата свършва. Кой ще направи другата?

# 697
Рокси, благодаря за така изчерпателното резюме. Сега,вече тотално ми се избистри за смисъла на въпросното нарицание. Съвсем на място и в контекста. На мен ми допадна сериалът. Доста свежа игра вкарват и двамата. Сара определено в този си образ е къде-къде по-чаровна...

Няма за какво! Сериала наистина е невероятен - Сара и Ангад са страхотни. Имат доста забавни и свежи моменти, тежки също - но навсякъде се справят супер. И най-хубавото е, че финала на този сериал е щастлив за тях ...  newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Актьорите са интересни - сюжета също. Много се надявам скоро да го пуснат и в България ...  Praynig Praynig Praynig

Утре смятам да пусна дългоочакваната тема за Сара, Ангад, Киншук и Парул. Само искам да те попитам как е правилно да се изписват фамилиите на Киншук и Парул. Нали покрай това Х, да не сбъркам нещо.  newsm10

Kinshuk Mahajan и Parul Chauhan - Киншук Мааджан и Парул Чауан!

Така ли ще стане или ги бъркам някъде. Проверявах на различни места и все ги пишат различно - затова реших да попитам теб като спец ...
  smile3525 ppp Heart Eyes

# 698
Е така не бях се смяла отдавна, наистина. Сега обаче идва тъжния момент, че темата свършва. Кой ще направи другата?

Хубаво е, че се забавлявате така обсъждайки любимия сериал! Колкото до темата - утре ще се прецени. Все ще се намери някой, който да я пусне - но нека първо да се изпишат всички страници ...    newsm10

# 699
  • Индия/България
Рокси-  Киншук Мааджан, Парул Чохан, Ангад Хасиджа, Сара Кан, но някъде го произнасят и Хан, понеже звукът е особен и не може да се разграничи дали к или х има превес. Изговарят се заедно и звукът прилича много на този при  хъркане. И "Кхан" да го напишеш, пак ще е вярно.  Даже и Киншук, ако го изпишеш Махаджан пак няма да е грешно. Мисля в Мумбай ( където тази фамилия е типична) го произнасят по-твърдо и натъртено.

Пускай я темата, и аз ще попрочитам и ще включвам с новини, щом ми попаднат Simple Smile
Като каза за Тели Календар в един преден постинг, да кажа, че онзи ден даваха някакви кадри от официалното му анонсиране. Сара беше с Парас в едно бqло сари на едри златисти цветя, но ги даваха зад кадър ( даже незнам дали не беше в гримьорната). Питаха я дали не се притеснява от такава силна конкуренция ( има още 11 други актриси - за всеки месец от календара е различна)- Сара отгожори нещо от сорта, че ако не даваш повод на феновете си да се разочароват, никаква конкуренция няма шанс да те засенчи, така че тя работела в посока да прави феновете си щастливи, а останалото било божа работа.
Мернах и Тина Дута ( Ича от Кармата)- тя също участва в календара. Другите актриси бяха от разни други сериали.

# 700
  • Истанбул
Добро утро!

За почитателите на Сара Кхан кадър от снимките за Телли календър.Снимките били направени в Йордания!

http://www.abplive.in/incoming/2014/09/09/article395880.ece/Glim … de=4#.VBE6NqNuS_I

Бандитче,благодаря за разясненията.Когато имам муза се гмурвам из индийската кухня.Много обичам пакора,но пък тук не се продава свободно нохутено брашно newsm78.Онзи ден даже правих пани-пури,за късмет имам пани-масала.

# 701
ДУбрЮтрУ Hug Hug Hug

Рокси,  Hug не е лошо да се пусне тема. Не знам, но ми се струва, че темата ще се изпише днес. Не можеш ли да я копираш и да я пуснеш само с линк към новата?
По този начин ще има къде да се пише и няма да бъде променяна титулната страница на Тереза.
Тя като дойде ще си пусне нейната подготвена като следваща.

Бандитке Hug Хакси Hug

# 702

Е само заради това съм склонна да продължа да ги гледам сериалите. Това как Калиани не зачита обичаите се струва да се види!  Laughing

# 703

Е само заради това съм склонна да продължа да ги гледам сериалите. Това как Калиани не зачита обичаите се струва да се види!  Laughing
Е, молеше се, ходеше на храм...ама всички други изгъзици ги пропускаше.
Примерно изведнъж застана срещу брака на малолетни в подкрепа на Ананди.
Пусна я в градО със Шив и то с преспиване... Shocked Имали работа хората там и тя вика добре.
Като Гена остана вдовица, не я затвори в тъмна стая с Рамаяна в ръце...даже и каза да си сложи бинди за да не разстройва Нанду....
Спаси една девойка от изнасилване като уби човек...да видиш баба с пушката...малейййй.... Grinning Grinning Grinning

# 704
Здравейте сварих да се включа чак към края на темата.Малкото разбойниче свиква с яслата и едни ревове чак не се сещам сериалите!
Но вчера гледах Булката каква лисица е този брат на Мадан как сладко говори аха аха и да му повярва човек.А Сумитрита беше време да се обади на бабчето то за всеки грях Ананди виновна а в епизодите в които е ранена заради Джагдиш Калианито е мека като памук!
Кармата спрях да е гледам в много ми идва това себеотрицание на Ичкито и наглоста на Тъпася но както е обсъждано за всичко е виновна Дамини!
Намерих този сайт онзи ден без регистрация си сваляш музика от индийските филми само се пише името на филма или песента и излизат може да си го свалиш като клип или аудио!
http://www.stafaband.info/
Bandit Queen исках да те попитам помнят ли се актьорите от миналото например Радж Капур, Наргис, наскоро гледах Бродяга та си мислих уважават ли се тези актьри от тогава или с пренасищане с филми и талантливи малди хора се забравят старите!Ето нещичко и за тях!
http://drugotokino.bg/content/radzh-kapur-i-nargis?tid=5
Във старите филми не виждам така пищни облекла и накити всичко е в умерен тон.
Един поздрав от мен!Големи са сладури много обичам да ги гледам заедно!
http://www.youtube.com/watch?v=UJEfS2UA9hw

Общи условия

Активация на акаунт