Както можете да си представите-пак се кърмим и ползвам едната ръка да пиша
Опитахме да изтеглим малкия на кантара дето се теглим..не е наддал много за 2 седмици, може би 500 гр. Но ака на всяко хранене. Нормално ли е?Бебо НЕ си харесва кошарата и количката - ако не се движи -не е работа. И на ръце цял ден може да откара. Опитах се снощи след полунощ да не кърмя. От 24.00 до 4.00 успях, но се събудих от мляскане и хленчене. Затова кърмих от 4 до 6 ч. После малкия повърна за първи път - кърма излезе и от носа! Поне знам, че вече е прочистен. Какъв аспиратор да си купя?
Мацки, замислих се за магистратура - би било хубаво разнообразие, аз си мисля за СК. Обаче кой ще ми помага с бебо ако ходя на лекции?! Каката и тя е бебе още, май няма да успея. Не искам да пращам деца при бабите, а бабите да дойдат при мен - не искам!Едва изтърпях намесите.
Ако другата седмица е хубаво времето какво ще кажете един предиобед да си отделим в Морската? Мога да дойда за 30 мин. Вече съм се раздвижила. Притеснява ме на моменти операцията, белега е твърд някак, дали не е срастване?!
Имам много въпроси. Но бебо заспа и ще ви оставям. Време е да подредя дома си - чакам момчетата за климатика да му направят профилактика..
И търся матрак..за нашето легло. Пружини или латекс?

А за облеклото аз го обличам с боди къс ръкав и чорапки от два дни имам по едни панталонки в чантата и едно анураче който обличам след 18ч защото бришим доста по улиците, а в количката е завит с много тънка пелена и ако духа една по - дебела памучна. Мисля, че си е добре така, като видя че става студено и го навличам. Но и аз се чудех дали няма да го простудя
Разгледах снимките в албумчето сега, много се радвам, че все повече хора качват снимки! Големи сладури си имаме!
mama_irina, прелестна е госпожицата!