Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 024
  • 710
  •   1
Отговори
# 240
  • България-Швейцария
Пфффф значи, заклеймили сте всичко на ангро Party
То ясно, че никой няма да седне да разглежда хиляди снимки и албуми, ама недейте така Laughing
Това никак не ми е грозно, напротив, нито пък това, и това, и това също.
Особено последното за на плажа ми е екстра Grinning, ама откъде време да се занеса да ми го направят, то часове работа.
Ето тук още малко, 1, 2, 3, които биха вървяли чудно с подходящия тоалет.

Не стряскайте хората, че всичко, което се води маникюр или ноктопластика изглежда по този начин Stop, не е вЕрно, не всички са фенове на Brazzers TV-то. Някой ако ви слуша обаче току-виж вкарал наредба за дължина на коса и нокти, беше вече това, хайде няма нужда пак.

Събудихте ме рязко, хубав ви ден Wink

# 241
Кои са нещата заради, които са ви отсвирвали?

единствено зарад непознаването ми, тоест ако ме познаваш добре нимоиш са отделиш от мени  Smile

ма тва си е основна предпоставка по принцип, тоест по обратна логика с ВСЕКИ може да си намериш причина да се близък, ама с някой трябва мн време да я намериш и така...

# 242
  • София
Пфффф значи, заклеймили сте всичко на ангро Party
То ясно, че никой няма да седне да разглежда хиляди снимки и албуми, ама недейте така Laughing
Това никак не ми е грозно, напротив, нито пък това, и това, и това също.
Особено последното за на плажа ми е екстра Grinning, ама откъде време да се занеса да ми го направят, то часове работа.
Ето тук още малко, 1, 2, 3, които биха вървяли чудно с подходящия тоалет.

Не стряскайте хората, че всичко, което се води маникюр или ноктопластика изглежда по този начин Stop, не е вЕрно, не всички са фенове на Brazzers TV-то. Някой ако ви слуша обаче току-виж вкарал наредба за дължина на коса и нокти, беше вече това, хайде няма нужда пак.

Събудихте ме рязко, хубав ви ден Wink
Това, че АЗ намирам всички от показаните декорации за грозни, как би те спряло  да си ги направиш? Наредби все още не издавам Laughing

# 243
И за мен всички показани нокти са грозни, кичозни и безвкусни  Peace
Просто въпрос на вкус и лични предпочитания.

# 244
Добро утро! Виждам, че сте обърнали темата на козметичен салон? Какво друго изпуснах? Искам да ви споделя, че снощи се раздадох на max, имам жестока мускулна треска от танци. Имам нужда от Джийвс и неговите специални коктейли... smile3507

# 245
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И за мен всички показани нокти са грозни, кичозни и безвкусни  Peace
Просто въпрос на вкус и лични предпочитания.
+1

# 246
Въх, квадратните, огромните са едно към едно с тези на въпросната бивша на колегата!
Явно и други така се носят, аз мислех, че нашата е уникат:) Пак се сетих за задника:)))

Лаура, поне си се погрижила за фигурата си по приятен начин, мускуланата само от танци ли е Wink

# 247
Това за мен е перфектната форма и дължина:

Скрит текст:

Но с ето такъв лак:

Скрит текст:

# 248
  • Sofia
Въх, квадратните, огромните са едно към едно с тези на въпросната бивша на колегата!
   Нещо такова подобно на това ли бяха нейните? Twisted Evil

AQUА, щом харесваш млечни лакове, ето поздравче от мен (отправено към втората част от поста ти). Crazy

# 249
Тези на Аква са хубави, да. Peace

# 250
Коте, по дълги, бре, честа дума и извити:)
Показаното от Аква ми харесва, може мъъъъничко по дълги за лятото.

# 251
   Нещо такова подобно на това ли бяха нейните? Twisted Evil

AQUА, щом харесваш млечни лакове, ето поздравче от мен (отправено към втората част от поста ти). Crazy
Благодаря ти Simple Smile
Виж какви хубави нокти имаш, с идеални кожички и идеално лакирана, знайш колко по-добре ще ти бъде, ако ги поскъсиш и позаоблиш леко Grinning Blush
Шегувам се, носи си както ти е удобно и както се харесваш Hug

# 252
  • Sofia
Коте, по дълги, бре, честа дума и извити:)

По-дълги мисля, че наистина само и единствено с ноктопластика могат да се постигнат, но на живо не съм виждала нокти чак с такава дължина. Laughing

AQUА, мерси! Hug Аз ги пуснах в темата майтап да става, не се засягам от нищо. Sunglasses И по-къси са ми били, и с по-обла форма, всякак ги харесвам, всъщност, но по душа съм голям хамелеон – все искам да има непрестанна промяна, че ми доскучава иначе.

# 253
  • Sofia, Bulgaria
За себе си мога да кажа какво са ми казвали мъже като положителни и отрицателни мои черти:
+хуаво тяло, вееща се коса и поддържани нокти и най-вече естествен грим
+знания в различни области особено техника и коли
+готвене, каране на кола, изкуства и сръчност като цяло

-мълчаливост, и замълчаване при някакво неудобство
-в 90% от случаите се оправям без ничия помощ и физически и с парите
-инат и ревност

НО ПОЧТИ ВСИЧКО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕОДОЛЯНО С ХУБАВ СЕКС, незнам зле или добре е това

# 254
За себе си мога да кажа какво са ми казвали мъже като положителни и отрицателни мои черти:
+хуаво тяло, вееща се коса и поддържани нокти и най-вече естествен грим
+знания в различни области особено техника и коли
+готвене, каране на кола, изкуства и сръчност като цяло

-мълчаливост, и замълчаване при някакво неудобство
-в 90% от случаите се оправям без ничия помощ и физически и с парите
-инат и ревност

НО ПОЧТИ ВСИЧКО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕОДОЛЯНО С ХУБАВ СЕКС, незнам зле или добре е това

Обява ли е това? Wink

Общи условия

Активация на акаунт