На море в ТУРЦИЯ - тема 33

• 126 628
  • 706
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Момичета,моля за съдействие - имаше мнение за Majesty Tarhan в Дидим с коментар кои стаи като номера бяха с гледка към морето,но не го намирам?
Благодаря  Hug

Wonderr - благодаря ти много! Simple Smile
А също 577 578 579

# 391
  • Русе
Някой може ли да ми каже колко часа е пътуването от Бургас до Бодрум с автобус?
                             през Малко търново минахме в 18.00 часа,но по пътя в Кушадасъ и Дидим оставяхме хора и в 10.30 бяхме в хотела за късната закуска Laughing

# 392
Миналата година от Варна до Мармарис -тръгнахме в 14.00 и пристигнахме в 7.30 на другия ден в Мармарис  Wink . Почивки на почти всеки 3 часа, но през други места не сме се отклонявали. Утре пътуваме за Бодрум-15.00 от Варна Wink. Ако има и други, ще се радвам да се запознаем. Laughing

# 393
Да, 18 часа пътувахме от София, макар, че и на отиване и на връщане стояхме максимум по 20 минути на митницата.
До Кушадасъ от София 18 часа, навръщане повече, защото ни държаха доста на границата.

# 394
Здравейте,
Нахлувам в темата Ви, моля препоръчай те ми хотел в Мармарис. До сега сме посещавали Кушадасъ и Дидим . Искани се следващата почивка да е в Мармарис ,държим да има пързалки и добра храна, чистота на ниво. Четох темата но не можах да се ориентирам кой хотел да избера. ще ви бъда благодарна за съдействие.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 395
От онези дни сте се разроговорили за Сьоке, Дефакто и Уайкики, моето мнение е, че Дефакто са класи над еднодневките на Уайкики, абстрахирайте се от вида на магазина и му отделете подобаващо време, има неща само по една бройка и трябва щателно да се разгледа целия... склад, защото той точно така си изглежда. Някой да не ми скочи сега, уточнявам, че и двете марки са среден към нисък ценови клас, това турци са ми го казвали, че кики-то си е марка за беднотийката.

# 396
Дамското на Уйкики не го харесвам, но детските са им хубави и според курса лев-лира, детските излизат по-евтино в Турция, а ако е аутлет или намаление със сигурност ще са по-евтини от тук.

# 397
Синът ми доста хубави и качествени неща си напазарува от Уайкики в Мармарис.

# 398
  • Варна
Утре пътуваме за Бодрум-15.00 от Варна Wink. Ако има и други, ще се радвам да се запознаем. Laughing

Ние също тръгваме утре от Варна, 17ч. за Кушадасъ Simple Smile

# 399

Утре пътуваме за Бодрум-15.00 от Варна Wink. Ако има и други, ще се радвам да се запознаем. Laughing

Ние също тръгваме утре от Варна, 17ч. за Кушадасъ Simple Smile
И аз ,но с полета за Анталия от Варна в 16.30

# 400
Не е ли вече студено за Кушадасъ  newsm78

# 401

В синоптик БГ ги дават като тук  21-23 градуса.

# 402
  • Бургас

Моето лично мнение е, че след средата на септември, си е направо на късмет времето в Кушадасъ и Дидим. Аз не бих си рискувала почивката и парите си да почивам след този период в тези курорти. Особено ако идеята ми е да плажувам и съм с деца.

# 403

Моето лично мнение е, че след средата на септември, си е направо на късмет времето в Кушадасъ и Дидим. Аз не бих си рискувала почивката и парите си да почивам след този период в тези курорти. Особено ако идеята ми е да плажувам и съм с деца.

Аз също. А пък за Акчай и Айвалък-не бих и помислила. Та, аз каквато съм зиморничава, в края на юни слязох с яке да се раздвижа малко в Акчай, че и ми тракаха зъбите  Laughing

# 404
Ами точно 22-23 гр на въздуха си е студено за море а водата предполагам съвсем няма да става за къпане.

Общи условия

Активация на акаунт