Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 38

• 123 072
  • 809
  •   1
Отговори
# 690
ходила съм преди 2 години-тотална скръб

Това ме притесняваше, цената е супер ниска.  Sad
Както и да е, купих ваучера, утре ще дам отзиви все още ли е трагедия, записах час за обедната почивка.

# 691
  • София
Има ли някой, който е ползвал фирма Авитохол за пране на мека мебел или матрак?

# 692
Дайте нещо за масаж и за почистване на лице, моля.  bouquet

# 693
  • София
Някой ползвал ли е ваучер за детски аниматор или детски диджей ?

# 694
  • Sofia

Преди време бях доволна от този салон:
http://www.grupovo.bg/offer_39199
Уточнявам, че тогава ставаше дума за кислородна терапия, която се отрази прекрасно на моята ужасно-проблемна кожа.
Този пилинг не съм пробвала, но много ме заитригува, ще отида и после ще споделя отзиви.

# 695
  • София-Младост
За масаж това място препоръчвам, особено ако си при Жоро.
http://grabo.bg/sofia/lecheben-masaj-022rbr
за почистване препоръчвам
http://grabo.bg/sofia/grija-za-litze-0qbv44
Втората оферта е изтекла, но провери дали студиото не е пуснало пак ваучери

# 696
George Martin пускали ли са скоро ваучери за подстригване или за маникюр?

# 697
  • София
George Martin пускали ли са скоро ваучери за подстригване или за маникюр?
Не, за съжаление. И аз ги чакам.
 Confused

# 698
Търся ваучер за маникюр и педикюр, както и за кола маска. Има ли хубаво място, където се справят добре на нормални цени?

# 699
Отзиви за Алекс Клийн? Много ми трябва оферта за пране на мека мебел в комбинация с почистване на прозорци.  Blush

http://www.lapni.bg/offer/20612

# 700
  • София
Да споделя разочарованието си от тази оферта на Бирария Warsteiner! Отидохме с приятели с намерението да прекараме една приятна вечер. Първото разочарование беше, че въпреки политиката на Грабо, не се съгласиха да вземат номерата на ваучерите от телефон, нито преписани на листче. Без да е споменато никъде, казаха, че задължително ваучерите трябва да са разпечатани. Купувам от офертите на Грабо точно заради улеснението, че мога на път към мястото да платя и веднага да имам ваучерите в телефона си. В случая трябваше в 8 часа вечерта да търсим къде да ги разпечатаме.

Следващото разочарование беше от некоректно описаната оферта с подвеждаща снимка. Сложили са снимка на джолан без нищо друго около него. Грамаж - 500 гр. Цитирам един от въпросите към офертата:
Цитат
Valentin попита:        Преди 12 дни

С гарнитура или без гарнитура е?

Здравейте, джолана е без гарнитура. Хубав ден! Simple Smile
Естествено е след това човек да си помисли, че офертата е за 500 гр. джолан без нищо друго около него. Точно със същите приятели сме ходили в К.Е.В.А. за подобни пари и наистина беше цял джолан. Дори се наложи голяма част от месото да си занесем вкъщи. Но тук ни поднесоха няколко тънко нарязани парченца джолан (общо едва ли надминаваха 100гр.) върху зеленчуци, изпечени на плоча. Лично аз изтеглих "късата клечка" и зеленчуците ми бяха 80% лук, който не обичам и 20% моркови и полусурова тиквичка. На останалите зеленчуците в порциите поне бяха в нормално съотношение. Но като цяло тази порция в никакъв случай не може да струва 12 лева. Направили са специален ваучерен вариант за балъци. Сигурна съм в това, защото според менюто ястието е:
Цитат
Баварски Джолан на плоча
картофено пюре, баварски сос                          11.99 лв

# 701
  • София
Да споделя разочарованието си ....
Много неприятно! Наскоро си говорих с благоверния, че няма нито една оферта, където да сме отишли с ваучер и толкова да ни е харесало, че да сме се върнали после и без ваучер.
Козметици, почивки, заведения... все нещо не е доизкусурено и накрая пак си плащаш цялата цена.

Оо, редактирам се, имаше една пицария Фортуна в Борово преди 2-3 години, там беше добре и офертата беше ок.

# 702
  • София
Има и добри попадения. Например ходим вече няколко пъти във Fresh Bar Kitchen на пл. Гарибалди. Офертата е за хамбургер с шопска салата и барбекю картофки. Има вариант и за някакво месо (вратна пържола, пилешко или сьомга) пак със салата и картофи. Определено ни харесва и не показват "ваучерно" отношение. Продават и доста готови ястия, които изглеждат добре. В началото беше по-скоро на самообслужване, но последния път имаше усмихната сервитьорка. Ако обичате такъв тип храна, препоръчвам. Пилешкият бургер е с пилешко месо, което пекат на момента, а телешкият е с много сочно кюфте, също изпечено на момента. Не знам как пресмятат количеството на салатите, но първия път като видяхме как сипват от тава, решихме, че ще е стара, а всъщност винаги е много свежа.

# 703
  • София
Аз пък от Fresh Bar Kitchen не останах доволна. Хапвах Веги бургер, не беше особено вкусен. Лошо впечатление ми направи, че печените чушки не бяха обелени. Картофите ми бяха студени и отново не ми допаднаха на вкус. Явно си е и въпрос на вкус.

Аз лично съм доволна например от Суши Експрес.

# 704
  • София
Картофите са с доста специфичен вкус и наистина не на всеки биха допаднали. Но досега винаги са ни ги поднасяли топли. Ходим в доста необичайно време, за да няма хора. Възможно е затова всичко да приготвят на момента.

Общи условия

Активация на акаунт