Другият наш възможен живот

• 97 671
  • 3 375
  •   1
Отговори
# 3 210
  • София
О, аз съм доволна, но така или иначе, в един момент ще тръгне целодневно. Когато аз си намеря фултайм работа.

Защо пък с бели дрехи  Joy

Аглая, последната инстанция тук, както и във всяка друга тема, е Мамасита. Съжалявам, ако ти разбивам илюзии някакви  Wink

# 3 211
  • София - Рим и обратно

Интересно жените, чието дете е по-голямо и съответно на училище половин ден, обаче трябва да бъде водено и прибирано, и имат бебе, което не обича да го тръскат, какво ли правят? Thinking

Ходят на занималня. Или си имат баба. А от 3 клас нагоре си ходят сами.

# 3 212
Е, първолаци се водят и карат една идейка по-лесно от деца в градинска възраст, нали?

Правилата ги определя Шантал. Защото явно знае кое е правилно. А при нея правилното е и красиво, и интересно.

Големия батко го карат и прибират с кола. Вече писах, че да навреш две деца в кола е...интересно. Затова си го спестявам.

# 3 213
  • София
Ама моля ти се, на всички им е лесно, само ти си на най-трудното. Laughing Sunglasses

# 3 214
Трудно, ама временно. Да си майка не е титла, а е процес. В тоя смисъл някои стигат по-далеч, а други на практика са "mommy lite".

Тука или в друга тема ми обясняваха как е редно петгодишният да не е пратен на вилата, ами да си го държа до мен, докато още ремонтираме жилището и бебето няма 40 дни.

И други рецепти за изтрещяване на майки има в тоя форум...

# 3 215
  • София
Е, първолаци се водят и карат една идейка по-лесно от деца в градинска възраст, нали?

Ти това откъде го знаеш? Кога за последно води дете на училище ежедневно?

# 3 216
  • София
Намерила си, та премерила. На хляба мекото и на работата лекото. Laughing
Ама давай акъл де.

# 3 217
А, не, лекото и мекото го е намерила Шантал. Аз просто се опитвам да не е ненужно трудно. Просто не виждам защо да е така...

Относно детето: ами екстраполирам. С баткото става все по-лесно да се води и кара, включително що се отнася до физ. издръжливост, огладняване по никое време и детското тръшкане, което продължава докъм 3-4, но със сигурност го няма при първолаците.

# 3 218
и детското тръшкане, което продължава докъм 3-4, но със сигурност го няма при първолаците.

Има го.

# 3 219
  • София
А колко неща има при учениците, които дори не можеш да си представиш....
Но ще ти дойдат и те до главата и ще те видим тогава каква песен ще пееш.

# 3 220
Пък като стане 7 клас, да те видим. Laughing

# 3 221

и детското тръшкане, което продължава докъм 3-4, но със сигурност го няма при първолаците.
Блажени са вярващите Laughing Детското тръшкане си продължава доста по-дълго, само се модифицира Laughing

# 3 222
Мамасита, почти всичките ти постове напоследък възвеличават Шантал (аз не я познавам, но е твърде възможно тя наистина да е образец за възхищение). По-интересно е обаче ти защо имаш потребност да я посочваш като добър пример?

Търсиш съюз, форумна подкрепа барем от един потребител?
Стремиш се да опровергаеш мненията, че си заядлива, давайки пример за добро отношение поне към една особа?

# 3 223
Ама ся...те всички деца са различни, недейте така от своята камбанария да говорите:)

Ех, да ми даваха по левче за всеки път като ми кажат "ти ще видиш!". Досега още не съм "видяла" това, което се чака да видя.

Шантал ли...интересна ми е. А и ми е интересно ако аз я спомена, дали ще й намерят повече кусури и ще им е още повече трън в окото. А тя несъмнено Е трън в окото в този форум. Един рус и хубав трън в окото.

# 3 224
Чакай де, още е на 5 едното, другото е бебе. Wink

Общи условия

Активация на акаунт