"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-28 тема

• 42 999
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Ами те имаха предвид, че нищо не е така както изглежда, това, че Хюсеин всъщност не е благородна порода овца , а някакъв чакал, който за разлика от Таяр има търпението да чака.  Mr. Green Аз не очаквам да му изчистят кой знае колко вече окаляното реноме. А и как ще стане? Каквито и да са му първоначалните мотиви, не могат да оправдаят последствията. Хюсеин ще излезе по-голям мръсник и от Таяр, не че оня е китка де.
Те го казаха това, защото зрителите вече знаеха кой е убиецът на Ахмет и Сибел, но все още не знаеха за паралелния му живот, за връзката му с Али и Таяр.

# 466
Той Таяр е пълен изрод  ooooh! ooooh! ooooh! Мето и той, ама поне проявява някаква човещина на моменти към Плиткоумното  Mr. Green
Чудя се Мето как ще свърши  ooooh!

# 467
Всъщност аз искам Мето още да не свършва. Този образ , колкото и отрицателен да е, ми е интересен , а и артистът се справя много добре с ролята си.  Praynig

# 468
  • Разград

# 469
Всъщност аз искам Мето още да не свършва. Този образ , колкото и отрицателен да е, ми е интересен , а и артистът се справя много добре с ролята си.  Praynig
И аз много го харесвам, интересен образ е. Въпроса е, че все пак накрая на сериала ще се случат определени неща с героите  Laughing

# 470
  • Разград

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 02:22 от vania_e

# 471
Пельо и Арда кога мислят да се загаджат  Mr. Green

# 472
Пельо и Арда кога мислят да се загаджат  Mr. Green

Ами време им е.  Joy Joy Joy То тези нейните думи, че понякога не можем да избягаме от някои неща, важат в пълна сила и за тях. Само се чудя, ако имат буквално предвид, че накрая Елиф и Йомер ще останат сами, едва ли не срещу всички, какви ще са Арда и Пелин? Т е как ще нагазят лука?

# 473
  • София
Интересен фрагман! Прегръдка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мето ептен психяса това момче.

Нил пак реве, тя друго за 15 серии не е правила, рев, рев, рев и пак рев като заклана магарица. Пфуу...

Според мен Пельо и Арда ще загазят покрай някой случай в управлението и или ще ги уволнят, или ще ги забъркат в някоя мръсотия.Никой няма да остане чист и покрай Йо ще излезе нещо според мен, не може да няма никаква тайна, очерниха Елиф, ще очернят и Йомер.

Биг-бос - Чичи - Хю - Според мен някой може да е поръчал на Хю убийството на Ахмет и си мисля, че може да е или Зеррин или биг-бос без чичи да знае. А може и да е някой неочакван от нас: Нил, Бахар, Елван  (мноооого е съмнителна тая жена с цялото си спокойствие)

Не знам при кой беше протокола с пушките и другия протокол с пчеличките ли беше (не помня ще ме извините)  Joy Joy Joy имаме доста да попълваме от последните два епизода, подсказките и фрагмана

# 474
  • In the light side of the Moon!
и пушки забравихме и п4ели4ки забравихме и топове - мопове с две думи ...Елмер ни взеха акъла  ooooh!

# 475
В Cuba libre  са тези списъци, но тя се спотайва напоследък по балконите.  Hug

# 476
  • В Града на Липите
Благодаря за фрагмана  Hug току що го изгледах.
То излиза, че половината полицейско управление работи с Чиче и са навързани като свински черва   ooooh! 
Питам се дали на тази среща Чиче не постави ултиматум на Хю  newsm78
Т.е. Или разкарай брат си от пътя ми, или ще останеш без брат.
Дори се опитваше да го работи психологически по тънката струна.
Но си мисля че какъвто и да е Хю, на този етап, все още иска брат си жив.  Thinking

П.п. Според мен разговора беше за убийството на Сибел и Ахмет.

# 477
  • In the light side of the Moon!
доакто гледах бг новини и хоп една рекламка...за някакви си салами, двама братя се карат за салами, майката Стоянка Мутафова им вика еее вие пък братя за салам ще се карате.....единия й казва Българска традиция  Joy Joy Joy
та и нашите братя така.. турската традиция повелява да се скарат 4е дори и изтрепат  Laughing

та запитах се аз...тия двама братя от една цяла кръв ли са или само половинка  newsm78

мите впИ4атления от епизода  Wink

много ми хареса...зна4и аз продължавам да мисля 4е Аслъ се прави. при разказа й 4е помни до там дето отишла в магазина да пазарува за бременна приятелка, тя се погали инстиктивно по стомаха  Peace

Елиф4е не отиде да танцува фламенко защото й се танцуваше, мисля 4е отиде най-ве4е отново да потвърди 4е социалното положение на Йо не я интересува...това после го потвърдиха с провокацията на Йо 4е не се 4увствала на мястото си....

не разбрах 4и4и от къде взе тая 4аша в ръцете си 4е после я с4упи  newsm78 как попадна в ръцете му, на пикник ли беше отишъл там  newsm78

ина4е прекрасни режисьорски хрумки с огледалните ефекти и много ми хареса ефекта то4но когато Пънар се събуди дадоха през стъко хвърляне на пръст върху гроба на Танер  Peace

мисля 4е в следващата серия ще трябва да отидат в рим..нали имаше подзказки за срещи на Йо и Ел на някакво романти4но място, може би Сами няма д ае с тях и Йо ще има възможност да се възползва на 100 %  Joy Joy Joy не 4е сега не го прави и при пръв удобен слу4ай не се докосва до Ел., ако може би я схрускал  Joy Joy Joy едвам се удържа , Боже милия хи4 не му е лесно  Crossing Arms

имах уж още много да пиша, ама тоя фрагман съвсем ме обърка  Laughing

# 478
  • Сливен

# 479
Добро утро!

Днес е Кръстовден. Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

boyana05  Hug

Слънчева и усмихната неделя!

Общи условия

Активация на акаунт