"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-28 тема

• 42 891
  • 736
  •   1
Отговори
# 645

Момичета, поизоставих ви от 2 дни, но реала не ме пуска...

Честит празник на всички, свързани с училището!

Скрит текст:
Здраве, късмет, сили и дръзновение на ученици, учители, родители и баби и дядовци, за които образованието на децата са приоритет!
Нека новата учебна година носи повече радост, повече усмивки и незабравими мигове!

# 646
Много хубав трети трейлър, при това с любимата ми музика Heart Eyes
Тоя Сами не може ли да го раздава по-кротко, Йомер да не е консервна кутия..."ще се разделиш и това е", ама ха, нали си много умен и спец, измисли друг начин Mr. Green
Варна, Ринка, Хриси Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Специални благодарности и на Миги Hug за йозета  bouquet Дали пък щерката не открадна диамантчетата на тате Хюсеин? newsm78 Хак му е! newsm45 Може чиче него да хвърли на рибките за разфасоване Wink hahaha

# 647
  • Разград

# 648
  • В Града на Липите
Хахаха, Лиа  Grinning щерката нямаше достъп до тях.
Обаче малкия може да ги е разиграл като топчета на килима  Joy

Ринка   bouquet  Варна   bouquet

П.п. Само аз ли съм доволна от ембаргото на Сами   newsm78.  Grinning

Късмет на Хулигана и Хулиганката  Hug

# 649
Всъщност Сами прави генерална грешка с тази забрана-какъв е проблемът ако продължават да са си гаджета-всички вече знаят за това,а пък като го кара да се отдалечи от Елиф ,напротив и двамата и Йомер и Елиф ще бъдат по-разсеяни,разстроени и ще правят повече грешки.Той не знае ли,че когато човек лети на крилете на любовта е в състояние чудеса да сътвори.

# 650
  • софия

не само ти  Peace, това е идеалният вариант да ги държат разделени, вместо разни други глупости, писах го и вчера, да не повтарям.
освен това Сами е абсолютно прав и така се постъпва професионално, другото е смешка.
и не става въпрос Йо да каже на Ел, въпроса е да не позволява на сърцето да го води, защото това ще е провал за операцията и всички ще гушнат дружно букета.  Peace

Варна, благодаря за преводите  Hug Ринка -  Hug

успех и от мен на Хулиганките  Hug

# 651
  • В Града на Липите
Така си е Спиритче  Peace
И за да не гушват вкупом букета, да я гали засега само насън  Grinning
Обаче борбата ще е безмилостно жестока  Joy онази на хормонално ниво  Grinning

# 652
 smile3501 smile3501 Браво Вели Hug, рекна му го правилно на Сами, дано те чуе Praynig Спиритче Hug за мен пък е грешка да поставя такива ултиматуми, човек може и да е концентриран и когато обича Stop

Хриси Hug, всичко става, щерката може да го е проследила до другия дом и хоп.... разгледала какво има над гардероба Joy Joy Joy Joy Може да е наследила нюха на баща си newsm62

# 653
  • В Града на Липите
Лиа, тя не само нюха е наследила от баща си , а и любовта му към чужди вещи  Joy

# 654
  • In the light side of the Moon!

Хриси Hug, всичко става, щерката може да го е проследила до другия дом и хоп.... разгледала какво има над гардероба Joy Joy Joy Joy Може да е наследила нюха на баща си newsm62
даааамммм , затова миналия еп я нямаше никде никаква  newsm78

# 655
Лиа, тя не само нюха е наследила от баща си , а и любовта му към чужди вещи  Joy

Вярно, така е Peace.....висша полицайка ще става Joy Joy Joy Joy

# 656
  • софия

Обаче борбата ще е безмилостно жестока  Joy онази на хормонално ниво  Grinning
така си е  Joy, ще бъде истинско удоволствие да се гледа  Laughing Laughing Laughing

Лия,Веляна  Hug, джанъмки, абе вие крими сериали не гледате ли, я да си взимате чашите и да отивате в ъгъла наказани да изгледате некой и друг ...... Laughing само ашк ви в главите и на двете....
Лия, нали искаш логично крими джанъм, па сега и  концентриран влюбен искаш... Laughing Laughing Laughing

# 657

не само ти  Peace, това е идеалният вариант да ги държат разделени, вместо разни други глупости, писах го и вчера, да не повтарям.
освен това Сами е абсолютно прав и така се постъпва професионално, другото е смешка.
и не става въпрос Йо да каже на Ел, въпроса е да не позволява на сърцето да го води, защото това ще е провал за операцията и всички ще гушнат дружно букета.  Peace

Варна, благодаря за преводите  Hug Ринка -  Hug

успех и от мен на Хулиганките  Hug

Спиритче Hug   Хриси Hug   и аз съм на това мнение.  Трябва да си следват плана
за операцията, а най-важно е да останат живи, когато всичко свърши.

А Йомер какво да каже на Елиф повече, та той и доказва с действия че я обича.
Е, тя иска и обяснения, ама ще почака малко Joy Joy Joy Joy

# 658
  • софия
Цитат
Йомер, ако наистина обича Елиф, то ще трябва да издържи и да не се поддава на чувствата си. Казано бе че чувствата пречат  при вземане на правилни решения и преценки. А те се впускат в изключително опасно начинание, тук е заложен и живота им, това не е някаква игра. Наистина кое е по-важно за Йомер – да има целувки-милувки, или да опази Елиф жива. Но този въпрос би трябвало да си зададе и Елиф, и да не го притиска непрекъснато.

Не му е времето точно сега да се обясняват. Важно е че Йомер иска да и помогне и да се съсредоточат върху плана, да няма никой пострадал.

Цитат
А Йомер я гледаше през отворен прозорец / между тях няма преграда /, той и вярва и е сигурен, че Елиф може да се справи с тежката задача. Сякаш и Елиф прочете в очите му тази негова сигурност и това и вдъхна кураж, тя влезе и каза че приема.
Ели  Peace Peace Peace

# 659
Спиритче Hug Joy Joy Joy Joy Joy, така е, всичко искам, да разбият лошите и да се обичат Laughing Какво общо има логиката на кримито с моята позиция ми кажи сега Shocked Ще работят заедно, ще гонят разбойниците заедно, но щото Сами рекъл, от днес за утре Йо ще спре да я обича Wink Като нищо като тандем биха се справили по-добре!!!

ПП. Нямам предвид целувки-милувки  и движение по улиците като влюбени гълъбчета Joy Joy Joy, а това, че въпреки че се обичат, да вземат да се стегнат и те да хвърлят Чиче и този над него на пираните hahaha....пък после има време и за цуни-гунито Laughing

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 21:11 от lia-martin

Общи условия

Активация на акаунт