Вярвате ли в Световната конспирация?

• 23 076
  • 598
  •   1
Отговори
# 570

Само да попитам сведущите по конспирациите. Илюминатите и масоните еврей ли са?
А рептилиите верно ли са извънземни?

# 571
  • Куциндрел
Във въпросния консп. сайт има много хубави статии, който иска може да прочете. Интересни са.

# 572
  • София

Само да попитам сведущите по конспирациите. Илюминатите и масоните еврей ли са?

Не.

# 573
  • Куциндрел
Цитат
Основателят на Илюминати е не по малко забележителен от своята институция-Иохан Адам Ваисхаупт

Роден на 6 Феврурари 1748г. в Инглощат в семейство на православни евреи

и до тук спирам, че да не си отнеса нечий модераторски гняв. bowuu

# 574
  • Русе
  Илюминатите не заимстват ли по-древна символика от XIX век.

# 575
  • Куциндрел
  Илюминатите не заимстват ли по-древна символика от XIX век.
Да, нейде от древен Египет.

# 576
Аз съм чувала, че рептилите живеели под земната повърхност, направо в земното ядро. Та се притеснявам за тях - не им ли е малко жегица  newsm78

# 577
  • Куциндрел
Не им е. Там си имало слънце и свят като нашия.
Вече съм забравила, но те са тук още от зората на човечеството. Дали са дошли тук или са се развили паралелно с нас, вече не помня. След това отиват в Шамбала. Даже има интервюта с очевидци на тази земя.
Да не говорим, че има и интервю с рептил. Naughty
И да не споменавам, че рептилите са лошите, но много по-развити от нас. Защо още не са ни гътнали не знам. Опитват се от край време да го направят с много сложни маниулации.
И най-интересното - човек може да е рептил и да не знае. Ха така.

# 578
Вие да не четете вестник Шок или Уикенд? Бабет оттам ми вади такива сходни теории.
На мен това не са ми конспиративни, а фантасмагорични теории. Хайде за илюминати и евреи иди, дойди, ама тия гущери в повече ми идват.

# 579
Ceca, каква ценна информация съм пропуснала - ще потърся това интервю с рептил  Crazy, защото звучи толкова неустоимо - почти като ""снимка на таен агент под прикритие" и "репортажна снимка на Леонардо Да Винчи", каквато търсеше усилено една редакторка  Mr. Green

Ауу, зачетох го въпросното интервю - ма как така са рептили, пък и бозайници, че и с две гърди, а не с четири примерно  Whistling Не снасят ли яйца рептилите?

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 15:20 от Like_Smoke

# 580
  • Куциндрел
Анди, достатъчно е да прочетеш нещата от точното място, там където хората са събирали всякакви вестници, статии и т.н.

Смоук, ще ти пратя на лична интервюто, само да го изровя.

# 581
Сеса, моля и на мен да го изпратиш  Praynig

# 582
Макар и привърженик на конспиративните теории, тези зелените гущери ми идват не на място, но пък вижте как изглежда Гай де Ротшилд глава на династията /вече покойник/

# 583
  • Русе
  Интересно ми е как изглеждат наследниците. Те май не се мешат много с външна кръв.

# 584
Като напишеш Ротшилд в Гугъл и цъкнеш на изображения...  newsm43

Общи условия

Активация на акаунт