Автоимунен тиреоидит на Хашимото (35)

• 83 366
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
И аз не съм чувала да е станал професор. Приятелка го посещава от тази година и го наричаше с титла доцент. Попитах я, кога е станал доцент и тя сподели след прегледа, че се е подвела и не бил доцент. Ако няма титла, разбираеми са цените, които взима сега. Не че е от голямо значение, важни са компетенцията и знанията му в областта.  Аз също се лекувам сега при "обикновен" доктор ендокринолог и съм много доволна от него.
Иначе, относно бързите прегледи, както сподели един професор - важен е докторът, практиката и знанията му. Отличният специалист и за минута може да постави диагноза, да прецени лечение и да види изменения в жлезата ехографски.
За мен титлата отдавна няма значение. Признавам си, че преди имаше и се доверявах повече на доказали се в знанията си доктори, чрез титли. Сега предимно се доверявам на доктори, при които имам резултат от проведеното лечение, независимо от титлите им.

# 406
здравейте! ще ми кажете ли защо спрях да свалям кг,(а съм на режим на хранене от теста несъвместимост на храните -Холитимед) и зациклих на ендо място вече месец..... направих си изследвания-тсх вече е в горна граница,пия Лтироксин.,инсулиновата резистентност е ОК ...на какво се дължи....

# 407
  • София
Щом ТСХ е в горна граница... затова не сваляш..а може и половите хормони да са се размешали ..

# 408
И аз не съм чувала да е станал професор. Приятелка го посещава от тази година и го наричаше с титла доцент. Попитах я, кога е станал доцент и тя сподели след прегледа, че се е подвела и не бил доцент. Ако няма титла, разбираеми са цените, които взима сега. Не че е от голямо значение, важни са компетенцията и знанията му в областта.  Аз също се лекувам сега при "обикновен" доктор ендокринолог и съм много доволна от него.
Иначе, относно бързите прегледи, както сподели един професор - важен е докторът, практиката и знанията му. Отличният специалист и за минута може да постави диагноза, да прецени лечение и да види изменения в жлезата ехографски.
За мен титлата отдавна няма значение. Признавам си, че преди имаше и се доверявах повече на доказали се в знанията си доктори, чрез титли. Сега предимно се доверявам на доктори, при които имам резултат от проведеното лечение, независимо от титлите им.

Възможно е да съм се объркала, но мисля че пишеше професор Начев на вратата му, но може и да е доцент, не помня със сигурност. Ако говорим за един и същи- намира се в сутерена на Майчин дом, сравнително млад, около 40-45 години с брада и очила, ето го:

http://www.docplanner.bg/emil-slaveev-nachev/internist-endokrinolog/sofiya

Аз бях при него само на ехограф, моят ендокринолог е проф. Кирилов ( за него съм сигурна,че е професор ), който е на 4 етаж в Майчин дом. Прегледа при Начев ми беше 30 лева, дадоха ми и фактура и бележка. Може би преглед и ехограф е 50 лв., не знам.

Иначе и аз съм на мнение,че няма значение дали е професор,доцент,доктор, важното е да имате връзка с него/нея и да сте доволни от резултатите от лечението.

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 13:20 от Oceanborn

# 409
здравейте! ще ми кажете ли защо спрях да свалям кг,(а съм на режим на хранене от теста несъвместимост на храните -Холитимед) и зациклих на ендо място вече месец..... направих си изследвания-тсх вече е в горна граница,пия Лтироксин.,инсулиновата резистентност е ОК ...на какво се дължи....

Дори и лекар не може да ви каже ЗАЩО. И ще ви кажа ЗАЩО. Защото дори хормоните да са ви ОК, както и антителата, както и инсулиновата резистентност, както и всичко останало, често се получава така,че да не можете да свалите килограми.

Имайте предвид,че лекарствата коригират състоянието, няма да ви излекуват, те ви поддържат. И те не влияят на всичко 100%, има неща които не могат да бъдат повлияни и много често килограмите са едно от тях.

Важното е да нямате функционални проблеми - сърцебиене, умора, загуба на памет и др., които са характерни и да се чувствате добре. Ако се чувствате добре, килограмите са ви най-малкия проблем. Виждам,че сте свалила все пак някакви килограми, бъдете доволна и на това, има много жени,които не могат да свалят нищо..

# 410

Възможно е да съм се объркала, но мисля че пишеше професор Начев на вратата му, но може и да е доцент, не помня със сигурност. Ако говорим за един и същи- намира се в сутерена на Майчин дом, сравнително млад, около 40-45 години с брада и очила, ето го:

http://www.-spam-/emil-slaveev-nachev/internist-endokrinolog/sofiya

Аз бях при него само на ехограф, моят ендокринолог е проф. Кирилов ( за него съм сигурна,че е професор ), който е на 4 етаж в Майчин дом. Прегледа при Начев ми беше 30 лева, дадоха ми и фактура и бележка. Може би преглед и ехограф е 50 лв., не знам.

Иначе и аз съм на мнение,че няма значение дали е професор,доцент,доктор, важното е да имате връзка с него/нея и да сте доволни от резултатите от лечението.
Не се отваря линкът. Но ако наистина е станал професор - честито му! Титлата, особено придружена с неговия опит, знания и доволни пациенти, е само още едно доказателство, колко добър специалист е в областта.
Неприятното за пациентите е повишаването на цената за преглед  Mr. Green Но виждам, че при него не се е случило така. Доколкото помня, като доктор без титла, взимаше много повече за преглед от професори в областта, а сега явно обратното. Странно, но пък повече пациенти ще има така. Те не че сега са малко...
Иначе повечето професори във Варна взимат 50 лв само за преглед. Ехографията е отделно.
Доцентите горе-долу се придържат към цена 30 лв за преглед, а докторите по около 20-25 лв за преглед. Поне тези, които съм посещавала аз.

# 411
мацки, минавам да ви се похваля, че след контролата 45 след раждането днес Начев ми спря Л-Тироксина. голям кеф! дано и след следващата контрола всичко да е наред, че малко ме е шубе от сакралния 3-ти месец Simple Smile

# 412
мацки, минавам да ви се похваля, че след контролата 45 след раждането днес Начев ми спря Л-Тироксина. голям кеф! дано и след следващата контрола всичко да е наред, че малко ме е шубе от сакралния 3-ти месец Simple Smile

О, това е страхотно! Браво! Пожелавам ти да не го пиеш повече, да не ти се налага!

Начев ми каза вчера, че след 3 месец болестта се активирала, каквото и да значи това. Питах го какво точно има предвид и ми каза,че тогава пак се коригира дозата, намаля или увеличава, при всеки е индивидуално.

# 413
Oceanborn, тогава явно се случва раздвижване, предполагам свързано с хормоните.
при мен след първото раждане тогава се е отключила болестта.
тъпото е, че никой не знае как ще реагира организма тогава. при някои изведнъж се регулират нещата, при други се влошават, така че ни остава само да стискаме палци да сме от първите Simple Smile

# 414
  • София
Моето ТСХ си беше ОК след третия месец, откачи след петия. :-/

# 415
  • Бургас
При мен ТСХ се побърка след 4-ия мес от раждането.

# 416
Здравейте момичета, искам да попитам тези от вас, който са били бременни и са имали високи ТАТ и МАТ, правили ли сте вливания по време на бременността? Аз не, че съм я докарала до там, но ми е интересно. Чела съм, че антителата имат значение при задържане на бременността, а не при забременяването. На мен ми изписаха вливания още преди трансфера (имуновенин 2х20). ТАТ и МАТ сами около 200.

# 417
  • София
Правила съм вливания,но не заради ТАТ и МАТ.

# 418
Правила съм вливания,но не заради ТАТ и МАТ.

Аз правих и имунологични изследвания- там всичко е наред. Имунолозите ми направиха това предписание, явно да не съм  капо  Grinning .
Д-р Начев каза, че ТАТ и МАТ не са проблем, важното е хормона да е в норма.

Трябва да реша какво да правя  newsm78

# 419
  • София
Аз на фона на три нежелани поредни аборта нямах смелостта да откажа вливания, не исках да рискувам. Вливах Киовиг и сега Октагам.
За ТАТ и МАТ взимах кортикостероид под наблюдение на плода.

Общи условия

Активация на акаунт