Лидл ::48::

• 84 180
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Мога ли да върна ползвана хлебопекарна , опекла е 2 хляба , много старателно почистена
като чисто нова е , или приемат само НЕ ползван уред ?

Какво и е на твоята? И тя ли не допича?

# 436
Минах преди малко през магазина и купих чорапи, потници, рокля, клинове, обувки и на милото акомулаторната самобръсначка.  Гумените ботуши не й станаха на щерката. 25-26 й бяха малки, а 27-28 големи. Исках и електрическа четка за зъби, но нямаше. Ако видите някъде в София моля пишете!!!

# 437
Някой беше писал преди, че продават стикита, но не е така, това което се продава за 1.99 лв. е торбичка за стикита, без животинче вътре. Щерката се е амбицирала да ги събира, така че ако има желаещи за размяна, пишете на лични. Засега имаме от стикита повтарящи се Долфи / делфинчето/ и орби / циклопа/. Разменяме в София за всички останали без горепосочените,  жабчето, Гини / Гарванчето/, кравата и овцата.

# 438
Момичета, много ви моля, направете тема за размяна Сикитата.

# 439
Купих черни и зелени дънки за момче размер 122, изпрах ги ( не са носени) и след прането се свиха и сега са ни малки
Ако някой има по-големи за размяна, моля да ми пише  Tired

Последна редакция: пн, 22 сеп 2014, 18:31 от ♥ LOST ♥

# 440
Има ли отзиви за ел.четките за зъби?Заслужават ли си?

# 441
Детските дрехи за момчета са идеални за слаби деца- и моето е такова 13,300 тежи. Само  в Лидълските влиза добре, като изключим едни дънки, дето окъсяха, но още са широки в кръста, въпреки регулирането с ластик.
Аз сега ще дебна за пижами пак детски, дано скоро да пуснат. По темата за обувките - спортните кецове от изкуствена кожа не бяха лоши също. Но аз зимни обувки и яке купих миналата седмица.
Някой да е купувал скоро пушена скумрия - дали е все така хубава като преди  Thinking

# 442
Днес взех царевица за варене и беше мнооогоо сладка  Heart Eyes

# 443
Някой да е купувал скоро пушена скумрия - дали е все така хубава като преди  Thinking
Аз постоянно купувам от нея, за мен това е най-вкусната пушена скумрия Wink. Да похваля шоколада с лешници и нуга от Алпийската седмица, ммм страхотен е!

# 444
  • София
Минахме днес през Лидл и напазарувахме добре. На малкия взех долнище, леко ватирано е, чорапи, слипчета и анорака. Той е доста подплатен, дребният си го хареса. Иначе взехме и от саламите от новата седмица, и това мляко с мюсли, дано е хубаво че е голяма кофичка Laughing
Фен съм им на домакинската хартия, големите ролки, а от скоро си купуваме и тоалетна хартия от там. Взехме си и паста за зъби и вода за уста техни, за първи път си купуваме, дано са хубави.
Е, и разбира се сладоледа им - обожаваме ореховия и шоколадовия в сините кутии, по -добър купешки сладолед на нормална цена, не съм срещала.
Иначе взехме и от хлебопекарните, сега я пробвам да видим резултата

# 445
  • Под Слънцето
Пека 8ми хляб в момента. Ако и него трябва да допичам, при все ,че рецептата е спазена до 0,1 милиграм, утре връщам печката.

# 446
Пека 8ми хляб в момента. Ако и него трябва да допичам, при все ,че рецептата е спазена до 0,1 милиграм, утре връщам печката.

На коя програма печеш? За пръв път пробвах 5- експресната и никога повече. На 1 и 3 обаче става супер, 3 -часовите имам предвид, не бързите им версии  Peace

# 447
И ние редовно пускаме за още 20-ина минути за доопичане, не виждам къде е проблемът Thinking. Печем на трета програма, 750 грама, средно опечен.
Днес купихме 2 комплекта гащички и 1 комплект корсажчета (с тънките презрамки, от тези, с дебелите, бяха свършили), розови джинси на точки за госпожицата, за мен тюркоазен или някакъв такъв цвят ангуково долнище и горнище, сладолед и сок от кактус. Май е това.

# 448
И ние редовно пускаме за още 20-ина минути за доопичане, не виждам къде е проблемът Thinking.

Ами защото си е ангажимент, трябва да стоиш да му баеш.
Не си ли пробвала на по- голям грамаж, на най- силна степен, според така ще се опече идеално  Peace
Никога не съм допичала, дори не знаех, че може  Peace, при моята няма нужда

# 449
  • Под Слънцето
Рая, само на 1. Първият път на 750 грама с готов микс от софия мел, после различните техни брашна , като меря по 2 пъти продуктите на везната. Остава суров от горе бе Sad Все мислех ,че е нещо да не съм нацелила, ама ми писна да го наглеждам. Нали целта е да те отменя таз машина? И да нямаш грижи.. От 2рия насам на килограм го правя,че първия го ометоха без мен, ама седях и пусках 2 пъти да се допича .. Не ми харесва така
Опичането е маркирано на най-силна степен.. Представям си , ако го оставя на най-слабата..

--

Шипковият мармалад не ми хареса. Не е като бабиния . мрън мрън. Четката за почистване ,дето толкова й се каних, нещо не ме грабна,че е с батерии..

Тръгваме утре от колежа на екскурзия из страната и ми е много дерт как ще се вредя за  комбат панталон в четвъртък .. като ще сме в Копривщица..

Последна редакция: пн, 22 сеп 2014, 20:59 от TopsyG

Общи условия

Активация на акаунт