Лидл ::48::

• 84 251
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, искам да помоля ако някой види гумени дамски ботуши черни или сини 37 номер да пише в кой магазин ги има. (за София става въпрос) http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=11998 Сутринта в 8,30 в Лидъл Изток нямаше и казаха, че няма и да има.  Rolling Eyes

# 541
  • Щастлива мама на 3 слънца
Я кажете от френската седмица кой сладкиши са хубави

# 542
Пуснах тема за размяна на stikeez (стикита)  от Lidl, за да не се разводнява тази повече.

# 543
  • софия
Пуснах тема за размяна на stikeez (стикита)  от Lidl, за да не се разводнява тази повече.
Има я 3 поста над твоя
Има ли тема вече за размяна на стикита от Lidl?
Вече имаме повтарящи се, а щерката иска да ги събере всичките...
Ето кои имаме: https://copy.com/WozOqg4WhOg3M0GC. Предложения за размяна- на лични
темата за размяна Peace
Обаче искрено ти благодаря за картинката със създанията и имената им. В темата пишат някакви имена, а аз не разбирам какво пишат, защото никъде ги няма извадени.

# 544
Благодаря, не я открих тая тема за размяна, затова пуснах нова, но нея така или иначе я изтриха...

# 545
  • софия
Добавили поста ти към другата тема.

Я кажете от френската седмица кой сладкиши са хубави
Шоколадовия мус, френските целувки, френски десерт chinois, козуначени кифлички/сладки, минисладкиши.

# 546
  • София
Мисля, че в цяла София няма черни гумени боти. И аз проверих. Обадих се на клиентския телефон и казаха, че са изчерпани. Е, как така в цяла София в 9 часа сутринта са изчерпани черните боти?

# 547
Продавали ли са преди от сгъваемите матраци за гости? Ако някой е купил, моля за мнение!

Аз го купих през януари тази година, дамаската на моя е различна, даже тази сега е доста по-хубава. От тогава почти постоянно спя на него, защото малкото ми дете не иска да спи само. За нас от матрак за гости стана на матрак за мама  Mr. Green Затова винаги съм казвала, че за мен беше една от най-успешните ми покупки, защото преди си спях направо на пода.

Много е удобен, но трябва да имаш предвид, че сляга - аз го ползвам постоянно и където ми е най-тежката част от тялото (разбирай Д-то  Embarassed) е слегнал. Въпреки това е удобен. Спя на него и през зимата и не ми е било студено.

Хубавото е, че се сгъва и можеш да го прибираш като не ти трябва. Може да се ползва и като кресло.

Според мен си заслужава парите.

# 548
  • Пловдив
Аз пък не мога да разбера детските зимни якета от понеделник...за момчета-та онзи модел дето е с/у ботушите на брошурата/момче с жълто шалче и зеликаво яке/-продава ли се или просто е реклама някаква  Thinking Няма цена,нито р-р с/у него...

УУуу,сега видях тиганите  Party Кой,кой да бъде?Споделете!

# 549
Ще ходя да видя момчешките якета на живо как са. Само този горен слой да не се лющи? Якетата са на една цена според мен, дали ще има всички модели и цветове - ще видим ..

Тиганите  не са ли малки 24см.?

# 550
  • София
Мисля, че в цяла София няма черни гумени боти. И аз проверих. Обадих се на клиентския телефон и казаха, че са изчерпани. Е, как така в цяла София в 9 часа сутринта са изчерпани черните боти?

В Мегияс ги има същите ботуши,малко по-скъпи са 29 лв. Наистина не мога да разбера каква е тази истерия,миналия път и с еспадрилите беше същото,бях свидетел как се грабят още рано сутринта.Да кажеш, че само лидъл продава стоки от първа и жизненоважна необходимост (гумени ботуши) разбирам,ама сега поне човек има хиляда опции да си купи нещо от толкова места  Rolling Eyes

# 551

В Мегияс ги има същите ботуши,малко по-скъпи са 29 лв. Наистина не мога да разбера каква е тази истерия,миналия път и с еспадрилите беше същото,бях свидетел как се грабят още рано сутринта.Да кажеш, че само лидъл продава стоки от първа и жизненоважна необходимост (гумени ботуши) разбирам,ама сега поне човек има хиляда опции да си купи нещо от толкова места  Rolling Eyes

И аз забелязвам, че се пазарува като за последно. Ако искаш да свариш номера и разцветки, трябва да цъфнеш в 8 ч. в магазина...

# 552
  • Варна
Просто не зареждат количества според мен. И преди имаше истерии, поне тук в темата, но съм ходила 3-4 дни по-късно и е имало достатъчно бройки. Просто няма начин час след отварянето всичко да е изчерпано, ако са заредени нормални количества, специално за дрехите говоря.

# 553
dudu, говориш за лилавия матрак за гости нали - за 59 лв. ? Дали има такива, в друга дамаска?

# 554
Отзиви за жилетките от днес? Якетата момчешките и аз ще ходя да ги гледам. Трябва ми зимно, та се чудя дали да не изчакам.

Общи условия

Активация на акаунт