Лидл ::48::

• 84 202
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Жалко, щом са го пуснали преди месец, скоро няма да има пак Sad Колебая се между Neo за 20лв и Tefal за 30лв, но никъде не откривам отзиви и не знам колко са точни.

# 616
  • Някъде на път....
А имат ли хубави кори за баница?

Преди имаха едни на фирма Битас, много хубави бяха, напоследък не ги виждам - дали са спрели да ги предлагат....

# 617
Etty775, благодаря, че сподели за кантара. А за колко пари го взе?

Някъде около 20 лв. беше , дава инфо за % мазнини , мускули , кости спрямо настройките , които ти иска да му зададеш Laughing - всичко ти казва - дали си слаб , нормален , леко затлъстял , много... не крие  Laughing
Аз съм в нормата , а ММ леко нагоре  Laughing
Кой е този кантар ? Ние си купихме миналата седмица един ,но не съм забелязала да има такива функции  Thinking

# 618
Etty775, благодаря, че сподели за кантара. А за колко пари го взе?

Някъде около 20 лв. беше , дава инфо за % мазнини , мускули , кости спрямо настройките , които ти иска да му зададеш Laughing - всичко ти казва - дали си слаб , нормален , леко затлъстял , много... не крие  Laughing
Аз съм в нормата , а ММ леко нагоре  Laughing
Кой е този кантар ? Ние си купихме миналата седмица един ,но не съм забелязала да има такива функции  Thinking

От кантарите на Лидъл, тези които мерят % мазнини и т.н. мисля са над 30 лв. Ако не се бъркам, но съм се интересувала доста и за 20 лв. такъв не са пускали, освен ако не е било някаква промоция да съм изтървала. Но честно казано, като съм търсила отзиви за такива кантари,  достигнах до извода, че не могат изобщо да ти измерят точно процентите, много е относително, така че не бих разчитала.

# 619
sunny-n, благодаря ти за отговора за стафидите  Hug

иванита, имах случай като твоя но в Кауфланд - една цена на стоката, а друга ми маркираха на каса. На информацията се обадих и извикаха човек от персонала, който видя, че съм права и ми върнаха разликата в парите.

# 620
  • Варна
Винаги си проверявам бележките като пазарувам. Случвало ми се е, да ми маркират една стока два пъти.
Това с маслото и яйцата ме разби. В Лидъл имаше детски наколенки комплект. Добре, че ги отворих преди да ги купя, от 6-7 комплекта, имаше липсващи в 3-4. В Кауфланд редовно виждам липсващи стоки от опаковките.

# 621
Здравейте! Искам да попитам какво ви е мнението за макароните от френската седмица. Мисля, че съм ги виждала и в предишната френска седмица Simple Smile

Стават, но за по-ниска цена съм яла по-големи и по-вкусни  Naughty

Някой питаше за ел. четки за зъби - не знам да е имало, обиколих няколко за главите, които ги имаше в каталога, но ги нямаше и тях.

За протокола: от новия каталог нищо не си харесах.

Миналата седмица си взехме блендерчето. Доволна съм като за 25 лв.  Peace

# 622
За пореден път- имаше и четки и резервни глави за тях  Peace.

# 623
Сещам се, че хвалехте някакъв ликьор, Куйн Марго, в постоянния асортимент ли е или само по промота го пускат? Долу горе каква му е цената? Хубав ли е наистина или бихте ми препоръчали нещо друго? Ще идват няколко мами у дома, а мен хич ме няма по тези леките напитки и съм в чуденка какво да купя  Blush

# 624
  • София

В Лидъл нали имаше стафиди в постоянния асортимент?
Да! Имаше и  често си купувах, но скоро не съм купувала и поглеждала за стафиди.

Имата стафиди, да, невероятни са! Голяма разфасовка са - мисля 200 или 250 гр, но не са скъпи - излизат колкото на всички фирми за ядки, а качеството е несравнимо! Намират се в района на нишестетата.

# 625
  • Пловдив
Някой да си купи от 3/4 дамски чорапи Rolling Eyes

# 626
Стафидите наистина са хубави, но имаха едни фантастични калифорнийски сушени сини сливи без костилка. По-хубави сушени сливи не съм яла през живота си. Е, за мое съжаление изчезнаха и повече не се появиха.

# 627

Каква е била цената на четките? (чисто любопитство)

# 628
Гес Точно вчера забелязах сушените сливи, не знам дали са същите. При ядките бяха.

# 629

Каква е била цената на четките? (чисто любопитство)

35 лева.

Общи условия

Активация на акаунт