"Песен за огън и лед" - 11: В очакване на Ветровете

• 39 209
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Имаш предвид в Читанка ли? Или е някой сайт, който не знам?

# 391
Имаш предвид в Читанка ли? Или е някой сайт, който не знам?

да в " Читанка"...сега пак надникнах, обаче видях, че специално тази фантастика на Мартин е в работното ателие, обръкал съм се с някоя от другите фантастики.На 2014-09-03 е дадена за корекция, очаквам я скоро  да се появи. Иначе освен книгите за Вестерос за пуснали "Пясъчните крале " "Приключенията на Тъф" и още една фантастика.

# 392
  • Варна
О, супер!
И без това спестявам за "Историята" на Вестерос. Mr. Green Blush

# 393
Пропуснала съм, че Бард са издали още една книжка с участие на чичо, освен Пясъчните крале,
поръчах си я току що Simple Smile

Откъде я поръча? Не я намирам в сайта им.. Thinking
И аз си поиграх докато намеря как да поръчам. Едната от менюто автори, другата - от фентъзи/фантастика май Simple Smile Поръчах Бягащия ловец и Кралете.

Тъф не беше налична.

Въпрос, ако си поръам Историята от Американския Амазон колко ще ми струва доставката? Има ли митнически такси? Досавката, ако комбинирам с други книги може ли да се намали?

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 10:45 от Aludra *

# 394
От Книжен пазар, имаше 2 бройки една в София, една в Хасково, взех софийската  Peace

# 395
  • Варна
От Книжен пазар, имаше 2 бройки една в София, една в Хасково, взех софийската  Peace

Намерих я в озон.бг Peace

# 396
в "пазаруване от чужди сайтове" има тема за амазон, но не знам дали не е само за европейския

# 397

Намерих я в озон.бг Peace

Супер  Peace

Сега малко от Историята

Бележки от Таргариенското родословно дърво

Последните Тарги, вкл. Денерис и Егон имат прародители от Веларион, Арин, Rogare от Лис, Мартел, Блекууд и Дейн.  Rolling Eyes

Момичета Тарг се оказа, че не са чак толкова често женени в други родове освен Баратеон, по-рано има Веларион, Арин, Мартел, Плъм, Пенроуз, Корбрей и ... Хайтауър  Thinking

пп не са малко Grinning

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 11:31 от Бумър

# 398
  • Варна
Тук си задавам въпроса Регар съзнателно ли е търсел връзка Таргариен - Старк. Нямало е такава до момента. Започване на търсенето на избрания принц започва по времето на Егон 5, който е бил женен за Блекууд.
Блекууд и Старк изповядват религията на Старите богове.
Някак не ми се струва връзката Регар-Лиана да е чисто любовна. Вярно, че не знаем подробности, но Регар се държи много нелогично с цялото си поведение след отвличането.
Дали не е намесен БР..

Аз все повече си затвърждавам мнението, че на БР му трябва на всяка цена този избран принц (или АА), за какво...
още не съм го доизмислила.

# 399
Моята линия на мислене е сходна, има много под повърхността на това "моментно влюбване", но самия факт, че не е поискал ръката от Старк-татко ме вбесява.
Разбирам, че е била сгодена за Робърт, но винаги може да се преговаря... дори самата Лиана е била достатъчно вироглава и да се заинати и да откаже директно на Робърт и тогава лорд Рикард много трудно би отказал на Регар.

# 400
И аз така мисля. БР абсолютно е замесен, както и Хауланд Рийд, като Хауланд а пионка като Регар.

# 401
 да, най-малкото Лияна е могла да обяви публично, че му е любовница, и тогава нещата щяха да имат друг оттенък, единственият засегнат щеше да Робърт, но нямаше да изгарят публично брат й, и нямаше да има война! Малко странни ми изглеждат нейните действия. Още повече след смъртта на брат й и баща и - как не се е разделила с Регар?
И Варис ми е много съмнителен с опитите си да скара Егон и Регар. Какво печели, освен хаос? нали в крайна сметка възкачва на трона друг Таргариен ( Блекфир). Нямаше ли да му е по-лесно ако Регар бе дошъл на власт. В най-лошия случай след година - две Регар би бил убит и Варис щеше да управлява чрез синовете му.

# 402
Варис е напълно последователен, ако играе за Блекфир.  Peace

# 403
  • Варна
И аз така мисля. БР абсолютно е замесен, както и Хауланд Рийд, като Хауланд а пионка като Регар.

Blush Откачена теория. Laughing
Скрит текст:
Дези, както винаги ме разби! Shocked

НИКОГА не ми е минавало през ум, че Хоуланд може да е човек на Регар. Защо мислиш така?

АКО е така то някои неща придобиват малко друг смисъл..
Сещам се за смъртта на Артур Дейн, той е щял да убие Нед ако не е бил Хоуланд. Хоуланд го е убил.
Тук излиза въпроса защо Хоуланд е жив??? Те са били СЕДЕМ срещу трима и петима от поддръжниците на Нед са паднали, а със сигурност Хоуланд не е бил много труден за убиване. Thinking

Тук излиза и теорията на Елио и Линда ( за който не знае, това са съавторите на Историята на Вестерос и хората които поддържат сайта Вестерос.орг), че именно Зора - мечът на Артур Дейн е Светлоносецът, т.е. вълшебния меч на Азор Ахаи..
Та така, след като Хоуланд убива Артур, взимат меча и уж отиват да го носят на Ашара, но в крайна сметка нищо повече не се казва за този меч.. Възможно ли е да е останал у Хоуланд (който като човек на Регар), знае за пророчеството за разлика от Нед? И в един момент Хоуланд и меча да изплуват на страната на Егон да речем... Thinking

Пффф... Crazy

Защо мислиш че има връзка Хоуланд - Регар?

Варис е напълно последователен, ако играе за Блекфир.  Peace

Абсолютно съм съгласна и абсолютно сигурна в това. Peace

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 16:23 от Хексе

# 404
Защото оръжието на Холанд е било с отрова?
може да не е най-добрия воин, но в мелето може точно по-дребния има предимството да не го смятат за сериозна заплаха

Общи условия

Активация на акаунт